ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Felicitari pentru fetita! O sa vezi cum un suras de-al ei va sterge orice amaraciune!

Fii optimista si mergi inainte. Bucura-te de sarcina!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NAty ma bucur pentru tine!!!! Sarcina usoara in continuare si felicitari pentru ca e fetita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sa-mi traiasca nora.Lasa Nati,ca o sa fie bine,sanatoase sa fiti voi 3,tu bebita si mami !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

naty,nu am mai citit de mult subiectul deschis de tine si ma bucur ca te-ai hotarit sa lasi copilul.

Iti doresc o sarcina si o nastere usoara .Si nu in ultimul rind,o viata frumoasa linga fetita ta si linga cineva care te va merita.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

NATY nu stiu exact in ce luna esti...poate ma lamuresti....daca ai chef si timp poti merge la mamici si aici vei gasi parte de tot sprijinul ....uite iti dau unde sa intri si te hotarasti in ce categorie intri......http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60 noi te asteptam la mamici de mai-iunie dar cred ca este mult prea devreme pt tine!bafta multa si sanatate maxima!si fii sigura ca oricine pe lumea asta are pus deoparte ce e al lui.....

RAALUCUTZA39s+1zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Naty, sunt tare fericita sa aud vesti bune despre tine si fetita ta! Ai grija cu spatele, pe mine m-a durut toata sarcina!
P. S. Si cand imi aduc aminte ce deprimata erai in iarma, si uite ce voioase iti sunt postarile acum, cand deja stii ca vei avea o fetita!
Dumnezeu sa va apere si sa va iubeasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

Fetelor,aproape ca am terminat curatenia la mama acasa,mai sunt retusurile dar astea se rezolva incet, incet...a fost greu,mama saraca iar s a bagat in datorii,a mai ramas sufrageria,dar o vom face alta data,acolo oricum era mai bine.s a schimbat tot aerul din casa,e mult mai curat acum..in schimb am niste dureri de picioare in ultimul timp de nush ce i cu mine...m am saturat,daca nu ma doare mijlocul,ma dor picioarele,parca sunt o baba.ma gandesc daca acum ,ca am aproape 6 luni sunt asa,dar cand voi avea 8 luni ce voi face?nu ma mai dau jos din pat??in rest eu si fetita mea suntem destul de bine.apropo,as vrea sa i pun numele ANTONIA.ce ziceti e frumos acest nume??
numai cu taticul Antoniei nu ma descurc de loc..e greu tare cu el..vad ca am inceput iar sa intru in perioada critica,iar plang si ma consum,dar sper sa reusesc sa ma controlez,ca de acum m am obisnuit cu starile astea...vad ca el nu mi spune nimic despre viitorul nostru,evita orice discutie,nici nu mai stiu ce sa cred.zilele astea ii spuneam ca mi ar trebui o masina de spalat cand voi naste,ptr.ca atunci o sa mi fie mai greu cu spalatul,dar n are nici o treaba...nici nu i pasa...cred ca o voi pune tot pe mama sa faca vreo rata ceva sa cumparam o masina de spalat...eeeee si sunt multe,dar m am plictisit eu de ele,ce sa mai zic de voi...
oricum eu va pup pe toate si va multumesc ptr. urarile voastre de bine
o pup dulce si pe cuscra mea DELIA,si pe cumatra mea ALINA
te pup si pe tine NIKOLE si pe tine REDI,PE TOATE CARE M ATI INCURAJAT SI V ATI RUGAT PTR.MINE SI PENTRU FETITA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Da, Naty, Antonia este un nume frumos si select...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Draga mea

ma bucur tare mult pentru tine si pentru Antonia,cat despre tatic lasa-l in pace! nu te mai consuma pentru el!trebuie sa fii egoista acum pentru tine si fetita ta!
si eu am fetita si sper ca o sa fie apropiata de mine asa cum si eu sant apropiata de mama mea!
in general fetele seamana cu tatii dar apropiate sant de mame asa ca...

spunea si cineva mai sus ca numele Antonia e frumos si select...asta asa e! si mie mi se pare superb!
e mai special asa cum e si fetita ta pentru tine!mai ales ca e si nume de sfant!Sf. Antonie care anul asta s-a sarbotorit in 17 ianuarie!in Bucuresti in piata Unirii este o bisericuta cu hramul Sfantului Antonie,care in fiecare zi de marti se umple cu credinciosi care aduc acatiste...

deci draga mea,incearca sa nu te obosesti prea tare mai ales ca de-acum trebuie sa creasca bebelina.
dupa cate ti-am zis luna viitoare vreau sa ajung pe la tine...nu promit nimic acum,mai vorbim, insa eu asa intentionez!

daca vrei, ai adresa mea de mail ca ti-am scris eu mai demult...scrie-mi!si-ti voi raspunde!

va pup pe toate!
ai grija de tine si salutari mamei tale!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Naty!!!

ce mai faci?
saptamana viitoare te pot suna!

da-mi pe PM sau mail nr unde pot sa te sun!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput