Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău (15)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Bau!
Ajunsai si io home, am apucat sa scot copilu la pishu&kk si apoi a inceput sa toarne frate! In ce hal ploua la mine....cu furtuna si tunete! Ma rog.....
Him balesc aici ca azi kiar n-am papat nimic! Il astept pe iubi(dar mai intarzie) cu porumb! si o aripioara ceva....k avem musafiri si n-am chef sa mai gatesc! Si el oricum a papat...ca au avut aniversati la job!
Vorbaretelor...azi n-ati avut asa spor k aseara! Mai bine...ca n-am mult de citit!
Geo eu te inteleg cu baitza! Ca Alex sare intr-una pe cada....ca vrea si el! Si latra si se suceste si nu ma lasa deloc! Asta e...dush ma'c acush sa-mi fac si cand vine husbandu pot si io sa fac baitza!
Haidi pup si revin!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
addinel spune:
salutare la optimiste!
buey sunt petarda, are dreptate pupicu cand spune! imi luai azi liber sa stau sa invat si de unde! plecai dimineata la 9 de-acasa si acu juma' de ora m-am intors. am fost asa: la scoala sa-mi iau niste carti, mi-am cumparat adidasi mortali, i-am luat lui pupicu un hanorac absolut mortal, m-am tuns, mi-am facut manichiura. acum ma apuc sa fac bagajele, in juma de ora ajunge si pupicu, am pus de-o fripturica...
teodora35 nu am vazut , te rog mult poti sa imi mai spui o data? ma intereseaza orice sugestie.
oricum, sor-mea nu a aprobat textul, a zis ca e prea "strans in cur" (ma scuzati, dar asa a spus!). am ajuns la un compromis: acesta pentru rude iar pentru prieteni si colegi unul haios, informal. il scriu si pe-ala si vi-l trimit!
nu am apucat sa citesc tot ce scriserati, dar promit sa o fac dupa ce-mi hranesc pupicul. avem membri noi cumva? bine-ati venit!
pupici pe botici
p.s. daca v-a placut aseara va mai cant
nunta mea
SunSmile spune:
KFC, Diamantino! Io-s abonat fidel...o data la doua zile...cica nu tre sa exagerez...ca deh, avusai ulcer acu niste ani! As renunta la ORICE mancare pt porumb fiert! Mergi sa-ti iei...e bun. Ma rog, ei il fierb in lapte. E 46 mii "stiuletu"!
quote:
Originally posted by BraveGirl
Porumb??? De unde ? Vreau si eu!!!
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Bey...eu mai balesc mult?
REPET:DE UNDE ITI IA SOTUL PORUMB????
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
HIHIHI...am scris in acelasi timp...
KFC...ce dezamagire.Credeam ca ai descoperit tu alt loc si eu nu stiu.Ai idee cat timp m-am uitat la poza ta din Praga cu porumbul? Si eu sunt moarta dupa porumb, dar cel de la KFC nu mi se pare prea stralucit...dar in lipsa e bun.Asa ca diseara o sa bag si eu un porumb.
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Si eu am avut ulcer ...in anul 3 de facultate, i sesiunea din vara am ajuns cu ambulanta la spital unde am stat internata cateva zile...a fost groaznic.
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Eheeee....Io in 2000 am fost primul pacient din Ro operat cu laserul. Si mi-au adus din afara doua alge marine vii pe care mi le-au lipit pe mucoasa! Si am fost acum vreo 9 luni la endoscopie(naspa lucru) si am vazut cu arata....au ramas k 2 burici de BB. Bine...eu am vazut acasa, ca mi-au dat caseta cu stomacul, intestinul subtire...alea alea!
Despre porumb??? Pai daca doar KFC-ul il face.....La Praga am mancat tot de la Kfc dar era mai moale. Apoi am gasit la restaurantul mexican pe care-l iubesc eu si eraaaaaa....fenomen al naturii! Dar cum Buc. nu-i Praga ma multumesc cc cu astia de aici!
quote:
Originally posted by BraveGirl
Si eu am avut ulcer ...in anul 3 de facultate, i sesiunea din vara am ajuns cu ambulanta la spital unde am stat internata cateva zile...a fost groaznic.
==========
Corina
Albumul meu
georgi75 spune:
Io plec pe la ai mei asa ca v-am deschis cap nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75714" target="_blank"> ACI
Asta ca sa nu mai tipati dupa mine....Si aveti grija sa nu faceti chef in lipsa mea... ca ia uite ce va fac
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE