tauroaice (16)
Raspunsuri - Pagina 10
gabibarta spune:
quote:
Cum e cu trei taurasi in casa??? Eu vad ca le e dificil celor din jur doar cu mine, dar cu inca doi ca mine???
E dezastru... insa mai mult ma deranjeaza singurul leu care nu ne lasa in pace
Cristina_C spune:
Dragele mele, eu n-am mai intrat de mult aici dar acum v-am citit din urma si vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea.
Pe curand!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Stinu spune:
quote:Cristina ai o "bobita " de baietel tare scumpa ,sa iti traiasca !
Originally posted by Cristina_C
Dragele mele, eu n-am mai intrat de mult aici dar acum v-am citit din urma si vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea.
Pe curand!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Iusti
Cristina_C spune:
cgabi, stinu
Cristina,
mama lui
ratusca1977 spune:
Carmen acum am vazut ca esti din Piatra Neamt, meleaguri dragi mie, eu am bunicii din partea mamei din Bicazul Ardelean si tare as vrea sa ajung anul asta pe acolo, la Lacul Rosu, la Durau, la baraj....ca nu am mai fost de 6 ani pe acolo.
Pupici tauroaicelor
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
Eftimie C. spune:
Neata, fetele-frumoasele.
Ratusca, ma bucur ca apreciezi orassul meu si imprejurimile.Daca vrei sa vorbesti cu fete din zona, te invit sa le cunosti la subiectul despre Piatra Neamt.
Ina, stii si tu cum e: cand esti mamica tanara, ai vrea sa mai fi asteptat; cand faci copii mai tarziu, te intrebi de ce nu te-ai grabit. Sau, daca ai parul drept il vrei cret...etc.etc.
Cred ca aici e explicatia mea la intrebarea ta.
Cu schimbul, sunt de acord..Iti pun umila mea garsoniera la dispozitie.Noua ne-a recomandat dr. sa-l ducem pe Edi macar 10-18 zile la mare (in 2-3 reprize) Am vrea noi....
Stinu, la noi in zona, vremea e foarte potrivita si vara si iarna, nici prea-prea, nici foarte-foarte Suntem foarte bine amplasati geografic.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
ina78 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Neata, fetele-frumoasele.
[Ina, stii si tu cum e: cand esti mamica tanara, ai vrea sa mai fi asteptat; cand faci copii mai tarziu, te intrebi de ce nu te-ai grabit. Sau, daca ai parul drept il vrei cret...etc.etc.
Cred ca aici e explicatia mea la intrebarea ta.
Cu schimbul, sunt de acord..Iti pun umila mea garsoniera la dispozitie.Noua ne-a recomandat dr. sa-l ducem pe Edi macar 10-18 zile la mare (in 2-3 reprize) Am vrea noi....
[Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Cu copilul ai perfecta dreptate, din pacate timpul nu-l mai pot da inapoi, asa ca nu-mi ramine decit sa fiu o mama "batrina", sau macar nu atit de tinara cum as fi vrut.
Despre facut schimb... ce bine suna , mici sau mari, sint munti, ce mi-as dorii... macar o zi, sau un mic concediu, noi nu prea apucam sa plecam atit cit am vrea.
Stinu - iti place mai mult la mare decit la munte? Ma rog, gusturile sint discutabile, fiecare cu placerea lui ...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."