ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 10
biluta28 spune:
Ps : si cateva baloane colorate sa decorezi camera.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
naty_blondy spune:
MIHAELA mi ai scris pe PM ca pernuta ptr.bebe pe care mi ai trimis o va trebui sa o folosesc dupa un an...si de atunci stau si ma tot gandesc,adica nou nascutii se tin fara pernute pana la 1 an???
ufff sunt asa multe lucruri pe care nu le stiu,de asta pe de o parte imi pare bine ca voi sta cu mama,imi va fi sigur de mare ajutor..si m ai intrebat daca are cine sa mi ridice pachetele de la posta,pe care le as mai putea primi,daca voi naste...le va putea ridica mama, ar fi bine sa fie trimise pe numele ei,ea are aceeasi adresa doar cu a mea SI ACELASI NUME DE FAMILIE...deci o cheama VALENTINA A....
te voi anunta cand voi primi pachetul tau,ca de altfel cum voi anunta pe toata lumea care imi va trimite cate ceva.
multi pupici ptr.toate mamicile si ptr.puii lor.
latrishia spune:
Am si eu un costumas de iarna, scutece finet, caciulite, carusel muzical,marsupiu bebe si cred ca mai gasesc si altele. Astept PM cu adresa unde sa trimit
Lori&Luanna
felicia74 spune:
naty buna! Acum am citit de cazul tau. Trebuia sa-i zici vreo 2 asistentei, sa-si vada de treaba!
Eu sunt mamica de nov-dec 2005 si sa stii ca la noi in grup (suntem peste 80) nu a fost gresita nicio ecografie, fie ea bi- sau tri-dimensionala sau nu stiu -cum. Eu oricum am luat hainutze din toate culorile. Plus ca imi place la nebunie s-o iombrac in bleu pe Ilinca. Stai linistita, dupa ce vei naste (mai bine zis la cateva luni) iti vei limpezi gandurile si vei lua o hotarare in privinta relatiei tale. Dar parerea mea este ca TREBUIE sa te muti cu mama ta, indifenrent ca vinde el apartamentul sau nu, deoarece in prima luna ai nevoie de mult ajutor. El nu ti-l va da oricum, din cate imi dau seama. Mai trebuie sa-ti faca cineva mancare, sa-l mai ridice pe bebe, sa-l legene cand e suparat...
Plus ca nu trebuie sa te enervezi in aceasta perioada, ci sa te concentrezi asupra nevoilor Antoniei.
Vreau si eu adresa ta. Trimite-mi, te rog, un PM.
Insa vreau sa te felicit ca ai luat decizia de a pastra copilul. Peste cateva luni vei vedea de ce
Multa sanatate si liniste in continuare! Mai trec pe aici sa vad ce faci.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
naty_blondy spune:
draga FELICIA sa stii ca ai mare dreptate,si eu cred ca o voi imbraca si cu alte culori pe micuta mea,chiar si mie imi place culoarea bleo mult...depinde cu ce ii va sta si ei mai bine,sanatoasa sa fie ea si sa am eu hainute cu ce sa o imbrac...
cat despre mutatul meu la mama,oricum e sigur,indiferent ca va vinde sau nu el apartamentul sau ce tampenii ii vor mai veni prin cap lui...dupa cum am mai scris,eu deja imi car din lucrurile mele la mama,ptr.ca nu vreau sa le duc pe toate odata in fata blocului,ca stii si tu cum sunt vecinii,si mai bine prefer sa le duc treptat,putin cate putin.n am de gand sa mai stau nici o secunda dupa ce voi naste cu el,ptr.ca stiu ca n as avea nici o baza,si daca pana acum am mai suportat cum am mai suportat eu,dupa ce va veni bebele nu mai e de glumit,iar eu sunt foarte constienta de lucrul asta.deci oricum voi sta cu mama,ne vom descurca noi,sanatoase sa fim si mai ales ANTONIA sa fie bine.si cu el mai vedem pe parcurs ce se va intampla.
am inteles ca e bine ca el sa fie alaturi de copil inca de la inceput,ptr.a realiza de fapt ce se intampla,ca asa daca vine si l vede din cand in cand,se cam duc instinctele paterne,nu le simte el chiar asa...nici nu mai stiu cum sa fac...totusi este tatal copilului meu,chiar daca nu l merita,dar nici sa vina sa stea peste noi la mama in doua camarute amarate,si el bine mersi sa si vanda apartamentul,cand am fi putut fi fericiti toti trei,sa fi fost ca o familie normala...dar mai vedem ce o mai fi...acum am alte preocupari,ii lipesc tot felul de maimutoaie camerei unde va sta ANTONIA,la mama,am dus jucariile de plus, pe care le am mai primit eu de a lungul anilor,de zilele mele de nastere,caci mi au placut de cand ma stiu...si sunt tare entuziasmata,mai ales cand deja mi o imaginez in acea camera...ma mai apuca plansul asa uneori,dar imi revin rpd.si incerc sa ma calmez singura...plus ca acum nu mai sunt singura si va am pe voi mamicilor alaturi de mine.
naty_blondy spune:
IONICA draga,am citit ca deja te pregatesti sa ti vezi pitica...pe 6 gata ...sa stii ca ti tin pumnii si te astept cu vesti. MULTA SANATATE,NASTERE USOARA SI UN COPIL FRUMOS,MANCACIOS SI CUMINTE ITI UREZ!!!!
naty_blondy spune:
MIHAELA sa stii ca am primit hainutele de la voi,va multumim frumos,si probabil ca mai tarziu vor ajunge la alti copii care vor avea nevoie de ele.multa sanatate va dorim!!
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by naty_blondy
MIHAELA sa stii ca am primit hainutele de la voi,va multumim frumos,si probabil ca mai tarziu vor ajunge la alti copii care vor avea nevoie de ele.multa sanatate va dorim!!
naty_blondy
Ok o sa-ti mai trimit unul dar sa fac rost de cutie, caci mai am cateceva care nu au avut loc acolo.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
latrishia spune:
Naty am facut si eu un pachet si sper sa l pun azi sau cel tarziu maine. Am pus asa : salopeta iarna (e bleu dat roz n am gasit si am avut de ales intre crem si bleu iar crem nu mi placea);3 costumase, pantalonasi, caciulite, un prosop de baie,pompa de san, un biberon. Cam atat au incaput in cutie.Sper sa ti fie de folos!
Pupici
Lori&Luanna
naty_blondy spune:
LORI multumim mult ptr.ca vrei sa ne ajuti..sigur imi va fi de folos tot ce mi mi trimiti,ptr.ca un copil are nevoie de multe lucruri,si dupa cum am mai spus nu mai conteaza culorile sau modelele,orice e bine venit ptr.micuta mea.de fapt voi ca mamici stiti deja mult mai bine decat mine de ce as avea nevoie ptr.un bebe.multumesc mult inca o data si te voi anunta cand voi primi lucrurile.multa sanatate!!!