40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza

Noemi, pitiriazisul, cum ai scris tu, e tot una cu psoriazisul ?
La psoriazis stiu ca e chiar recomandat soarele.
Webshots si yahoo, banuiesc ca sunt cam la fel, nu ma prea pricep, dar nici nu ma obsedeaza virusii. Eu il am pe webshots, n-am patit nimic.

Craciunitza, daca o fi sa fie, nu-i asa ca avem prioritate la pozele cu ochelarii pe nas?

Sa avem o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Iulia, felicitari ! Sa-l stapinesti sanatoasa si fericita !

Gabi, imi pare rau de puicuta ta. Recunosc sa injectiile cu antibiotice erau mai eficace decit pastilele pe vremea mea, acum insa nu mai stiu cum e. Eu te sfatuiesc sa o duci o asistenta mai autoritara si o sa stea mai cuminte. (plus se incordeaza la injectie, mai rau o doare dupa).

Nomi, e tot un drac yahoo si webshots. Eu cred ca troianul era atasat la poza. Am sa ma interesez sa-ti spun daca vreunul face un control anti-viral cind incarca pozele pe site.

Ieri a nins de-a binelea, a fost si grindina si tunete si soare stralucitor vreme de un ceas. Noroc ca 'porcariile' astea s-au topit repede. Cel mijlociu voia la sanie si azi dimineata voia manusile de zapada ! N-am indraznit sa ma uit in gradina de legume, imi fac curaj seara asta cind ajung acasa.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Kuki, nu e acelasi... pitiriazisul se manifesta prin pete albe care se accentueaza la expunere la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La multi ani, dragelor!

Sa va zic, am fost la oftalmolog, la un cabinet din asta care are si magazin, nu am eu timp de policlinica si cozi cu orele. Mi-era teama de atropina pentru ca nu suport sa nu ma pot controla si stiu de la fiul meu cel mare ca dupa atropina nu vezi bine, chestie care m-ar enerva si prefer s-o evit. Dar nu mi-a pus atropina, cica numai la copii se pune, m-a pus la un aparat din ala sofisticat si dupa ce s-a uitat si ras-uitat mi-a dat trimitere la policlinica :)))
Cred ca ajung acolo la anu' si la multi ani.

Gabi, de ce mi-ai pocit numele, mai era putin si ma scriai "Carciumitza" :))))
taur
Carciunitza- 27 aprilie
Luci65- 28 aprilie
april- 30 aprilie
gabibarta- 7 mai

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua la fetele cucuietele!
Gabi, sanatate la pitica!!!
Kuki, felicitari si sa stapanesti sanatoasa apartamentul!
Si eu am pronuntat cuvantul "oftalmolog" cam des in ultima vreme. Dar am o periada incarcata la serviciu. Vederea e foarte buna, doar ca ochii sunt obositi si ma ustura, din cand in cand, ca si pe tine, Craciunitza. Mi-am zis c-astept pana in toamna, dupa concediu ... mai vad pe urma.

C-a nins la Mik e una, ca ea locuieste in oarece altitudine!
Dar... ma credeti ca si eu am vazut zapada aseara, plecand de la serviciu? Pe dealurile de nu departe de aici, zapada adevarata! Pe Coasta de Azur! Iar muntii, mai departe, albi-albi. Nu mai comentez, dar s-a intors lumea cu susu-n jos, maica!

Acu' nu mai am timp, dar vreau sa ma spun ca ma simt dintr-o data tanara si ... ma inscriu la scoala! Acu' cat ma simt in stare... Cea mai mandra de mine e fii-mea!

Plec, mai trec, va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

scuuuuze craciunitza, nu a fost intentionat!!!!!! Miiiiii de scuze!!!corectez acum! si deschid capitol nou, ca nu voi fi in zona calculatorului de maine pana marti, sa aveti loc unde sa scrieti:))))
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77242" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77242

Mergi la inceput