gratar electric?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Am fost sambata sa il vad pe cel pe care il ochisem, dar la un magazin nu il aveau iar la alt magazin il aveau doar pe cel expus care era plin de murdarie de la cata lume pusese mana pe el si mi s-a parut oricum hartanit bine. Deci nici gand sa il cumpar. Mi s-a parut cam micut dar daca nu gasesc ceva mai mare, o sa il comand pe internet. Pe TEFAL 781151 Raclette Grill nu l-am vazut pe aici, deci nu stiu ce sa spun despre el.



"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dieta spune:

Din punct de vedere medical, carnea preparata pe gratar este cea mai sanatoasa varianta in alimentatie, mult mai sanatoasa decat carnea prajita sau fiarta. Daca in perioada de vara gratarul pe carbuni e preferat, odata cu racirea vremii , o metoda mai practica si rapida de a gati mancarea la fel de sanatos este gratarul electric.
Un gratar electric George Foreman gasiti aici: http://gratarelectric.blogspot.com
Si daca e vorba de gratare atunci George Foreman este cel mai bun!
Nu scoate fum si se curata usor.Prajeste simultan pe ambele parti deci reduce de 3 ori timpul de pregatire al hranei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Si noi avem si se curata foarte usor , insa il folosesc doar iarna caci vara iesim in curte la gratarul cu carbuni . Si intr-adevar, carnita pe el e delicioasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Au si prietenii mei gratar dintr-asta.
Este mai buna mancarea facuta pe gratar clasic decat pe cel electric (parerea mea) dar e mai comod de folosit cel electric.
Eu de ceva vreme nu mai mananc carne si legumele facute pe gratarul electric nu sunt asa bune ca cele facute pe gratarul cu carbuni.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza00

Ce bucuroasa sunt ca am descoperit sub asta inainte sa mi cumpar,imi doresc si eu asa ceva, ca m am saturat de cel de aragaz. Nu ma gandisem deloc ca tb sa se spele si usor, sa se faca pe ambele parti odata carnea.
Ma uitam acum pe un site de cump online si sunt o groaza de modele, cele mentionate de voi insa nu
TEFAL - 781151 Raclette Grill Ambiance, stiti ceva de modelul asta, vad ca are si niste tigaite, sau cum se numesc...?la ce folosesc?

alina
david nazdravanul (11 mai 2004) si toma (20 ian 2007)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

TEFAL il am e formidabil dar raclette (daca e modelul pe care l stiu) e e de pus pe masa si cu prietenii pui in tigai brinza felii(speciala)....
se consuma raclette ca si fondue mult in Franta in savoie dar si in Elvetia
E f convivial si amuzant dar trebuie sa fiti multi...e hehei eu stiu si jocuri pt fondue..;se si cinta
In general asta se pregateste seara cu prietenii cind se aduna toti de la sky.Si la lumina luminarilor in veselie viata e formidabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

George Foreman am si eu luat la reducere.
Nu scoate nici un fel de fum, eu am un model mai ieftin si nu ies placile dar se curata repede cand e cald...
Daca as lua altul as lua unul cu placile care se scot. In rest mie mi se pare f bun, am facut si carnati la el, carne de porc sau de pui

Mergi la inceput