Suceava (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase - ci numai lucruri mici, cu iubire uriasa." (Maica Teresa)

Buna fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine !
Eu sunt de 2 saptamani in spital...acum am 35 de saptamani de sarcina si totul este ok.
Bebelusul are 2,800 kg si trebuie sa mai astept poate reusim sa ajungem la 3 kg macar sa nu stam la prematuri.
Deci daca totul este bine o sa nasc prin cezariana pe la inceputul lunii iunie...

acum sunt la un internet -cafe langa spital...profit de vremea frumoasa din Iasi si de faptul ca ma simt mai bine

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Simina ma bucur ca esti bine.D-zeu sa te ajute sa duci cu bine sarcina pana la capat si sa se faca bebelusul de 3 kg, sa nu stati la prematuri.

Va pup pe toate si va doresc o sambata si duminica de vis.

Ilincalif, sa stii ca eu cu maxi taxi......m-am lamurit.Sunt bune dar au si parti rele. De exemlu cand ies copii de la scoala nu gasesti nici unul in care sa ai loc sa stai jos....si nu prea-mi convine sa dau niste bani si sa merg in picioare. Intr-adevar ajungi super repede unde ai nevoie si opresc si unde vrei tu.

Autobuzul merge si el prin Obcini??

Va pup.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simina , Doamne, ce bine ca ai vesti asa bune!hai ca trec si astea 2 saptamani! te pupaaaaaaam!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

simina, iti tinem pumnii strins strins si eu si zamfirucul mamei, sa fie totul bine si peste doua saptamini sa revii cu vesti bune, in plina forma si cu un bebelus sanatos si frumos !

iliuta, se pare ca sint vreo trei linii de autobuz care urca pina sus in Obcini iar una dintre linii ajunge numai la intrare pe traseul troleibuzelor. Asa sint de incintata de autobuzele astea ca in curind merg in Burdujeni in vizita la prietene, cu zamfirucul dupa mine, evident !

meg, daca m-a enervat la culme faza cu soferul de TIR e si pentru ca alta data cind eram cu sora mea la aceeasi trecere de pietoni, un (alt) sofer de TIR ne-a invitat zimbitor sa traversam, ne-a facut semn sa trecem ca noi stateam tare cuminti pe trotuar... deci se poate !!!! si, acuma sincer, stii ceva mai zgomotos ca un claxon de TIR ?

carmen, multumim pentru "noddy", pina ajunge zamfirucul sa coloreze pe-acolo, se plimba mami de zamfiruc la greu pe site-uri pentru copii !!!

eveline, iubita, ce faci ? ai scos din priza calculatorul ? macar ai spor ? acus-acus bat examenele la usa !!!!!

pupacim fetele cochetele (toate, fara exceptie) si mai stam pe aici... acuma citim despre diversificare, sintem deja maare si am inceput sa papam suc de morcov !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

'Neata la sucevence si duminica cat mai frumoasa
Simina Doamne ajuta tinem pumnii si sa auzim numai de bine

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

SUCEAVA....ASTAZI E SERBARE AICI, INTRUCAT SUBSEMNATA POARTA IN BULETIN SI NUMELE DE ELENA!

ASADAR...

(asta pentru gravidutele noastre)

si acum, toata lumea, la dans!
eu am fugit acum la petrecerea cu familionul (mici si bere, ce credeati?!), va las pe voi sa continuati dezmatul pe aici!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

LA MULTI ANI MEGBENG(ELENA), SI PENTRU TOTA LUMEA CE MAI POARTA NUMELE ASTA!!!!!!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE ELENELE SI CONSTANTINII!

Am dat cel mai de kk examen din viata mea...a fost jale...grila, dar cu raspusnsuri capcana, asemanatoare, mey ce ma enerveaza fazele astea!
Mai am doua saptamani pana al viitorul examen, sper sa nu mai fie de genul asta...

Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

LA MULTI ANI STUDENTICO!!! SI IO CU TINE, am un chef amu' ca am urmarit tezaur folcloric pe TVR1 si ma cam mananca talpili, oare ce o fi insemnanad?

Trandafir de la Moldova,
Te-as iubi dar nu stiu vorba.

Lunca-i lunca, iarba-i verde,
Ce-am iubit nu se mai vede,
Ce-a fost verde s-a uscat,
Ce-am iubit s-a spulberat.

Trandafir moldovenesc,
Te-as iubi dar nu-ndraznesc, mai.

Trandafir de la Bacau,
Vino sa te iubesc eu, mai.

Trandafir din Dorohoi,
Sa ne iubim amândoi, mai!