Scandinavii stiu DC... (115)
Raspunsuri - Pagina 4
yank spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by lilanda
adusco, nu ne mai fierbe bre atita...cind ridicam paharu???
lil, numa' maine nu-i poimaine, uof, si schimb si prefixul, insa scleroza e instalata de mult
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
bine ar fi fost daca numai scleroza bre...
vikinga spune:
Haha Alice ai avut haz
, pai la politista aia m-as preda si eu bineinteles ma dau acolo hartuita sexual de un jidan
si i-l arat cu degeteu pe inculpat ete asa sa nu pice norocul pe cuceritorul Yank:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Haha Alice ai avut haz, pai la politista aia m-as preda si eu bineinteles ma dau acolo hartuita sexual de un jidan
si i-l arat cu degeteu pe inculpat ete asa sa nu pice norocul pe cuceritorul Yank:))
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Cred eu va "vi-o luati amandoua"
Rayuela spune:
bey,ce-i balamucu asta in poiana?
Unde e ciatu?
Vreau si io la vrajeala
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:

Cind viu si io in poiana,se sparge chefu!
Ma duc,mai viu la Eurovizion ,atit!![]()
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
roxana1974 spune:
curat dezmatz coane Fanica!
... pana nu ma trezesc nu zic nimic in afar de buna dimineatza si s-avetzi o zi cel putin la fel de insorita cum e a mea aici la Koloszvar!
R-b
Sabina spune:
bre...data viitoare ziua, da? ca am avut scandal:))))
muah....shine on,shine on..www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo138839.htm" target="_blank">break on through.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Idora spune:
Sabina, vad ca pe langa muzica te pricepi si la arta fotografierii
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
lilanda spune:
'Neatza ![]()
Aaaa, deci miine ii poimiine ...adusca, scosesi vinu' din pivnita??? Prin Scandinavia ii dezmat total la schimbare de prefixe, asa ca io ma pregatesc
(numa' sa nu uiti de noi
)
doruletz, iti trimesei, bre, linku' pe una din adresele tale, pe care sigur n-o citesti...cred ca pe aia de pe wanadoo, ori asa ceva. Uite si aici o pagina cu www.danskdesign.nu/advanced_search_result.php?currency=EUR&keywords=Georg Jensen" target="_blank">danish design si cu..preturile :-))(aia de ti-am trimis-o e ...arta curata!!!)
Sabina...suuuuuper poza!!!
Rayu....pai la ora aia pe ciat, doar pe americani sa-i prinzi...ori pe cuscra-ta ![]()
Io ieri fusei la gratare si berici, asa ca abia azi imi fac gind, sa merg in gradina .... ori nu??? ![]()
Pupi...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
maine bem! maine bem!!!
azi am fost dimineata la o www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo139114.htm" target="_blank">cununie civila
;-)
daca va uitati la sectiunea workshop ma vedeti si pe mine pe-acolo;-0)
mersi idora de complimnt..da n-as putea sa zic ca ma p[ricep.Tocmai ce-am primit o critica de la un prieten super fotograf..care mi-a aratat cat de gresita e poza aia:)))))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.