Suceava (9)
Raspunsuri - Pagina 15
ilincalif spune:
fetele cochetele, dupa cum se-anunta prognoza meteo, o sa cam fim pe-aici zilele astea !
meg, mai ai un pic si deschizi capitol nou, nu ? pai daca o sa ploua asa cum ne-a amenintat la buletinul meteo ai sa vezi ce repede umplem paginile !!!
mamica de boxerita, a vrut si zamfirucul meu sa voteze cu voi, dar pe pagina 11 n-am gasit-o, s-a operat vreo schimbare ? spune-ne repede, ca sa o votam, desi recunoastem ca noua ne plac mai mult pisicile, cel putin mami si tati de zamfiruc au o pasiune pentru pisicile negre-negre-negre, in ultimii ani ne-am laudat cu Othello, Matasica, NiggerCook, Macao si Sandokan !!!! sa vedem ce preferinte o sa aiba zamfirucul, poate o sa prefere un porcusor de Guineea sau o broasca testoasa , cine stie !
eveline, iubita, Kogalniceanu era cam trist astazi, se pare ca ne-ati tras clapa, pe unde mi-ati umblat ????
noi am facut o plimbare pe cinste, am luat masa in oras (biberonul de la ora 16,30 zamfirucul, doua mere mami de zamfiruc), am facut baitza urmata de masajul aferent (mmmm, ce ne place, am mai liorpait un biberon de laptic la 19,30 si acuma dormim cu un zimbet de multumire intiparit pe mutritza... pina la urmatoarea masa, de la 1,30, mi-a dat copchila liber !!! dar apropo de baie, trebuie neaparat sa ii cumpar alta caditza, ii ies piciorusele afara ! sau daca reuseste sa si le tina in apa, da cu capsorul in marginea cealalta a caditzei,,, si uite asa din doua una, sau traumatizez copilul sau smotocesc portmoneul, cale de mijloc nu e !
dandush, m-ai facut curioasa, ma duc indata sa-mi bag si eu nasul la "Discutii generale" sa vad linkul de care spuneai. zamfirucul m-a rugat sa te intreb daca ai vreo reteta japoneza usor de facut (cu efort minim si efect maxim, si eventual si cu ingrediente europene !)
meg, succes la examenul de miine... ehehe, acuma tre'sa fii deja plecata la film, sa ne povestesti tot tot tot !
ia sa vedem pe cine mai salutam, pe cine mai pupam : floricica, turtita, carmen si mindrutele ei, iliuta querida, eveline si bianca iubita, meg... si daca am uitat pe cineva nu e din rea-vointa, ci mai degraba din cauza sclerozei !!!!
va pupacim si mai dam cuvintul si altora !
http://photos.yahoo.com/irina_inm
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
ilincalif spune:
iaca ceva frumos de citit :
este un fragment dintr-un articol aparut in "Dilema veche" intr-unul din numerele din luna martie 2006 - numarul 111, cred, care avea ca tema "Singuratate, singuratati"... Daca e cineva interesat, ii dau linkul, pentru ca apare si online... Lectura placuta !
M-am căsătorit la 26 de ani. Anul acesta am împlinit 34. Sînt tot căsătorit și am doi copii. E drept, în viața mea mai e destul de puțin loc pentru mine. Dar n-aș schimba nimic. Da, îmi doresc uneori (deseori) să fiu singur. Să pot face ce vreau. Să nu fac nimic, dacă nimic e ceea ce vreau să fac. Însă la sfîrșitul zilei ajung acasă unde fiul meu în vîrstă de patru luni mă fixează minute în șir cu o privire nesățioasă în care se contopesc curiozitatea, uimirea și indiscreția inocentă; mă devorează efectiv cu ochii lui de o culoare încă incertă. Remarc, de fiecare dată, în gînd sau cu glas tare, că nimeni pînă acum nu m-a privit vreodată cu atîta interes. Sînt măgulit, încîntat, fascinat de fascinația lui. Și uite-așa se fac praf aspirațiile mele către solitudine. Dintr-o privire...
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Dandushule am vazut c-a scris Simina, dar de la pag 8 la 10 e mult...si deja nu mai stim nimic de ea. De aici o pupam toate.
Ilincalif carińo mio te pup si pe tine si pe Zamfiruc mic.
Va pupacesc pe toate.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
iliuta spune:
Dandush, am vazut linck-ul. E super. Mai sunt acolo niste imagini cu Romania. O sa dau si eu la toti spaniolii sa vada sa nu ma mai intrebe daca avem curent electric si ataea alte prostii....sa vada ce tara frumoasa avem...
Fetele inca un pic si trecem la un nou capitol
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
eveline spune:
Ilinca am tras teapa ieri....dar fara intentie....mi-era o leneeee....asa ca m-am oprit la Universitate-n parc, si acolo am ramas. Se pare ca azi rezolv referatul...
Mey, am votat si eu catelul cu pricina....e pe pag. 15 se pare, pt cine nu-l gasea...
Aspirantele, asteptam cate o veste, ceva, ceva?
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
ilinca, as vrea linkul..e interesant fragmentul , as vrea sa citesc si continuarea!
la film a fost misto, mi-a prins tare bine o iesire, chiar daca m-am culcat la ora 2 si la 7 m-am trezit..motiv pentru care la examen am cam dormit in papuci...de data asta am si avut nitel ghinion, ca din 180 de subiecte posibile am avut 3 la care m-am cam balbait..mie mi s-a parut ca am fost varza, dar colegii au zis ca eram asa sigura pe mine, ca parea ca stiu tot doar ca nu am chef sa zic ..ma rog, am trecut de oral, maine e scrisul...hai ca am muuult de recuperat
megbeng spune:
HAIDETI SA CONTINUAM LA CAPITOLUL 10!!
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721