Clubul nurorilor (48)
Raspunsuri - Pagina 9
NicoletaB spune:
bye bye
ma pregatesc sa plec la cursuri la facultate
apropo de cursuri ce or mai face lavinai si bravegirl?
sper ca frigul de afara sa-i vina de hac somnului ce ma chinuie
diadaniela spune:
Deci pana acum suntem 3 la intalneala.Care se mai baga?
Cherry ,stiu sigur ca tu vrei la intalnire. Este?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Alynutza spune:
Marina, e cu schepsis rau, ca pe piciorul gol ma rod sandalele (mai ales alea noi) si cu ciorap nu-mi sta stabil piciorul in ele de ce nu-mi gasesc eu pantofi sa-mi placa...
Alynutza spune:
Gata fetelor, o tai si eu. Azi e zi de cumparaturi. Iubi mi-a promis ca vine sa ma ia, dar tot eu trebuie sa merg sa-l iau pe el, ca evident ca nu si-a terminat treaba... Ma omoara omul asta.. micutzul workoholic...
O seara buna! Va !
cherry22 spune:
Danutza, binenteles ca vreau la intalneala. Hai, fetelor, mobilizarea, cand, cum, unde? Care mai doreste, care mai pofteste?
Aly, nici mie nu imi place combinatia de sandale si ciorapi, cu pantofi, e ok, dar cu sandale . Sa nu te supi pe mine, please
fata
Razuca, oare cum o fi sa nu ai pe tine decat rochia de mireasa?
Sunule, spor la treaba, ne auzim maine!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreuta, pai e corect ce faci tu? Pleci de la job, te duci si papi si mai tragi si un pui de somn. Iar noi stam la job, ne e foame si am vrea sa facem nani, dar nu se poa.Sa stii ca ma supar tare Ti-as da si nana, dar e bb-lina la mijloc si pe ea nu o pot supara, ca cine stie de ce e in stare
fata burticoasa si...somn usor
NEATZA M-am trezit si eu...Asa bine am dormit...Stiam eu ca bebelina ma salveaza de la bataita.
Andreea 27+
POZE
camelia72 spune:
Salutare gagicile!
Eu sunt franta de oboseala,am colindat prin oras toata ziua cu treburi,m-am interesat si pt. niste cursuri,vreau sa mai fac ceva si nu prea stiu la ce sa ma bag...contabilitate,resurse umane,reflexoterapie,scoala de soferi...,offf,vreau ceva sa se caute in viitor,intentionez sa-mi schimb job-ul,voi ce credeti ca s-ar cauta mai mult?Astept sfaturi,plisss...!
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mai da' restul fetelor pe unde umbla?
Eu am absentat motivat. Am dormit
Andreea 27+
POZE
cherry22 spune:
Andreuta, bine te-ai trezit! bb-lina a dormit si ea sau a avut program de dans?
Cami, tu cu ce te ocupi acum? Eu vreau sa ma bag pe contabilitate, ca m-am saturat sa tot fiu secretara.Norocul meu este ca mama e contabil si ma poate ajuta. Tu ce-ai vrea sa faci, ce te-ar atrage?
a.cicel spune:
Alina ma alatur si eu fetelor carora nu le place combinatia sandale-ciorapi. Dra pana la urma e alegerea ta.
Cami nu stiu ce curs sa iti recomand. Poate fetele care au ceva cursuri din astea facute stiu sa te indrume. Mie, sincer vorbind, mi-ar prinde bine acuma un curs pranatal si sa invat si eu cum e cu respiratia la nastere...si apoi cum sa ii fac baita bebelinei. Dar aici nu se fac asa ceva.
Andreea 27+
POZE