Clubul nurorilor (50)
Raspunsuri - Pagina 10
marinar spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
A pus-o soacra sa faca contract prenuptial?
eu am zambit citind, sper sa rezolve cat mai repede si sa capete puterea sa zambeasca cand va citi si ea. Problema nu e asta, e ceva mai complicat, o sa va explice ea la momentul potrivit.
marina
pozici
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by 22
Andreea, ultima saptamana la job, dupa care, program de voie. Vineri trebuie sa dai de baut
fata burticoasa
noroc ca am internet acas, ca altfel as muri fara sa stau de vorba cu voi.
Andreea 27+
POZE
Si noi trebuie sa ne punem cat mai repede internet, ca e tare rau fara. Cel mai rau o sa fie in august, caci eu voi fi in concediu si nu o sa pot sa iti fac galerie cand vei naste, dar le rog pe fete sa-mi trimita un sms, ca sa fiu si eu alaturi de tine, cu sufletul.
Bb-lina ce mai face, tot jucausa e?
fetele
impreuna spune:
Anca naspa rau faza cu betivanu ala, adica dupa ce era sa faceti accident din vina lui, tot el e violent?
Si al meu e foarte calm si rabdator, dar eu cred ca as fi sarit la bataie (n-ar fi prima data:)
Lavi mai pun poze cu Sara, da in ultimul timp n-am mai facut ca ... am uitat:) Asteptam sa-ti vedem tie nepotica:) Cand implineste 1 an, ce cadou ii cumperi?
Alynutza sa traitzi, asa facem:) Stabilim maine sau poimaine sa vedem ce, cum unde cand:) Abia astept:)
cherry vrei intalnire mai repede? hai la Cluj, ca poti veni cu trenul chiar daca inca nu e gata masina:)
Raza sa treaca si sa fie bine.
Faza cu numele eu l-am luat pe al sotului, ca doar e singurul barbat (urmas) din familie asa ca neamurile lui tre sa-mi multumeasca (oricum am facut-o din placere, mai ales ca al meu nu-mi placea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
Wooow,ce harnicutze ati fost azi...!
Si la noi s-a innorat ...si ce frumos era de dimineatza!
Razuca,mama,orice problemutze ai avea,vino la noi sa te sustinem,te rog eu mult,nu mai fi suparata,fata sa treaca supararea!
Andreea,v-ati gandit la nume pt. bblina?Ce mai face,tot energica?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Lavi mai pun poze cu Sara, da in ultimul timp n-am mai facut ca ... am uitat:) Asteptam sa-ti vedem tie nepotica:) Cand implineste 1 an, ce cadou ii cumperi?
Flavia (sotie si mamica fericita)
luna viitoare in 10 iunie are 1 anisor!!!! nu m-am gandit inca ce cadou sa ii iau!
vreau poze cu Sara!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
NicoletaB spune:
intrebare catre fetele maritate:
ati avut artificii pe tort la nunta?
au lasat acestea pe tort un praf negru innecacios?
ca nu stiu ce sa fac cu artificiile de tort
SunSmile spune:
Ce mai faceti fetelor??? Eu am multa energie, DAR sunt si cu inima cat un purice...de emotii!Si mai am si o gramada de treaba, dar in 40 de minute asa zic pas si merg acasa. Ca diseara IAR mergem la baute si mancate. O sa ajungem "copiii ploii".
Voi? Munciti? Va distrati?
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Andreea,v-ati gandit la nume pt. bblina?Ce mai face,tot energica?
Nu avem inca un nume. Si iubi nici nu are timp sa se ganeasca acum. Zice ca ce ne va veni pe moment ala il vom pune. Energica zic? E putin spus. sa vezi cum imi misca burta... Si cand merg pe strada, daca am o bluza mai stramta se vede. E mortala. Si daca pana acum dansa doar cand stateam relaxata, acuma danseaza indiferetnt de pozitia in care stau. Si da nixte suturi puternice....
Andreea 27+
POZE
cherry22 spune:
Fla, crede-ma ca as veni la cluj, imi place orasul(avem si un prieten bun in cluj), dar job-ul nu ma lasa. Cand va intalniti, sa va ganditi si la noi.