Suceava (9)
discutiile le continuam de aici : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72260" target="_blank">SUCEAVA 5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73201" target="_blank">SUCEAVA 6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73826&whichpage=1" target="_blank">SUCEAVA 7
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74688&whichpage=1" target="_blank">SUCEAVA 8
LISTA SUCEVENCELOR VESELE
Cattalina de Costty(22.09.2002) siDragos(23.07.2004)
Carmen(5.12.1972) de Ana-Carina(4.11.2002)si Daria (22.12.2004)
Carmencyta(2.01.1981) .....aspiranta optimista
Cristina38(31.01.1968).....aspiranta optimista
DanaRosu(28.10.1976) de Ania (10.10.2002)
Dandush(21.11.1977) de Erika (23.05.1998) si Kein (18.04.2000)
Eveline(17.10.1974) de Bianca (4.12.2004)
Floarea de colt(05.09.1976).....aspiranta optimista
Gyna(12.12.1967) deCristian (2.02.2001) siGabriel (17.02.2004)
HelleneC de George
Ilincalif(3.01.1965) de Ioana Zamfira (7.02.2006)
Iliuta(03.06.1979).....aspiranta optimista
Megbeng(22.02.1982)...aspiranta optimista
Oanaralu13@yahoo.com(13.03.1977) de Bianca Maria (6.09.2002)
Ramonaa(15.07.1975) de Robert (15.01.2004) si din nou!!!!
Simina2005(27.03.1970) de Andrei(10.04.2001) si Diana (30.05.2003)si, pentru a 3a oara...
turtita_fermecata(20.11.1976) de Ilinca (28.06.2004) si...aspiranta optimista
Raspunsuri
eveline spune:
Wow fetelor, da stiu ca n-ati stat degeaba.
Ramonaa sarcina usoara si bb sanatos....multi pupici la puiutz.
Turtitza am vazut-o si eu pe Ilincutza ta, e o scumpete de fetita, sa-ti traiasca!
Ilincalif asa rau imi pare ca ti-am spus ieri ca e naspa afara si ca eu n-as iesi...pana la urma am impresia ca s-a cam schimbat vremea si incurajata de un beep am iesit pana la urma....cand nu era soarele in nori ardea, la propriu...a fost placut....oricum in caz ca vrei sa iesi stii cam pe unde ne gasesti!
Iliuta iti tinem pumnii....atat la interviu cat si pentru data de 17.
Meg am primit PM-ul ta, multumesc mult....sincer, m-am cam speriat dar asta e, asta-i pretul pietei, am sa dau, ce sa fac....doar n-oi ramane fara casa
Carmen inca nu m-am impropietarit...la unul din credite iau banii vineri (maine) si la celalalt cred ca undeva peste vreo saptamana....eu stiu daca nu vinde ala pamantul intre timp....poate daca reusim sa-i dam avansul maine o sa fie bine.
Va pupicim pe toate...ma duc sa ma joc cu niste cuburi!
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Meg incerc sa tin si eu pasul cu voi dar cu mesaje mai scurte.
Eveline la ce banca ai facut pana la urma creditul?
Incercam sa facem si noi unul de refinantare pentru cel vechi. Poate om termina si noi odata cu imprumuturile si om avea bani de cheltuiala.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
ilincalif spune:
fetele cochetele
noi iesim acum la plimbare si mai incolo intram si va povestim noutati
va pupacim cu drag pe toate
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Fetelor sunt intr-o dilema.....Mi s-au oferit 2 cursuri.Unul de camerista de hotel si altul de ajutor de educatoare.Problema e ca as lucra dupa curs ca si camerista, as avea un orar destul de nasol.O singura zi pe saptamana libera, si as lucra sambata si duminica, dar as avea sanse mari sa-mi gasesc un serviciu in domeniul asta, si as castiga destul de bine. In schimb daca as alege cel de ajutor de educatoare as avea sanse destul de reduse sa-mi gasesc un serviciu cu o norma intreaga( asta nu e sigur ca nu), si as castiga mai putin normal, dar as avea sambata, duminica liber, plus vacanta in august.Ca si camerista, nu as avea vacanta in august.
Analizand si dupa ce-mi place mai mult, as vrea sa raman cu gradinita.......nu stiu ce sa fac
Ieri am fost cu finutul meu la ambulatoriu(are 10 luni). I s-a inchis fontanela, e grasun si e ff bine.Mai e putin si-i tai motul.
Sotiorul meu e plecat si sunt iarasi singurica.Ma duc sa-mi fac curat ca........nu stiu daca v-am zis, imi vine soacra in vizita.
Va pupacesc pe toate.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
eveline spune:
iliuta draga, mare dilema intr-adevar.
Pe de o parte viata merita traita si esti tanara si meriti sa ai si tu parte de doua zile libere pe saptamana si de un concediu. Pe de alta parte ma gandesc ca pe acele meleaguri straine ai ajuns in ideea de a face "un banutz" cum se spune, ban pe care la noi in tara nu l-ai fi putut castiga.
Eu sa fiu in locul tau as alege varianta cu camerista: castigi si mai bine si nu se stie pana la urma ce job anume gasesti si cum va fi orarul...si avand in vedere ca sotul tau e mai mult plecat, iti mai treci si tu timpul cu serviciul.
Oricum, decizia e a ta...mai vezi ce cred si celelalte fete.
Iti trimit pupici si pupam si nepotelul grasun!
Ana si Bianca-iubita
iliuta spune:
Eveline mi-ai transformat finutul grasun in nepotel.
Pai tocmai asta e, ca sotul meu mai sta pana pe 15 luna asta pa tir din cauza programului. Vrea si el sa vina aici sa fim impreuna si sa-si gaseasca si el un serviciu cu sfarsiturile de saptamana liber....
Asa as ramane unde lucrez acum, vinerea, sambata si duminica.
Dar cand vine el e altceva, vrem si noi sa iesim......nu stiu.....
Mihaela
megbeng spune:
iliuta, eu tot pentru job-ul de camerista as opta, mai ales ca nu e o optiune pentru tot restul vietii, am inteles!
azi m-am enervat ingrozitor pe baab de langa mine..pentru prima data asa, de sa nu ma mai pot abtine ..stau aici de 5 ani si tot nu se potoleste...de fiecare data cand suna cineva la mine la usa sau la interfon intredeschide usa sa vada cine , ce, cum...azi m-a si prins intr-o pasa mai proasta (stres, sindrom premenstrual)..si cand iar a sunat cineva si hop si ea ( se preface de fiecare data ca indreapta presu' din fatza usii)..si i-am zis de data asta:
" nu mai deschideti usa de fiecare data cand suna cineva la mine! in 5 ani nu v-ati lamurit ca nu e absolut nimic spectaculos de vazut?!" ..
la care ea "vai, va dau cuvantul meu de onoare si de om..ca eu nu-s curioasa..cateii latra.." ;
zic " si cateii deschid si usa? nu am zis ca sunteti curioasa, doar va rog SA NU MAI DESCHIDETI USA DE FIECARE DATA, CA MA DERANJEAZA, SI PE MINE SI PE CEI CARE VIN"
ea: "DA, DA CATEII..." (avusesem o discutie, ea zice ca potaile alea ale ei ne apara de hotzi..are 2 pechinezi care latra urat si TOATA ZIUA SI TOATA NOAPTEA!!"..si in contextul asta imi zice:" da cand plecati sa nu lasati bilet in usa, spuneti0-mi mie ca plecati"
bai, imi vine si sa plang, si sa rad..si sa o strang de gat.
nu i-am zis niciodata nimic, am suportat tot..dar baba pur si simplu delireaza...cica " da eu nu deschid niciodata usa"!!!!!..azi comandasem mancare din oras...deschide usa.pleaca ala si o iau cu discutia pe care tocmai am relatat-o..la care prima ei replica:" da ce, a fost acuma cineva la dvs? ca eu nu am vazut.."..BAI, ERA CU USA DESCHISA, O VEDEAM PE JUMATE!!!
MA SCUZATI DE POSTAREA ASTA URIASA, DAR INCA SUNT UN PACHET DE NERVI..am mancat ceva si acum ma doarre si stomacul....
iliuta spune:
Floare de colt, si tu ai incurcat borcanele.Ai scris la Suceava8(10):Iliuta mami de Zamfiruc (in loc de Ilincalif). Te iert si sper ca intr-o buna zi voi fi si eu mami de Zamfiruc sau oricare alt nume...stiu ca te gandeai la mine si de asta ai facut-o.
Ce mai face buni a ta?????
Mihaela
iliuta spune:
Megule asa e cu unii batrani. Sunt aproape ingrozitori.Am zis unii, nu sariti pe mine. Sunt unii ce le lipseste cate o pasarica .
Tu ia si-ti mananca pranzul si bucura-te ca ai vigilanti la usa(pechinezii). Hai ca te pup, treci peste asta, o sa vina altele mai grele. Apropo: Cum a fost masa cu socrii tai?????
Mihaela