Mamici din Arad...???(47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

BINE AI VENIT TIMEA!
Abia astept sa vedem poze.

Pe mine ma chinuie alergia. Doamne, de mult nu m-a mai chinuit, dar acum sunt parca in butoi, asa ma simt.

Am vorbit aseara cu dr din Szeged si mi-a zis ca e ok cu glicemia. Ca bine ca nu e mare. M-a chemat miercuri la el ca vineri e la nu stiu ce congres si nu stiu inca daca pot sa ajung. As vrea sa mai merg macar o data sa-mi spuna daca se mai vede ceva pe inimioara. dar oricum o sa-l intreb si pe Popa maine cand merg de chestia asta.

Gabi, da, de medicamentele pt constipatie ziceam. Daca vrei si daca reusesc sa merg miercuri pot sa cumpar asa ca poti sa-mi spui. Costa cam 700 de forinti cutia de 40 de pastile, deci cam 100.000 lei.

M-a sunat maicamea ca a vrut Lisa sa ma cheme la "pacinta inimoara", adica placinta sub forma de inimioara. A facut maicamea fursecuri si Lisa a ajutat-o. A zis ca era de faina din cap pana in picioare . Harnica nepoata-mea. Ieri dadea pisat la pui, azi face prajitura ... . Ce ziceti, e buna de maritat?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Merci fetelor pt urari chiar m-am gandit ieri ca a-ti uitat de mine dar e bine si cu o zi intarziere ca oricum si azi sarbatoresc ceva , 4 ani de casatorie . Se pare ca la noi toate evenimentele fericitese intampla in mai .

poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/my_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ildi pt ieri.
Si eu sunt bleaga. Acu am vazut.
si MULTI MULTI ANI IMPREUNA. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Eu tot asa ma simt. Imi lacrimeaza ochii, ma mananca nasul de imi vine sa-l tai si imi curge nasul, dar numai apa. Ah. mai si stranut de ma trece la toaleta. Chiar nu-mi era dor de asa ceva.

Ma tot gandesc la Diana ... deja a vazut-o pe Timea banui. Ce emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ildi
Multa sanatate si mult noroc!
si Multi ani fericiti impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia nepotica ta va fii la mare cautare drept nevasta si nora, e de moda veche , auzi tu mancare, animale,parca vad ca si curatenie stie sa faca. Ai grija ce faci cu alergia , la ce esti alergica ?

Fetelor a dormit Melania la amiaz' 3 ore si un sfert !!!!!

Ioana eu am o verisoara care si-a dat copilul la 2 ani si 2 luni la gradi(facea singur la olita, ce-i drept dar tot cu scutec l-a trimis)si a tot schimbat pe ele pana a implinit 3 ani (sa fie mai aproape de casa).Hai ca ma interesez sigur, ce si cum.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bine ai venit pe lume, Timeea!
Felicitari Diana si Vasile!
La multi ani Vladut!
Diana, o sa aveti la aniversari in mai...
Fetelor, ce-ati mai scris...Eu nu am mai ajuns la calculator de vreo 2 zile...
Ioana, sa stii ca de la 2 ani jumate cred ca ti-l ia la gradi. Ale mele sunt la PP1, nu pot sa spun ca sunt f multumita, conditiile sunt cum sunt, acu cica ii renoveaza sau demoleaza (si reconstruiesc apoi) asa ca la anul nu se stie unde vom merge la gradi. Gradinite particulare sunt multe cu diferite preturi...
Gabi, am nevoie de o chestie numita certificat de rezidenta fiscala, ai idee de unde o pot obtine?(am formularul care trebuie completata)
Nico, multa sanatate va doresc...
Flavia, sa le vezi si pe ale mele cum fac aluat...Chiar ieri au framintata aluatul, ca a facut maica-mea langosi...
Hildegard , Alina si Ildi , bine ati revenit!
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

HEI ! ati scris ieri pt toata saptamana ?

Cristina intra mai des pe aici si te asteptam in parc ... sau la gelaterie.Ai vazut ca au pus si o casuta ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Avem SUBIECT NOU!!!!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput