Mamici casnice (43)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Buna dimineatza si un rachiu sa taie greatza, pai da dom'le gretzuri de la oboseala, ca a urlat Isa toata noaptea, nu stiu ce a avut
Asha, multzumesc de cafea, am sa servesc de la amindoua mamici, iaca asha ca sa-mi revin.
Cuscra pentru Robert sint capshune cite vrei, dar aia motzata creste vazind cu ochii
Flavia imi pare rau de mashina. Ufff, ce lume... Sa_tzi traiasca libertatea, si plimba-te si pentru mine ca eu liber n-am nici noaptea.
Asha, in general, va doresc o zi buna cu soare ca la mine si plimbare placuta.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Bianca, Lucia, Danelutza mersi de incurajari, eu nu-s chiar asa stresata in privinta masinii, mai degraba din cauza idiotilor
Bianca terenurile in oras sunt foarte scumpe, noi cautam ceva langa, pe dealurile din jurul orasului sa avem si panorama (in jur de 20 euro mp):) In cazul in care gasim, ne hotaram pt casa. Daca nu, trecem la apartament (desi mi-ar parea rau)Q
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
buna dimineata!
multumesc de cafeluta!
flavia,asta cu masina si noua in tara ni s-a intimplat(noroc ca la masina fratelui si nu l-a a noastra).de cate ori mergem in tara am emotii.desi nu e cine stie ce masina,sta in parcare in fata blocului,noi avem vederea in spate si pustanii astia sunt de groaza.eu am o vecina detectiva la etaj cu mine si la 3 noaptea daca ajungem acasa ea este pe dupa perdele.poate a vazut si la tine cineva pe ala de a frecat masina.
fetelor cat e detergentul ariel in romania? aici 9 kg -14 euro,merita sa ma car cu el sau nu??va intreb ca habar n-am de preturile de acolo.
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!!
Am venit la semnat condicuta,am baut cafeluta,va pup pe toate si am afara ca e o vreme super! Si ne intalnim cu o mamica de pe DC.
Cuscra,sa stii ca e mamica de baietel.
Va pup si revin.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
impreuna spune:
Svetlana aici Ariel e cam 7 euro 3 kg, deci mai scump, da se poate sa nimeresti si mai ieftin cand sunt reduceri.
Miha distractie placuta la intalnire:)
A iesit maica-mea cu pitica la plimbare, ca eu cica am treaba (si stau pe DC:)
osna spune:
flavia mersi,inseamna ca este avantajos sa-l iau de aici.
v-am pupat,ma duc sa mananc ceva de mic dejun.
Anculina spune:
Buna fetelor !
Si a mea mamica e iesita cu Maria l aplimbarica si eu cica am treaba !
Ce mai ziceti ?
Andora, da, in albumul comun !
Eu sunt cam socata cu carnea asta de pui, noi am luat din Cora si am papat-o...tata e din Fagaras si acolo e carantina...
Pupici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
diadaniela spune:
Svetlana ,eu nu mai cumpar de mult detergent din Romania ,imi aduce colegu' din Germania de cate ori merge acolo. Luni sau marti pleaca si i-am dat deja comanda de detergent.E mult mai ieftin la voi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Anculina ai pus poze in album?
Fetelor oare ce face Corina ca n-a mai trecut pe aici?! Stiu ca in week-end nu ajunge la PC, dar deja e marti...
Dana poate sti tu mai multe, poate a ajuns tamaioasa si acum e
ange spune:
pag. 2!!! nu pot sa creddddd
hai ca va salveaza fata.se vede ca a venit vara in Ro. si umblati hai-hui
neata.
ma duc sa-mi pun o cafeluta ca pe mine nu ma asteapta nimeni cu ea fierbinte