All about Constanta! (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am uitat: a mai facut cineva credit ipotecar recent? ce banca ati gasit, care sa aiba comisioane mai mici? Recomandari, ceva..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Helllloooo!
Figuelle, eu iti recomand credit de nevoi personale de la BRD! Colegele mele cunosc sistemul si din discutii am concluzionat ca la creditul de nevoi pers stau bine. Pe locul 2 cica ar fi BTransilvania!
Felicitari pentru schimbarea fulger!
Nastasie vrei parchet? Comercatti, iti recomand! E pe Stefan cel mare, mai sus de Pol. cu plata, pe partea dreapta cum mergi catre Politie! Au montajul gratis! Asa zic ei(e inclus cumva, la alte accesorii... isi recupereaza ei cumva tot efortul), dar am verificat piata la capitolul asta! Un produs la ei, importat de Piritex, la magazinul Piritex este mai scump!
Eu am luat pentru casa noastra de la Expert Construct cu 252.000 mp-marca Kaindl, de 8mm, fara montaj.

Sunt suparici, ca nu am net la servici de aproape 1 luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare! Mai dar active mai sunteti! Nici nu mai stiu exact care ce a mai scris, asta pt ca am avut de recuperat. Este cazul sa i-au lecitina .
Madamsadany imi place la tine ca esti modesta " Prezentati-ma pe mine rudelor voastre din ardeal, sant grasunica si frumusica de numa- numa.Si-mi place si un ginars la masa."
Sinzi felicitari pt carnet, ce mai face micul karatist? Cum se descurca cu lb. engleza? A scapat de vaccin?
Jone sa stapanesti sanatoasa stalpul.

Anticipez urand La multi ani, multa sanatate si o copilarie fericita alaturi de cei dragi Anei Sophia (dani33) si Alexandrei(mygirl)

La meteo se anunta ploaie, dar eu sper sa se insele.
O seara super tuturor!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Wowwww,JO, in sfarsit ai stalp! Pai hai sa-l inauguram cu baloane sa-l decoram, sampanie de spart pe stalp....! Uraaa!

Mergi la inceput

Eu mi-am aranjat mess-ul de pe DC! Va astept, sa-l folosim impreuna! Numai ca mi-as dori enorm sa am net la servici! Astept pana se repara!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor!
Cum adica mess de pe DC? Ce am pierdut? Detalii, please...
Edit: am vazut...hai ca pun acum cateva nume de la noi din lista sa vad cum functioneaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mie imi plac ardelenii ca fac o mancare!!! Roxana stie!!! haha...de abia astept sa vin in Ro sa te vin in vizita la un aperitiv ...hahahaa!!!!

Ana, am ajuns cu loteria aici...simplu si la obiect!!!

Cornelia ma bucur ca v-ati distrat in vacanta!! De acum incolo sa incercati mai des...S-a bucurat Stefan ca a fost singur la bunici pt cateva zile???

Roxa, o sa mai pun si poze in curand...dar tu??? Cand mai pui poze?

Camelia, micul karatist deocamdata a dat un picior in sacul de box si tzipa pe acolo "auuuuuuuu"!!!!

V-am pupat...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Da, Sanzi, ai dreptate, am uitat de mancare...yami-yami
Dana, eu nu pot veni de 1 iunie, am facut deja vorbele pentru o iesire la iarba verde cu elevii mei, ca sunt inca mici(cl. a IX-a) si ii mai tenteaza 1 iunie...inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
crixia, si eu auzisem de magazinul ala ca la nu stiu ce cantitate e montajul gratuit sau cam asa ceva.normal ca isi scot de undeva si montajul.altfel nu le-ar conveni.astazi(daca isi face sotul timp sau imi da masina) asta fac.ca stau cu casa goala, muncitorii nu vin macar parchetul sa-l iau.
razvan a fost matinal azi asa ca iar postez prima.ne iese si al doilea rand de masele si nu mai da jos suzeta deloc.daca i-o iau sunt cel mai mare dusman al lui.ditamai baiatul si cu suzeta

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
eu m-am trezit obosita...am gatit aseara pana tarziu. plus ca migrenele au devenit din nou zilnice. sincera sa fiu m-am cam saturat...cred ca e semn ca tre sa schimb capul asta veki.
Sanzi iaiiiii ce dulce karatistu'! va asteptam cu drag oricand la aperitive! chiar aseara scosesem din congelator o noua bucata de slana...Mugur decreta ca e cea mai buna de pe lume (btw, ma lasa posta sa va trimit in pachet? promit sa pun si eu ceva poze noi maine ca le am pe toate acasa.
Mada distractie placuta la iarba verde cu elevii.
Crix hahahaaha buna ideea cu spart sampania de stalp! da de ce nu ai net la munca???? ce prostie. Alexia ce mai face?
Oana hihihi si tata tot de pe langa Sibiu. ai dreptate, mult au venit aici dupa facultate ptr ca se dadeau multe repartitii si zona era in dezvoltare mai ales din cauza agriculturii.
pup tuturor si o zi frumoasa!
Adriana bafta cu parchetul!

Mergi la inceput