Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
Georgi, pai la 9.00 a avut ceva de masurat la un dom bine, care a luat-o cu masina, dar nu a mai adus-o ...si ma suna saraca , ca ea cu ce ajunge de unde era...cica , sanchi nu a mai mers cu mijloacele de transport in comun de 100 de ani...era ofticata, mai ales ca e si al caldura de afara....., iar acum i-am dat masina , ca sa nu fiu chiar sadica....
Mai vrei zahar?Ok .Poftim!Si iti dau si un
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Tare faza.Pai ala daca tot a luat-o de ce nu a adus-o si inapoi? Saracaa....
Numai de necazuri are parte.lasa sa se suie in autobuz.Ce daca e cald.Ajunge la tine si-i dai drumul la AC ca tu esti fata buna si saritoare.Nu?Sa se mai racoreasca si ea un pic.
Mersic de pepsi.Mi-ai adus aminte ca am si io o sticla ratacita prin frigider.
Maimuta mea care e treaza de la 7 nu a mai adormit.Vreau sa bag si io un nani cu ea ca am dormit 4 ore azi noapte.Am voie da?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
am nervi, pot sa tzip putin?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
va multumesc
chatonel spune:
bey, ce povesti povestesti, georgi
da cu biciul pe aia de la radio!!!
adinelu, daca tipi tre sa faci vocalize
neata tuturor! Io nu baui cafea, sint cu susu-n jos si invers... m-am trezit prea devreme azi.
Toulouse, la ville rose
addinel spune:
flavia, nu te-am uitat: medicamentul se numeste orgametril. nu exista efecte secundare, singura problema fiind aceea ca s-ar putea sa-ti vina de 2 ori la distanta mica: odata cel din iunie, intarziat, si cel din iulie la momentul lui. iti trebuie reteta pentru el. scrie pe prospect cum si cat sa iei.
malla spune:
Fetele, eu nu am avut net trei zile si numai acum a venit... nemernicii acuma s-au deranjat sa vina sa repare...
Am capiat fara net, ma duc sa va citesc din urma, va pup si revin deseara cu vesti...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Chatonel , ia o cafea si un ca sa iti revii.
Georgi , e in regula, mergi la somn, meriti dupa tot stresul.Normal ca e AC-UL DESCHIS.
Adriana, chiar ma intrebam ce este cu tine?Hai citete si da-ne vesti .
Adina, nu prea te-am auzit !Baga mai cu sonor!
Hai ca revin later.
Restul , unde sunteti, ce faceti?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Gata somnicul.deschid cap. nou.
Hai ca nu am mai dormit mult...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE