Clubul nurorilor (49)
Raspunsuri - Pagina 3
NicoletaB spune:
asta asa e cherry
ne vedem mai departe de drum si tb sa ne descurcam ca doar ne declaram pe un alt forum OPTIMISTI indragostiti
BraveGirl spune:
Salutare nurori!
Nico-imi pare rau ca patesti asa ceva...eu stiu cum e.Si noi am iesit pe minus cu nunta....
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Of, Nico, tare rau imi pare ca esti pusa intr-o situatie asa de nasoala. La noi va fi problema daca spun vin cu 1 zi inainte si se pune mancarea pe masa si ei chiar nu mai apar, dar altfel, nu va fi nici o problema. E adevarat ca rudele sunt cele care dau tzepe nasoale de genul asta. Si socrii mei ziceau acum (ca le-am pus problema ca sunt prea multi invitati din partea lor si noi n-avem locuri la sala) ca ei au fost la nunta la anumite persoane (si au fost toti din familie, inclusiv bunicii si sora soacra-mi) si ca totusi sunt convinsi ca respectivii nu o sa vina la nunta la noi... Asta e, din pacate nu toti sunt oameni.
Am auzit si faze de genul "ca eu numai atata cotizez la nunta, ca eu m-am casatorit deja si nu-mi mai vin banii inapoi" de parca atunci cand a fost nunta lor n-a cotizat si la ei cineva din familia respectiva...
Uite de la mine multi sa-ti mai treaca putin supararea. Si chiar, incercati sa aplicati ideea Flaviei, poate merge.
NicoletaB spune:
am dat invitatii la peste 250 de persoane din care vreo 170 mi-au confirmat din prima, ceilalti mi-au spus din prima NU sau m-au anuntat din timp
dar ceilalti cu DA m-au ingenunchiat acum
dar las ca ridic eu capu' si nu-l mai plec alta data
cherry22 spune:
Nico, poate or sa vina persoane pe care nu le asteptati si se va compensa putin. La noi asa s-a intamplat, oricum, nu au lipsit decat 8, dar au venit 6 pe care nu le asteptam. Noi am fost norocosi, caci nu am iesit pe minus la masa.Hai, fruntea sus, viata merge inainte, voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti. Acum se triaza si prietenii, are mare dreptate Sun.
NicoletaB spune:
multumesc fetelor de pupici
ma duc asa fara nici un elen sa-mi fac frizura de proba pt nunta si apoi ma duc la nasi sa-mi iau certificatele prenuptiale caci luni dimineata ma duc sa sprijin starea civila de la 7, desi am vorbit cu "pila" si mi-a zis sa vin pe la 9 cand deschid ei, dar daca ma tepuieste si aia?
mai bine sa am 2 rezerve
Gabi la coada oficiala si eu la tipa in birou cu atentia de rigoare
sa dea DD sa prind ora dorita
marinar spune:
Nico si mie imi pare rau pt ce ti se intampla. La mine rudele au venit, dar prietenii........... au confirmat si cu trei zile inainte au inceput sa sunt ca -pleaca sotul in delegatie, ca nu mai stiu ce, si la sfarsit "sper ca nu te-am incurcat!", in conditiile in care stiau cant trebuie sa anunt la restaurant nr. de persoane, ad cu o saptamana inainte. Doar ce pe noi ne-a invatat seful de sala sa dam comanda pt mai putine meniuri decat invitati sunt, din experienta stiind ca se intampla astfel de amanari, iar o portie in plus o pot face pe loc.
offffffff, e rea e lumea dupa de s-a vazut cu sacii in caruta...
marina
pozici
fannna2003 spune:
nico..imi pare rau stiu ce-nseamna...eu n-am amintiri deloc placute de la petrecerea mea de nunta(a doua)...am facut o petrecere restransa...familie prieteni si am descoperit ca au venit numai jumatate din ei restul am platit ptr ei(aperitivul si friptura)am mancat acasa o sapt toti cei care au fost prezenti...si de atunci f putini prieteni am...cunostinte multe
ia luati daci...unde va regasiti colegul de pat???
Slabanogul
La prima vedere: "Asta mananca o data pe an: in Vinerea Mare!!" Iti placeau si inainte barbatii mai supli, dar parca nici chiar asa, sa poti studia pe el anatomia scheletului uman.
Avantaje: Daca nu stiai, barbatii slabi sunt firi energice, sportive, si probabil ca langa un astfel de barbat o sa devii si tu mai activa. Nu-i asa ca-ti faceai griji ca ai devenit cam sedentara?
Ingrijire: Leaga-i plumbi la glezne, sa nu ti-l fure vantul... Serios vorbind, se poate ca asta sa fie constitutia lui, dar nu-i exclus sa fie obosit, stresat, sa nu manance cat si ce trebuie, sau Doamne-fereste, sa sufere de vreo boala. Ofera-i mese bagate in carbohidrati, care ii vor asigura energia de care are nevoie. Daca te-ai asigurat ca totul e OK fizic, ai grija de psihicul lui. Se stie ca persoanele fericite iau cateva kilograme in greutate.
Dezavantaje: O sa te simti tot timpul grasa.
Grasanul
La prima vedere: "Asta e cat Casa Poporului!!!!!!" Putina burtica pufoasa nu strica nimanui, doar "Barbatul fara burta e ca femeia fara sani", dar parca nici chiar asa, sa zici ca e in noua luni.
Avantaje: Ei bine, sa stii ca barbatii plinuti sunt intotdeauna mai joviali, mai darnici, mai deschisi si plini de viata. De asemenea sunt mai veseli si au un suflet mare, altfel nu se lipea nici grasimea de ei.
Ingrijire: Poate ca tu il iubesti asa cum e si nu il vrei neaparat mai suplu, dar nu uita ca supraponderalii sufera, adesea, de probleme cardiace si hipertensiune. Va trebui, deci, sa-l pui la o dieta usoara. Daca nu are probleme de sanatate insa, va trebui sa devii o gospodina desavarsita. Mai mult ca sigur grasunului ii plac mesele copioase si n-o sa-l poti hrani doar cu sendvisuri.
Dezavantaje: S-a zis cu pozitia misionarului!
Bonus: Stii sigur ca n-o sa-l pierzi, nici in cele mai aglomerate locuri.
Nasosul
La prima vedere: "Asta-i nasul lui sau i-a parcat un autobuz pe fata?!"
Avantaje: De obicei, acesti barbati au si o voce pe masura: puternica, masculina, pentru ca nasul functioneaza ca o cutie de rezonanta. Si apoi, umbla vorba ca marimea nasului ar fi direct proportionala cu marimea... stiti voi. Daca e asa sau nu... numai nasosii si partenerele lor stiu. Nu-i asa ca vrei sa fii si tu printre initiatii care cunosc secretul?
Ingrijire: Fii atenta sa nu raceasca, o sa cheltui toti banii de mancare pe servetele... Altfel... nu prea ai ce face. Aici, greseala Mamei-Natura nu poate fi corectata decat de tata-chirurg plastic. Totusi defectul ar putea fi mascat putin, de exemplu prin purtarea ochelarilor.
Dezavantaje: S-ar putea sa te jeneze putin la sarut.
Bonus: O sa-si dea seama imediat daca se arde mancarea, daca ai lasat gazele deschise.
Cheliosul
La prima vedere: "Parca-i farul din Constanta!"
Avantaje: Chiar daca iti plac barbatii cu par bogat, n-ar trebui sa refuzi un chel. Se pare ca acesti barbati sunt mai inteligenti si mai potenti. Si chiar daca n-ar fi asa, macar nu-ti mai faci griji ca-ti consuma toata spuma de par.
Ingrijire: Iarasi nu poti face prea mare lucru. Daca se afla inca in faza incipienta il poti ajuta cu un sampon special, sau cu alte tratamente care sa impiedice caderea parului. Daca nu se mai poate face nimic in sensul asta ar trebui sa-si tunda cat mai scurt parul care i-a ramas, asa incat diferenta sa nu fie foarte vizibila.
Dezavantaje: Nu-ti poti plimba mainile prin parul lui matasos.
Bonus: Nici pe el n-ai cum sa-l pierzi. Daca totusi se intampla, asteapta sa rasara soarele. O sa-l gasesti sigur.
Scundul
La prima vedere: "Jumatate de buletin".
Avantaje: Cred ca 90% din femei prefera barbatii inalti, peste 1.80 m. Ce te faci daca ti-a cazut cu tronc unul de 1,65 m? Nu-i chiar un capat de tara. Stii doar cum e cu esentele tari si sticlutele mici. Si-apoi tot de-i mic e si dragalas, parca-ti vine sa ai grija de el, sa-l alinti, sa-l bibilesti. Si apoi, mai e vorba: "Mic la stat, mare la sfat".
Ingrijire: Inca un caz in care nu prea ai ce face. Daca n-a atins inca varsta cand se opreste dezvoltarea fizica, poti sa-l hranesti bine, si sa-l indemni sa faca sport (baschet). Daca e prea tarziu, ai grija de silueta lui. Daca se mai si ingrasa, e de rau.
Dezavantaje: Va trebui sa-ti arunci pantofii cu toc.
Bonus: O sa te simti ca Nicole Kidman.
Sigur ca mai si glumim, cu duiosie, pe seama barbatilor nostrii mai putin perfecti. Dar , adesea, realitatea e mult mai... serioasa. Marea majoritate sunt complexati, sufera din cauza fizicului mai putin dotat. Ca sa te simti bine alaturi de un astfel de barbat trebuie ca mai intai sa se simta el bine alaturi de tine. Cum faci asta?
- Ajuta-l sa-si uite complexele, fa-l sa inteleaga ca-l placi exact asa cum e, ca nu l-ai vrea altfel.
- Spune-i ca defectul respectiv, face parte din farmecul lui personal, ca e chiar lucrul care ti-a atras atentia la el.
- Nu face glume pe seama lui.
Evident ca nici pentru o femeie nu e usor sa accepte un barbat urat si sa ramana langa el. Cum trebuie sa gandesti?
- Invata sa vezi dincolo de aparente. Ai rabdare sa il cunosti, inainte de a-l respinge.
- Nu baga in seama carcotasii. Raspunde-le cu aceeasi moneda, sau pur si simplu ignora-i. Oricum, cei care chiar iti vor binele vor observa cat de fericita esti.
Elena
marinar spune:
quote:
sa dea DD sa prind ora dorita
daca pui 10 ron in dosar iti alegi ce ora vrei si te mai si sfatuiesc ce si cum. la mine asa a fost.
marina
pozici
impreuna spune:
cherry Sara mi-a adormit singura de 2 zile, ieri a fost mai cu cantec, a durat 2 ore da am facut fata si am fost ferma pe pozitii:)
Azi vad ca deja s-a conformat fara maraieli, sper sa o tina de acum.
Mersi de sustinere:)
Flavia (sotie si mamica fericita)