O alta Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dia si eu am vazut noul cap. dar se pare ca e inca la moderat.
vrei sa fii prima care scrie acolo?
Ingerash fff mult e acum si nu stiu de ce. atunci cand s-a nascut bebe si dormeam toata noaptea cu veioza aprinsa nu am avut nici jumatate ca acum.nu ma mai gandesc ca iau foc.

Al meu tot la telefon e, eu am facut dus, papaica pt. el si cred ca ma bag la somn, ca m-au disperat destul(el si Giampaolo).

si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Nu ma mai joc asa.

De ce nu ma lasa sa scriu la noul capitol? S-a deschis la ora 23h21 acum e 23h43 si tot zice ca nu e inca moderat si nu pot intra in el!

ingerash ai si plecat? Pe la altii nu mai scri?

Mama fetelor da ce faceti de consumati atita curent? Gatiti la curent? Va incalziti cu curent? si nici asa nu imi explic!
M-am uitat acum de curiozitate pe factura de curent. Aici ni se ia pe luna o suma fixa si apoi la sfirsitul anului ne da inapoi sau ne mai cere in functie de cit am consumat.
Din 6 feb 2004 pina in 26 ian 2005 (e de anul trecut dar asta am gasit-o) am consumat 1723 kWh adica 240 euro pe an!
o sa spuneti ca nu e ca la noi , tocmai ca eu aici am aragaz la curent, cuptor la curent(in care mama cind era aici facea piine odata pe saptamina) + altele care le am si in Romania la curent: masina de spalat cu care spal cam 4 masini pe saptamina, microunde, frigider, etc.

Eu cred ca e ceva in neregula cu consumul la voi. Contorul ala nu poate sa fie bun.
E imposibil sa consumati intr-o luna cit consum eu in 6 luni!
Giova am copiat ce am scris pina acum si am mai incercat sa deschid noul capitol dar degeaba . Asa ca postez pina la urma tot aici

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetele dragi, va tzuc si promit sa scriu maine, acu' is ruptaaaaa de obo.. am facut o plimbare de acasa in centru si inapoi..de pe la 21:30 la 00:30

Moni, stii ca n-am secrete fatza de tine, da' nu te-am prins online pe mess, ca sa-ti zic.. (tzine faza, m-am scos? ) ..Nah.. Danutz nush daca s-a prins ca altcineva (n-are treaba cu DC..) nu trebuia sa afle.. in fine.. va pove io cum stau lucrurile... Si ca veni vorba de secrete: el ti-a pove ca mi-a zis sa merg cu el la intalnirea de 10 ani? I-auzi.. ce idei..

pt toate sectantele vesele

Revin maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi spune:

salutare,
am ajuns intamplator pe pagina asta unde am constatat ca am o veche cunostinta printre voi. Pot sa ma bag si eu in vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Inca o zi torida. eu astept pe tipa la masaj.
Apropos... Albi am intrebat-o de masaj anticelulitic. mi-a zis ca ea nu prea face, pt. ca e dureros pt. pacienta si plictisitor pt. ea. si daca nu e insotit de miscare si dieta, degeaba se face.
Aha deci mergi la intalnirea lui Dani de 10 ani???si cu Miro cum ramane?pai daca e nu inseamna ca tre sa stea acasa!!
Dia, nici acum nu e moderat, mult mai dureaza, si nu stiu de ce. lasa ca trecem de pag. 10 si numai din cauza lor.
Curentul e super mult, acum urmarim in 7 zile sa vedem cat consumam si daca iar e mult, ducem ceasul la verificat.
Iar m-i se ridica tensiunea.

fug sa ma pregatesc de masaj. scriu dupa.
la sectante.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Gio tzuca-te mama, e vorba de Danutz (varul care locuieste la mine) nu de Dani al meu. Vrei s-o vezi pe Albi facuta permanent? Nu se da ea la ce-i al meu ... ca ia pe coaja.
Si in plus ... noi doi (Dani si cu mine) am fost colegi in liceu ... deci la ce baba sunt ... am avut deja intalnirea de 10 ani ... si tot impreuna am fost ... spre ciuda unora dintre profi ... care nu credeau ca voi reusi sa-l tin atata a,ar de vreme lanaga mine ... io care eram considerata o capra prin liceu. Bine ca-mi mai spune Albi din cand in cand capra ... sa-mi mai aminteasca .... ca altfel ... m-as crede o doamna.

Gio daca ne intalnim in w/e sa-mi spui daca-ti aduc pantalonii de clown, cei de slabit. Cu Clau ai vb? Vrei aparatu de fitness imprumut? Si inca ceva ... da si mie ceva detalii despre fata ce vine la tine la masaj ... l-am convins si pe Dani ... o tura de masaj pe luna macar sa faca pentru cocoasa lui. Plizz ceva detalii, eventual vb cu ea ... daca poate sa-l ajute. Merci.

Alina sotului ... si JOS PALARIA!!! pentru decizia de a petrece mai mult timp in familie. DISTRACTIE!
ingerasha m-ai spart. Bravo mami ... tre sa-ti fac un cadou ochelarii mei de baba.

Albinutza cred ca nu mi-a zis pentru ca tu nu i-ai raspuns inca. Deci? Astept! Si zici ca vizitezi Otelu? Ca doar acolo se tine. Si unde dormi? hi hi hi

Va tzuc pe toate si fug inapoi la lucru.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna dimineata,

Se pare ca inca nu vor sa ne lase moderatorii sa deschidem un alt capitol.

Si asa ziceti Miro, Albi incercati sa va faceti neamuri?
ingerash iti spun eu in secret cam cind o gasesti pe Albi pe mess. Cam dupa ora 00h.Atunci o vad ca se conecteaza

Sa va spun ce munci am facut eu dimineata asta. A mea fetita s-a bagat in dulapul de dinjos de chiuveta si a deschis balsamul de rufe si l-a imprastiat pe jos. Din 1,5 l cit mai era in sticla cred ca vreun ll l-a trintit pe jos!
Asa ca am stat sa imi adun cind pot din balsam cu lingura! Imi parea bine cind mai umpleam un capac am mai recupereat pentru o masina de rufe!

Angy si eu trebuie sa iti urmez exemplu. Si sa incerc seara sa mai stau la cite un film cu sotiorul nu tot in fata calculatorului

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!
Nu ma mai juc asa....vreau si eu mai mult timp liber...macar sa apuc sa citesc ca de scris nici nu mai am pretentii....
Acuma sunt toti in sedinta cu alta secretara asa ca am un pic liber...bag viteza la citit si poate apuc sa si scriu....

Facem o intalnire in we dar in parc cu copii?
Geanina ...cum e fata pe care ti-am trimis-o...te-a sunat? daca iti mai trebe alta sa zici...

Va pup si pe mai tarziu...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by timi

salutare,
am ajuns intamplator pe pagina asta unde am constatat ca am o veche cunostinta printre voi. Pot sa ma bag si eu in vorba?

Pe cine .... pe cine ... vrem sa stim si noi.
Bine ai venit!!!

Fetele ... s-a dat drumu la urmatoru capitol ... haideti dincolo.
Sefa timisoara ... iar nu pusasi link acilea sa vada natu une tre sa mearga?

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput