40 cu + sau - (cap.10!!!)
Raspunsuri - Pagina 3
chatonel spune:
:))) o vazusem p-aia cu pompa de benzina!!! credeam ca te-ai desantat mai rau da-i inainte, ca promite!!!
Toulouse, la ville rose
lu.more spune:
Muncesc in draci de azi dimineata. Ore suplimentare. Am facut bataturi la degete. Anca a fost selectionata sa mearga intre 3-13 iulie intr-un fel de tabara sportiva. Mik, sa-nteleg ca te caiesti pentru treaba rusinoasa de marti? Vreau in vacanta. Cre' c-o iau razna. Inapoi la lucru
Pup
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Ma gindeam ca daca sint amatoare de camping printre noi putem merge undeva. In Romania sau undeva in Europa. Lu’ fetele tale cred ca se vor intelege cu fiica prietenului meu ca’s de-o virsta.
lu.more spune:
... s-or intelege fetele noastre, Adrienne, s-or intelege... vorbeste franceza, fiica prietenului tau? Si ea are tot 12 ani? Sau 8?
Cu intalnirea aia, mie sa nu-mi spui de doua ori, c-o iau in serios!
Ca sa va lase gura apa :
In luna iulie se organizeaza un concurs intre copiii din orasul nostru si cei dintr-unul vecin.
8 fete si 8 baieti intre 12-14 ani au fost alesi (de la noi) in urma unor probe fizice si nu numai, desfasurate de vreo doua saptamani incoace. Azi am primit scrisorica cu raspunsul: Anca a fost selectionata.
Programul este urmatorul: in prima saptamana din iulie : vor pleca de acasa dimineata, se vor intoarce seara. In program : orientare in padure (busola + harta), sporturi de echipa (handbal, badmington, rugby) catamaran, peint-ball, natatie.
In saptamana a doua pleaca de acasa de tot : 2 zile dormit in cort, 3 intr-un centru de vacanta. In program : drumetie, escalada, kanionig, catarat in copaci (cum a facut la ziua ei). Scopul e sa gaseasca primii nus' ce obiect, in functie de indicii gasite pe teren...
Eu nu mai pot de bucurie, fiindca e cam tot ce ar fi facut daca era sa plece cu echipa aia de televiziune, deci d.p.d.v. distractie, n-a ratat mare lucru. Doar ca nu se duce departe de casa si n-o sa devina vreo vedeta...
Acestea fiind zise, inchid sandramaua si plec acasa, dupa o zi de munca ingrozitoare... O seara buna!
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
monagan spune:
n-am intrat cam demultisor, ca am multa treaba la birou si ajung doar pe la orele astea acasa si aici nu stiu pe ce sa pun mana mai repede.Inca sint pe picioare si n-am clacat, dar nu stiu pana cand o sa ma tina starea asta de nervi si agitatie.
Am citit pe fuga ce ati scris, dar mare lucru n-am inteles decat de o excursie cu cortul.
Gata ca am musafiri, chiar acu intra pe usa.
Va pup pe toate si sper ca in wek. sa stau linistita si sa butonez aici.
adrienne12 spune:
Lu' fata prietenului meu are 11 1/2 ani. Mai vedem... dar tare mi-ar place. Succes Ancai. Azi s-a oprit ploaia un pic si am vazut un cirtitoi la servici, pe linga parcare
gabibarta spune:
Lulu, felicitari fiicei tale!
Fetelor, poate ne inscriem si noi la un camping, cu toate ca nu-mi place sa dorm in cort, adica mi-a placut in tinerete, acum nu prea, dar ne-om descurca cumva...
KUKI spune:
Mey !
M-am saturat sa trag cu ochiul la subiectul vostru. Mai sunt locuri? Nu ma primiti si pe mine?
Iaca, na, depun un CV sa stiti cu cine aveti de-a face
- 37 ani impliniti deja, dar fara complexe
- divortata de 1 an si jumatate
- posesoare de baiat 14 ani
- mare amatoare de iesiri cu cortul
Eeee, ce ziceti ?