All about Constanta! (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia te asteptam cu impresii!!

o saptamana cat mai buna tuturor!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

In sfarsit callldddd.
La nunta a fost super bine; o poveste de dragoste ca a lor, a mirilor, nu se putea termina altfel.Mireasa mache si ginerele nu, se iubesc din clasa a 8-a, acum au terminat si facultatea si socru mic a inteles ca ficasa nu vrea pe altcineva in afara de ginere asa ca le-a dat voie sa se castoreasca.Nunta cu multe fitze dar ca la tara bani putini, asta e.
Roxana, spune-mi si mie cum sa-i dau ospenul lu Mihai ca nu mai tin minte.Este de 1500 si trebuie la opt ore sau la sase?Are si el streptococ de tip A , si la cate tratamente am luat in ultimul timp nu mai retin bine 6/8h, stiu sigur ca 5 zile dupa care moldamin.
Lulu m-am uitat si eu pe site si m-ar interesa un pachet de fapt doua; accepti plata si in rate? adica: azi incep cele 10 sedinte iti dau jumatete de suma si la a treaia sau a patra cealalta jumatate.Care este durata eficace dintre sedinte(in zile).Azi fac sedinta si a duoa cand?

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dana, nu ti-am mai dat nr baiatului ca vad ca e cam neserios,adica e cam prins cu armata(are trageri, aplicatii) ca si pe mine m-a amanat pana luni.il inteleg si pe el ca nu are ce face.dar eu stau legata de maini si de picioare ca nu pot face nimic.eu stiu ca lucreaza bine si ia si ieftin.mai bine mai astepti sa vad cum se misca la mine si daca e ceva te anunt.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare la constanteni,
Dupa un weekend linistit iata-ma si pe mine pe baricade,la servici ,evident...
Roxana,am sa anunt io cu venitul...cand va fi...Dumnezeu cu mila,caci atatea am de facut ca ma apuca atacul de panica...
Adriana,multam de urare...Noroc cu Roxana ca m-a invintat sa vin p-aici p-acasa...
Mada,cred ca te-ai distrat fain la nunta...Promit sa dau semnal,mai ales ca am nr. de tel al Adrianei...
Jone,chestia cu mancat pamant ...si eu am testat-o in copilarie.Cel putin asa mi-au povestit ai mei parinti.Pe deasupra,probabil la desert,rodeam colturile peretilor,chestie de care nu am scapat nici la maturitate,caci insarcinata fiind cu primul meu copil,racaiam peretele si mancam varul cu pumnul,ca imi ploua in gura...Si ajunsa la nenea doctorul la control i-am povestit faza cu varul de pe pereti si ,dupa ce a ras de mine mi-a spus,citez:"pai,doamna,sa va prescriu niste calciu ca sa nu ajungeti la tencuiala".Sa stapaneasca sanatoasa Alexandra papucii si sa se bucure de ei...Aaaaa,subscriu si eu la ce a scris Mav,in legatura cu datul cu capsorul de spatarul scaunului.Poate se distreaza vazandu-te cat te ingrijorezi...
Madalina,cam care sunt preturile la apartamentele cu doua camere in Cta?Si sa stapaniti sanatosi apartamentul...Apropos de vanzare,zic si eu o parere:nu mai bine il inchiriati?Sau nu renteaza?
Pai va doresc tuturor sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana, nu mai ai reteta data de medic? ca schemele de terapie difera. macar adu-ti aminte cate pastile ai luat de la farmcie si in cat timp s-au terminat.

Mergi la inceput

Roxana 5 zile sigur si cred ca am luat la 6 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ana, nu eu am fost la nicio nunta, Dana (Madamsadamy) a fost!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dana , noi chiar practicam plata in rate (la abonamente!)la tti clientii!
Cat despre sedinte ...depinde de programul ales , de ceea ce ai nevoie ,cat , oricum in general la un program de slabire la inceput se recomanda de cel putin 3-4 ori /saptamana.
Programul se stabileste impreuna cu personalulul cu care "lucrezi".
Pupici!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Lulu atunci este perfect.Maine incep serviciul dupa o pauza de la Sf.Pasti pana acum; aflu si eu tura sigura pe care intru si te anunt cand ne vedem la salon.
A-ti auzit si voi celelalte? E super de bun daca e si in rate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si eu sunt pe aci.
de dimineata am inceput alergatura.
nici nu e 2 si sunt franta.
miros a bengay.
roxana i-am interzis sa mai pape lalele ii spun sa le faca "mâi-mâi" si sa le pupe.le face mâi-mâi dar ea nu prea e pupacioasa.seamana cu tasu.
si am inceput sa aplic tactica:cand ea se da cu capu eu ma intorc cu spatele si o ignor.mai intai ii spun sa nu o mai faca ca nu e frumos.si apoi o ignor.

va pup.

ps.azi am niste emotii!va zic mai incolo dc

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput