O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Neatza!!!
Ai mei baieti dorm si eu nu am stare in pat. am vazut si un film pe HBO, credc ca ma bag la spalat vasele de aseara.
Simina uite ce vreme naspa e. dar poate se face mai fain mai dupa amiaza si atunci tinem legatura.
Fug la vase, intru poate mai tarzior.
Mergem sa-i luam si un centru gym de la Chicco, de 1 iunie, dar nu mai am rabdare pana atunci. Doamne da sa se joace la el, ca astfel ma tat-su'.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
geaninai spune:
salutAre fetele
Bine v-am regasit.
Sper a nu sunteti suparate pe mine.
Eu scriu mai rar...dupa cum observati...
Vad ca toata lumea munceste.Va doresc spor la treburi si la toate proiectele pe care le aveti...scuze ca nu va iau pe rand dar eu citesc mesajele pe fuga....asa ca a o mica scuza.
Sper sa ne vedem...intr-o zi...chiar azi, maine mereti la o plimbarica, undeva...ma bag si eu in seama....adica ma autoinvit.
V-AM PUPAT PE TOATE.
Giova spune:
Geaninai bine ca ai aparut, caci te dadeam disparuta.
Intra si tu mai des si zi-ne despre tine. si spor la treburi.
Albi unde pleci draguto???
Am venit din oras, am luat si jucaria m,inune si pot zice ca am aruncat cu 2 mil. pun imediat poze sa vedeti.
deci ne vedem azi or ba?
eu n-am fost acasa, cand ati vb. voi.
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Ioana...super jucaria...i-a placut lui Marco?
Noi am hotarat ca mergem maine la mall sa o ascultam pe Alina si dupa aia in parc la Motul...
Dar eu vreau si azi sa ies cu Dejan...tu ce faci..vi sau nu?
Nu am idee unde sa merg ca in botanic nu stiu daca s-a uscat pe jos...zi si tu unde vrei...
Mai sunt pe aici pana la 4 si ceva...dupa aia plec oricum cu dejan...daca te hotarasti spune aici sau pe mess...
Pupici !
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
salutare Timisoara!
ai avut dreptate Simina ... vineri iar am muncit in draci ... dar asta nu inseamna ca nu v-am citit, cu unele am mai vb la tel si cu altele pe mess... iar dupa munci am fost cu Dani la Expo ... unde foarte dezamagita de produsele expuse ... am venit home cu o pereche de boxeri .. pe care sincer ii luam de pe gaza cu juma de pret si aceeasi calitate. Dar am fost si noi sa vedem. Io nu prea am mai fost la astfel de expozitii ... dar zau ca ma lasa atat de dezamagita o astfel de chestie ... Baby Expo .. acum asta ... atat de proasta e organizarea ... incat iti vine sa le dai cu ceva in cap. Mama lui de management ... zau ... parca l-ar avea sef pe sefu meu.
Apoi ... home am vazut rapid doua episoade din Lost (ultimele 2 - proaspete) si ne-am culcarit.
APROPOS! daca vrea careva si e fan de Lost ... al meu le strange si le pune bine ...
Azi am avut program administrativ, curatenie, camera bebelului, 2 drumuri la bioclinica pentru un sumar de urina .... si PAPA. La 5 le-am terminat pe toate. M-am chinuit un picutz sa dorm si eu dupa amiaza ... dar canci .... mai bine ma ridic sa nu deranjez si pe altii. Plus de asta am avut cateva caderi de tensiune ... ca m-am cam ingrijorat ... dar cica in perioada asta e ok sa fie asa ... sa ma hidratez, eventual ceva dulce (dar nu prea mult) si sa ma bucur ca nu e invers.
Asa ... pentru marele absente de la conferinta de pe mess de azi ... noi tragem o intalneala maine ... scurt s-o vedem pe Alina cu copiii la Mall si apoi un picutz in parc.
geanina zic si eu un bun venit si sper sa ne vedem maine.
Auzi Gio? Da prietena ta ce mai face? Ingrid ... cea cu fetitza Maria? Sunt bine, ok? Salutari de la noi.
Auzi? sa-mi spui daca nu se joaca Marcolino la jucaria aia beton ... ca vin io si pe cuvant ca ma pun pi spate si fac o tura cu ea.
Albinuto cred ca ne intalnim ottusi deseara la faza aia a lui Danutz ... dar nu stam mult.
Sectantele ... va pup pi toate si mai vb.
Miro15+
am o nepotica talentata
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Giova
jucaria noua
Frumoasa jucaria, dar mie imi place mai mult racusorul acela mik de langa..... si, nu stiu de ce, cred ca si lui Marco tot racusorul ii place mai mult ......
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
angy11 spune:
Fetelor ce sa va zic,sunt flatata,va astept maine,am ineteles ca e undeva la Mall la parter,deci pe langa fantana ma gandesc ca e.
Chiar mi-ati dat emotii,de multe ori am luat-o de la inceput in meserie,ieri am luat-o dinnou,formatia e noua ,nesudata,avem inca multe probleme,dar imi place ceeea ce fac,asa ca e o onoare pentru mine,ca ati hotarat pe conferinta mess sa veniti.Cei vechi sunt in ani terminali,i-am scutit de repetitii,pe unii,i-am ignorat,asa ca o sa vedeti niste copilashi,faini.
Eu voi fi ocupata cu aranjatul instrumentelor,care se modifica de la o piesa la alta,cu multe alte chestii.
Ce sa zic,sunt foarte obosita,ceea ce o sa vedeti maine e facut in doua zile,cu foarte multa munca,sper sa fie ok,sper sa va placa,am doua Samba,o piesa insirata din desenul animat cu Speeedi Gonzales,o piesa insirata din ritualulile zulusilor,,inca doua spectaculoase.
In total v-a tine maxim jumatate de ora,iar locatia v-a fi probabil la parter.
Va rog sa va uitati la cel mai mic,e clasa IV,plin de ritm,parcar fi arginit viu,apoi la cea care o sa apara ca Sefa,e fata de-a X,care a luat premiu I la Olimpiada.
Acum va las,ca am avut doa repetitii azi,as scrie la greu,dar nu mai pot.
Pussy la toate!
Giova spune:
Eu m-am intalnit cu Simina azi, cu Canda si cu al ei Filip- poate va mai aduceti aminte de ea, a scris cand era la cealata Timisoara. si in timp ce mergeam spre casa cu Pako, asa ca m-am oprit si cu ea vreo 30-40 min. si am ajuns la 20.30 acasa. apropos Simina te-am vazut cand ai intrat printre blocuri. nu ai stat mult la maica-ta.
Miro imi pare rau ca ai lucrat mult, mersi de info, dar mi-a zis deja Simina.
Cat despre jucarie... hai si joaca-te ca al meu cupil ne prefera pe noi. La noi rade in hohote si chiuuie, in schimb la jucarie sta ce sta si . acu mai astept sa se obisnuiasca cu ea... cica.
Ingrid si DIANA sunt bine, ma vad cu ele sapt. viitoare, caci e nora-mea. Am divortat de Bia lui Cata, caci s-a dat Bia la un baietel, Ayan si Marco n-a suportat.
Darel ai dreptate prefera racul, calutul si steaua de mare, ca le poate baga in gura.
Alina bafta pe maine, daca e frumos noi mergem la iarba verde, deci nu pot sa vin. mi-ar fi placut. daca e urat sunt prezenta.
Fete va tzuc pe toate si merg si eu in pat la Tv cu al meu sotior.
duminica placuta.
maimuta mea
Botez Marco