DUMNEZEU ne iubeste pe toti la fel
Raspunsuri - Pagina 11
oaana spune:
Buna tuturor...haideti sa scriem mai mult decat poezii,sa maio scriem despre trairile noastre,ingrijorari,izbaviri...De ex eu as avea nevoie sa va rugati pt baietelul meu cel mic Aaron care are probleme de sanatate.As putea scrie aici despre ce e vorba si sa va rugati pt el??
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana Buna tuturor...haideti sa scriem mai mult decat poezii,sa maio scriem despre trairile noastre,ingrijorari,izbaviri...De ex eu as avea nevoie sa va rugati pt baietelul meu cel mic Aaron care are probleme de sanatate.As putea scrie aici despre ce e vorba si sa va rugati pt el?? |
Of Doamne Ooana...imi pare atat de rau sa aud asta...
ce pot sa spun...decat ca eu una ma voi ruga pentru sanatatea copilului tau...
sunt comvinsa ca energia emanata de gandul bun si sincer ajuta...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mychydutza spune:
of oaana, va fi totul bine! trebuie sa crezi asta! o sa treaca si hopul asta! pana la urma ati decis sa faceti interventia??????????sunt cu gandul alaturi de tine!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
nikole spune:
Oaana...daca putem ajuta cu ceva, te rog spune
Cum sunteti?
Ma gandesc la Aaron...eu nu am mai intrat pe la Strumfi, cred ca de un an...nu am stiut ca ai probleme cu strumful...
forta mamico, si daca pot ajuta cu ceva , da-mi de stire...
puiul mic e in gandul meu
Allan Kardec
mychydutza spune:
nikol, aron e bine......au fost niste complicatii de la o otita. se pare ca au scapat de punctia de care ii era frica oanei.........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza nikol, aron e bine......au fost niste complicatii de la o otita. se pare ca au scapat de punctia de care ii era frica oanei......... *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Slava Domnului...dragul de el...bine ca s-a terminat cu bine!
Allan Kardec
mari_paun spune:
Dumnezeu sa o ajute si pe Ema , sa vorbeasca si sa devina independenta, sa dea Domnul sa creasca mare si sa ajute asa cum si ea este ajutata acum!
rugati-va pentru Ema
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema