Clubul nurorilor (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,pe 11 mai a fost ziua soacra-mi,abia aseara ne-am amintit cand am vazut-o ca a venit acasa,gatita,aranjata...de trei zile plecata,o fi dus-o amantul in vreo statiune la recreere ca era in al 9-lea cer,nu mai era imbufnata si cu capsa pusa ca de obicei!!!Zic asta pt. ca l-a lasat pe Mihai sa-i scoata hainele din sifonier fara sa-l certe si sa-i scoata afara din camera iar pe Georgi a lasat-o s-o consulte cu trusa de dr. cand statea aseara in pat si-si citea cartea de naturiste...de obicei nu voia sa fie deranjata!!!Ce-o fi cu ea?Si-o fi gasit vreunul care s-o "relaxeze"...alta explicatie nu exista!De-ar tine-o tot asa...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello,fetele! revin si eu dupa ceva stat in pat nu de alta dar am fost cam bolnavioara.vad ca am pierdut ceva ca voi vorbiti nu gluma. va pup si va citesc in continuare sa recuperez ce ati mai discutat!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sunule, lasa dixtracztiunea si pune pozeled e la praga sa le vada si intarziata roxi. please! ca de nu....sun eu pe prietenii tai si le fac un taraboi!!!!!!!!!! s ate lase in pace sa pozti atasha fotoasele!

weekend minunat cu specific cehesc(unde mergetzi? la cesky? mai exista restaurantul ala cu aer cehesc?). ce consumatzi ceharesisme? bere budweiser ? ce mancare specifica exista pe la noi, din cele traditzionale ceheshti?

hai baga informatzii si poze aferente, ca de nu.....te pedepsesc! trimit buzduganu` ....sau barbatu` sa-tzi fure blanosu` si sa mi-l aduca mie!

pupici mii si mii

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
de fapt m-am trezit eu de mult, dar abia acuma am ajuns la calculator. De la ora 8 jumate stau in bucatarie si fac mancare. cum mai am de asteptat sa se termine puiul caruia i-am infipt o sticla in partea dorsala si l-am bagat la cuptor. Si e un miros in bucatarie.... Si am o foame... Desi am tot cigulit cate ceva..gris cu lapte de dimineata, si apoi...chiftelute, snitele din piept de pui..., iar chiftelute... dar acuma vreau pui pe sticla.
Si la noi e frumos si cald afara. Abia astept sa termin treaba si iesim si noi la plimbare putin. Poate mai dam o fuga in piata ca aseara...cand am cumparat un kg de capsuni din care iubi a mancat 4-5 bucati si eu restul. Asa buni au fost...dar mai vreau.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Andreea,ce repede trece timpul. nu-mi vine sa cred ca ai 27 de saptamani.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Andreea,ce repede trece timpul. nu-mi vine sa cred ca ai 27 de saptamani.

Mie imi spui? M<iercuri fac 28 de saptamani deja. Si de vineri...IN CONCEDIU Deocamdata de odihna, apoi o saptamana de medical si din 8 august prenatal. O sa am timp sa invat si pt examene, sa fac si referate... Si dupa ce termin cu toate astea, adica pe 2 iulie, sa fac ultimele cumparaturi pentru bebelina.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

alina, cand ne vedem, sa-ti iei cu tine broshurica -oferta cu descrierea hotelului si ceva poze. ca poate il recunosc si-ti pot da ceva amanunte. sper.

pup fetili cucuietili

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata fetele, am venit si eu de la aerobic..........ufffffff ce-am obosit dar a fost bine.

Sunule distractie placuta!!

Cami, mai conteaza de ce e ea asa bine dispusa!!!!!!!!! ideea e sa o tina starea asta...

Bebi sanatate multa!!

Andreea eu imi astept soata, ma soate sa luam masa in oras.........altfeeeel veneam la tine ca tere-mi place puiul pe sticla (sau la capac). Pup fata gospodina.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sunu',am cautat si eu pozele cu fata creatza si...nimic!Mai baga in albumul soacrelor ca nu le vedem decat noi...plisss!
Fla,buna cafeaua...eu sunt la al doilea rand,multumim!Distractie placuta!
Va rog,bagati-l in listutza cu sarbatoriti si pe sotul meu,pe 21 mai,de Sf.C-tin si Elena...al doilea nume e Costel !Promit ca fac chef si dau de baut...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat sa va salut si sa va doresc o zi minunata,
Flavia, mersi de urari.
Marina, tin pumnii sa fie tot ok la analize. Multa sanatate iti doresc din tot sufletul.

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput