Clubul nurorilor (48)
Raspunsuri - Pagina 13
impreuna spune:
Neatza dragelor. Mi-am permis sa fur ideea de pe un alt topic, dar e haioasa rau, bagati un ochi www.felicitari.net/Daca_ai_vedea--i403_page=0.html" target="_blank">aici
Him nu fi trista, imi place ca privesti si partea buna a lucrurilor si anume sotul tau. Ti-am zis si dincolo, multe femei se confrunta cu problema asta dar trebuie sa existe un remediu, stiu sigur ca exista. Asculta de dr ca iti vrea binele, fa tratament si cine stie, poate va treziti cu o surpriza
roxa si sun am ramas pt Leptokaria, cica e faina statiunea, acu speram sa nu fie sub asteptari:)
Mersi mult de informatii, mi-au prins tare bine
Alynutza si eu am auzit ca e faina Tunisia.
Sti in cat timp e gata pasaportul?
Andreea de obicei fetele seamana cu tatii, Sara a avut la nastere kg exact ca si tasu', asa ca ia si asta in calcul:)
briza ortale pozele, sa mai pui :)
Fetelor din Bucuresti, eu va bat la cap cu intalneala :)
Hai la toate.
Flavia (sotie si mamica fericita)
NicoletaB spune:
neata fetele
eu nu mai ma laud cu nimic
am batut aseara unirea si cocorul dupa pantofi de mire pt seara si n-am gasit NIMIC
Alynutza spune:
Flaviutza scumpa si zapacita, cred ca ti-am zis de vreo 2 ori pana acum ca pasaportul e gata in 2 saptamani. Dar, treaca de la mine, iti mai zic inca o data, nu de alta, dar mi-esti draga!
impreuna spune:
Alynutza mersi mult, acu sigur o sa tin minte
Ma gandeam sa-l fac la urgenta, dar mai am o luna pana plec asa ca n-are rost...
Alynutza spune:
A propos de pasaport in regim de urgenta... Zicea iubi ca sunt atatea cereri pentru regimul de urgenta, incat ajungi sa ti-l dea in regim de urgenta cam tot in atata timp cat ti-l da in regim normal... (asta ca o gluma). Da, n-are rost sa-l faci de urgenta sa mai platesti taxe, ca ti-e gata la timp si in regim normal. Numai sa mergi sapta viitoare sa-ti depui actele. Iti tin pumnii sa nimeresti o perioada propice (cand nu e asa multa lume) si nervi de otel pentru platitul taxelor la CEC.
cherry22 spune:
Hop si eu! Ce mai fac fetele mele dragi?
Briza, cred ca socrela ta nu e sanatoasa la melodie, bietul catelus. As pe madama. Sa nu te supi pe mine.
Nico, pentru pantofi incearca si la magazinul victoria, este destul de dotat, zic eu. si bafta la cumparaturi
Sunule, tu ce mai zici?
Andreea, noi suntem alaturi de tine cu sfaturi, cu incurajari, cu tot ce se poate, indiferent cum vei naste, voi sa fiti sanatoase.
Marina, hai sa luam fraiele in maini si sa stabilim o zi, un loc si o ora pentru intalneala. Ce zici? Poate asa vor confirma prezenta toate noricile din bucuresti. Fetelor, sunteti de acord?
Him, nu fi trista, sunt sigura ca bb va veni si la voi.
Fla, cum e cu Sara, doarme singurica? Ce faci azi, iar ai musafiri, petrecareata ce esti?
Fetelor, am vazut ca Nadia a postat ieri la "unul sau doi...". Oare pe la noi de ce nu a trecut, sa o fi suparat noi cu ceva?
pup fetele
fannna2003 spune:
Compact-Dupa ani si ani
Cat as vrea sa stii ce s-a intamplat
Cate noptii am plans de cand ai plecat
Nu stiu cine a spus ultimul cuvant
Si ne-am despartit pentru o vorba-n vant
N-am crezut atunci ca din tot ce-a fost
V-om alege scrum fara nici un rost
Poate nici nu stii cat am asteptat
Sa ne amintim tot ce am uitat
Cant vom alerga pe pamant
Vom mintii mereu suspinand in gand
Dupa ani si ani ma voi intoarce
Dupa ani si ani sigur voi venii
Dupa ani si anin vom fi impreuna din nou
Primul nostru gand ne va regasii plangand
Cant vom alerga pe pamant
Vom mintii mereu suspinand in gand
Elena
lavinai spune:
neatza fetele!!!!!
am intrat si io doar un pic sa va salut si sa nu ma dati disparuta!!! tre' sa merg pana la faculta, i s-a mai nazarit la un prof sa faca "figuri" cu noi, acuma la sfarsit!!!
va pup pe toate!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
impreuna spune:
Lavi bafta pe la faculta. Hai ca te mai motivam o vreme daca lipsesti, dar sa nu intinzi coarda
Alynutza sa sti ca ai dreptate. Luni il trimit pe socru-meu la CEC sa-mi plateasca taxa apoi ma duc sa-mi depun dosarul.
Doamne ce habauca sunt, asa ma las mereu pe ultima suta de metri
Nu mi-ati zis nici una daca v-ati uitat la felicitare si dc v-a placut