Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hop si eu:)

andora noi plecam in Grecia, dar si Anculina:)
Chiar acu am fost sa depun actele pt pasaport, nu mi-a venit sa cred ce putin am stat desi era destul de multa lume. Operativi ardelenii astia

Bianca tre sa te mai trag si eu de limba cu casele astea, intr-adevar ati facut o afacere buna.
Noi deocamdata ne multumim si cu un apartament, daca am fi avut teren era altceva. Dar poate mai incolo tot spre casa tragem, eu vreau curte, aer curat si neaparat piscina, casa poate sa fie cat de mica, da cu piscina musai:)

Pupici pt toate, mai viu :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bimilit,felicitari pt. casa.

am primit un mesaj pe mess.de la o mamica casnica care ma intreba cum am facut "rata" din ananas.Sunt atat de adormita incat am inchis mesajul fara sa vad de la cine este scuze,scuze...
Pun aici "tehnica" poate sunt interesate si alte casnicute.Precizez ca "ratza" si tot ce vedeti voi acolo pe "bete" sunt facute de colegul meu.E paralel cu bucataria,nu a facut nimic in viata lui dar acum a fost obligat pt. ca altfel nu terminam pana veneau musafirii. A facut tare rau ca mi-a aratat ca poate(dupa 11 ani de mariaj) pt. acum la fiecare party va fi mana mea dreapta
Deci "rata".Un ananas il taiati pe jumatate pana la coada si cand ajungeti la coada taiat o scarita.Vine drept,scarita,drept.Intelegeti? Din jumatatea ramasa faceti un "2" si-l fixati cu scobitori in corpul ratei Apoi cu cutit,foarfeca modelati ciocul.E simplu rau.pe corp puneti felii de portocala(pt. aripi) si gata. Trebuie un ananas mare ca sa iasa o rata mare.Eu am folosit unul mic pe care am vrut initial sa facem probe dar a iesit atat de dragalasa incat am lasat rata mica asa

"aricii" -asta alta intrebare
se face din aluat normal de paine(aricii de fapt sunt chifle de paine).Se fac ovale(de marimea unui ou) care se "ciupesc" pe spate cu foarfeca.Foarfeca trebuie tinuta putin aplecata si "ciupit" adanc in coca ca sa iasa tzepii cat mai vizibili.Ochisorii sunt din stafide(am incercat si cu masline dar ramane patat de zici ca sunt arici machiati).Pt. botic ciupiti cu 2 degete coca.Si gata.Simplu.
"aricii" sunt pe situl ala pe care nu am voie sa-l pun aici...

Daca nu am fost clara strigati si explic din nou.Acum inca dorm.

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550373751&ran=23120

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=e90fre2.jpg&.src=ph

multumesc pt. aprecieri si felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Io cu pluta ca de obicei!La multi ani Catalina! Sa fii sanatoasa si sa umpli inimile parintilor tai de bucurie! Petrecere frumoasa si cadouri pe masura, daca nu cumva ati facut-o deja!ups! am uitat pe cineva:Danelutza la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Hai ca m-am mai relaxat si eu un pic, ca mi se urcase sangele la cap pe la sectiunea parintilor care intreaba ... unii, niste lucruri incredibile.......(ca sa ma exprim decent)Flavia stii tu de ce...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lucia acum ai editat?:)
M-am dus si m-am si prins de faza, mi s-a urcat paru pe mine

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Da, iti dai seama ca am editat dupa ce te-ai dus tu...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... tot eu cea veche, adica mai veche cu un an

Multzumesc inca o data pentru urari si va pup dulce, dulce, dulce pe toate
Geani... primit, foarte frumoase felicitarile si de la Mihaela Amalia si de la Maria2mami (asta era sexoasa rau)
Cuscra ai papat ieri citziva mici si pentru mine, ca bere pot sa beau in fiecare zi. Mici am mincat ultima oara acum doi ani cind aveam burtica mica si eram in Romanica.
Vazut pozulici cu bortica Svetlanei si mi s-a facut pofta
Pozulici cu petrecerea lui Robert, gustat tot cu ochii si mincarea si tortul Cami ia spune aici la baba tot meniul, ca prea era incarcata masa aia, si doar uitindu_ma devin asha...
LA MULTI ANI ! CATALINA. SA CRESTI MARE INGERAS SI SA-I BUCURI TOATA VIATZA PE PARINTZII TAI

Deci, cum spuneam va pup dulce pe toate si va doresc o saptamina cu caldura maxima si cu tot ceea ce-i bun pentru voi, copii sanatoshi, barbatzi voiosi si harnici in bucatarie .
N-am intrat dimineatza sa va salut, ca ... m-am bagat puternic in gradina, am smuls iarba de la capshuni, ca dupa... le maninca Isabella cu tot cu buruian. Apropo, cine vrea capshuni sa vina la mine in vizita. Sint o bunatate cu frishca sau cu ness si zahar . Aaa, uitai, mai am si cireshe coapte, cam putzine ce-i drept anul asta, dar ne multzumim si cu astea.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am cam terminat. mai am aragazul ala de care fug ca de
lucia, flavia de ce sobect vb?
danelutzo, pastreaza si mie capsunele si ciresele, pliiiiz
heyyy ce se aude cu moeciu???

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danelutza cirese coapte? Mmmmmmmm
Bimilit si Dana.... WOWWWWW ce super ca veti avea asa case frumoase... Bimilit mama, sala fitness? Visul meu e sa am un dressing intr-o casa.. dar ramane deocamdata doar o utopie, ca nici 3 camere nu avem de unde Tot respectul si tot sporul la munca si sa iasa super, iar in septembrie venim cu cadoul de casa noua!
Flaviuta multam de lamurire, un super sejur si tie si Anculinei Eu am pasaportul expirat de ani de zile si spre marea mea rusinica nu am fost niciodata plecati nicaieri, tot trag nasii de noi sa mergem in Italia, iar in Grecia imi rod unghiile de ciuda ca sunt asa preturi mici si dl sot n-are concediu pt asa ceva...
Alina, asa mamico, ce se aude cu Big M?? Cred ca am surzit eu... Dar cu sotiorul tau ce se aude? Dar cu tigrisorul?

PS" Cami mamicule arici ma fac daca nu diseara maine.... ca ma pasioneaz faza cu foarfeca Si poate ma bag si la alt animalos...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Alina despre asta vorbim:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75654

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea, multumesc ca te interesezi de tati. e bine, se reface f bine si deja a inceput sa-si reia atributiile, atit cit ii permite starea lui ceva nou despre gogo???
lucia, multam de info. io cind vad fumatori.
noi avem o mare realizare, un pas mai departe de stadiul de bebe. ziua, cit timp stam acasa facem la oala. si pipi si kk(asta mai demult). folosim pampi decit la somn si afara, dar afara e comica rau ca-mi spune si cind o dezbrac sa faca "la boscheti" se inhiba si nu face, da' nici in pampi nu-l face decit f tirziu cind probabil nu se mai poate tine:) astept caldura adevarata sa-l eliminam complet pe timpul zilei.
cami, unde ai disparut? de ce nu-mi raspunzi pe mess?

alexa

Mergi la inceput