Clubul nurorilor (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce figuri sunteti fetelor... Eu i-am zis la iubi ca abia astept sa-i iau numele, dar pana va veni momentul il mai tachinez cateodata ca "vezi ca inca sunt pe numele lui tata"...
Nico, si noi am stabilit nunta in iulie pentru ca in iulie anul trecut m-a cerut de sotie (in iulie ne-am si cunoscut).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Am intrat scurt sa va salut! Am mari probleme cu hardul si stau sa-mi salvez in nspe locuri informatiile!
O zi buna va doresc, multa putere si succes celor ce au nevoie, felicitari fetelor cu relizari. Imi cer scuze, dar am citit asa pe sarite si nu vreau sa omit pe nimeni, asa ca prefer sa vb la general!
Va pup si revin....candva...

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sunt si eu pe aici. Am avut putinica treaba, dar sunt cu ochii pe voi

Marina, astept rushii maine, dar sigur vor avea intarziere. Prima luna dupa ac au venit in z.45, acum sper sa se mai fi reglat. Sigur luna asta nu va fi bb, caci am fost mai lenesi cu , dar promit ca voi recupera.

Lavi, ce-ti mai face maseluta?

Sunule, tu pe unde esti?Hai la apel, ca imi este dor de tine

Fanna

Fetelor, eu nu mi-am schimbat numele, ca nu am vrut. Iubi meu nu s-a suparat, caci numele conteaza mai putin, important este ca noi sa ne iubim si sa fim fericiti. sa nu dati cu pietre

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Lavi, ce-ti mai face maseluta?

cherry

cherry, tot asa. sa vad acuma, ca la dentistul de langa mine are program de dupa masa, poate imi vine curajul si am duc!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Cherry, de ce sa dam cu pietre? Fiecare face cum crede. Eu vreau sa iau numele lui iubi pentru ca imi place (daca nu-mi placea, nu-l luam si putea sa zica oricine orice ca nu-mi pasa) si pentru ca momentan numele meu de familie seamana cu un prenume de fata si ori de cate ori ma prezint asteapta lumea sa mai zic ceva, un Popescu, un Ionescu...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cherry nu dam cu pietre
pt mine e ok oricare din cele 3 variante, dar deh asta a fost oful lui
probabil ca asa simte el ca-i aprtin mai mult
who knows, n-am stat sa fac psihologie aplicata cu el

alynutza noi ne-am cunoscut in septembrie si am devenit un cuplu la 4 ani distanta in decembrie
pe unde mi-or fi fost ochii si mintea plecate de am pierdut atata timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

la mine al meu nu era de acord sa imi pastrez numele, bine nici eu nu eram ferm convinsa ca vreau sa il pastrez, pt ca ma gandeam ca atunci cand vom fi o familie, o fi cam ciudat fiecare cu numele lui iar copiulul cu un card de nume dupa el (cherry no offense). si atunci m-am gandit imi place nu imi place numele lui sa fim o familie cu acelasi nume!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Nico, stii tu cum se zice, mai bine mai tarziu decat niciodata . Noi prima data ne-am cunoscut in iunie si din iulie (acelasi an) am fost impreuna si tot timpul ma gandesc ca asa a fost sa fie, sa ne cunoastem si sa ne iubim, pentru ca, desi mai avem divergentele noastre, e clar ca e jumatatea mea .
Lavi, si eu m-am gandit la partea cu copiii, dar daca nu-mi placea numele lui cred ca imi asumam riscul . Asa sunt eu, daca nu-mi place un nume, parca nici nu pot sa-l pronuntz...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by lavinai

la mine al meu nu era de acord sa imi pastrez numele, bine nici eu nu eram ferm convinsa ca vreau sa il pastrez, pt ca ma gandeam ca atunci cand vom fi o familie, o fi cam ciudat fiecare cu numele lui iar copiulul cu un card de nume dupa el ( no offense). si atunci m-am gandit imi place nu imi place numele lui sa fim o familie cu acelasi nume!

Lavi, fiecare are dreptul sa aleaga.Tu ai facut cum ai crezut ca e bine, nu ma supar cand cineva are alta opinie

Sa te duci la dr, ca iti dau nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am ajuns si eu, am fost sa-mi depun actele pt pasaport si nu mi-a venit sa cred ce operativi au fost, in mai putin de jumatate de ora m-am si intors
Iar socrul a fost azi dimineata sa imi plateasca taxele la CEC sa nu stau eu la cozi. Baiat bun :)

Pup pe toate ca n-am apucat sa citesc tot ce ati scris:) Acum o astept pe mama, dar mai viu:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput