O alta Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Caterinuta
Ma primiti si pe mine la taifasul vostru.
Blabuiesc si in celalalt grup, dar parca m-as mai inscrie intr-unul. Sper sa nu fie cu suparare.

O sa ne luam de mana , desi eu nu sunt nici aici, nici dincolo...... chiar, pre unde sunt ?

Eeeeee..... amu’ sunt acasa, dar am fost la Mall. Frumos ! Dar organizarea de clasa I-a ! Pacat ca la 40 milioane euroi cat a costat Mallul nu au 200RON lei sa cumpere un cd-player !

Asta e !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la iarba verde. am fost la Albina.eu am condus la intorcere si m-am descurcat super, chiar daca eram cu jeepanul sefilor.Clau a stat in spate cu bebe.
Caterinuta te primim, cum sa nu.
Darael ai fost la concert?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Caterinuta, bine ai venit la noi

Darael, asa-i? Chiar ca organizarea a cam lasat de dorit! Saracii prezentatori nu prea stiau cum sa scoata camasa, iar sunetistii au fost jenibili.. ..m-as si dus eu sa le ridic calea la microfoane, ca nu se auzea mai nika.. si sa le pun melodiile.. deh.. ceva-ceva tot imi mai amintesc io din practica.. cum arata si ce face un mixer, de exemplu ..da' m-am abtinut, ca eu nu's la liceu si probabil ca nu ma incadram ca "organizator" al manifestarii
Oricum, copiii lui Angy au fost super, merita toate aplauzele si toate felicitarile
Bravo, Angy !

Simina, asteptam pozele

ingerash, imi pare bine ca am reusit sa ne cunoastem, in sfarsit

Va Albinutza pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Acum am ajuns acasa....
A fost super...sunt de admirat copii cat talent au..Bravo lor si Bravo Alina!
Fetelor pe care inca nu le stiam ...ma bucur ca v-am cunoscut...si speram sa repetam mai des figura..cand vom fi toate...

Pest cateva minute vom avea pozele in contul comun....alea de la spectacolul elevilor lui Alina nu au prea iesit ca am uitat aparatul setat pe 1 mb si au iesit prea intunecate...sorry..

Bravo Ioana...vezi ca ai reusit cu condusul....Cum v-ati distat la iarba verde?

Ma duc ca Dejan e la scaldat acuma cu taica-su si sunt gata sa iasa...il imbrac si papa si la culcare....

Pe maine!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Imediat ma uit la poze, imi pare rau ca nu am venit si noi .
Urmatoarea intalnire nu e de ratat.
felicitari Alina in primul rand tie si pe urma minunatilor copii.

La Albina a fost fain, lume multa si tantari cu galeata.
Noi ne-am dat cu spray, dar nasica si finutul au cam avut de suferit. oricum tantarii intepau doar jucariile lui Marco, cand ajungeau la el, eram eu pe ei cu .

Haideti sa va zic faza tare: mergem in Univers'All sa cumparam carnea pt. gratar. cand ajungem la casa ma intalnesc cu un italian- varul fostului meu sef. ne pupam, povestim, ma bucur ca-l vad in Ro, ii arat piciul, la care el, se uita la mine si zice: astepti inca unul?. eu il trimit la kk, pe italieneasca lor, si am ramas cu un gust amar despre mine si burtoiul meu.
Asta m-a ambitionat mai tare. gata, de maine la dieta cu mine.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Albi,Simina,Darael,Gio,mersi de aprecieri,pentru mine au fost 2 faza azi,una ca ati venit voi si a doua ca am facut la intoarcerea acasa o parcare laterala impecabila,de cand am pemis,2 ani,o singura data mi-a mai reusit,tot dupa ceva la care am fost cu elevii,concurs sau asa ceva
Acu serios,chiar vi-a placut?
Sa nu va zic ca a trebuit sa stau pana la 19 sa vina masina dupa scule,apoi la scoala la descarcat,iar cand am ajuns acasa m-am apucat de treaba,noroc ca Emil bagase copiii in baie,eu doar i-am uscat....etc.
De cateva minute stau si eu jos pe scaun.
Aaaa,sa nu uit,ceea ce ati vazut azi e dupa 3 zile de munca,in mod normal chestiile astea se "aseaza" dupa luni de zile,dar nu stiu daca v-am spus,dar cei 3 din ani terminali care duceau tot greul,au avut liber asa ca totul a fost nou pentru toata lumea.
As vrea sa-mi ziceti ce vi-a placut,mai mult,sunt importante opiniile voastre,sa stiu ce prinde mai bine.
Pussy!

Mergi la inceput

Unde sunt pozele Simina???

fug la baita si revin.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Fetelor mai trimiteti-mi si mie odata contul comun ca nu stiu ce am facut,dar nu l-am salvat niciunde.

Mergi la inceput

Off,am uitat-o pe Geanina.
Suze,iti multumesc mult pentru tot!

Mergi la inceput

Nu sunt poze... merg si eu la dus... si in pat.
pe maine gagicute.
cele care mergeti la munci... o sapt. buna va doresc, cele la scoli... multa bafta, si cele care sunteti acasa... haideti in parc.
Alina ti-am trimis PM

si noapte buna.

edit: acum vad pozele, dar e album privat he-he-he.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput