Clubul optimistelor (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hai Georgi... pe unde umblii... vino si deschide cap nou... ca ai treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

daniela precum se vede anul asta nu mai primim cadouri doar in cazul in care te cheama Petronela ,Elena,Constantina,Maria Pe mine ma cheama si Maria asa ca mai am sanse sa primesc un cadou

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ma mai cheama si IULIANA, si este sarbatoare pe 22 decembrie"mucenita Iuliana" -deci poate , poate!
Retroactiv , nu se poate?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
[Alooooo....Corino....bre shi ce diamant vrei? Io zic sa ti-l montam in platina....ca arata super fain! Vrei? Ia zi...inel, cercei, colier....hai zi acuma daca tot "ne-ai sugerat subtil ashaaaa".
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Cum nu e frumos sa ignor intrebarile na ca iti raspund...vazui ultima data cand fusei la bijuteria mea preferata sa-mi achzitionez un inel, un inel cu un diamant de vreun carat asa, in aur alb, absolut demential...mi-a placut la nebunie.Dar bugetul nu l-a inclus si pe el...
Eu am interdictie la diamante pana anul viitor pt ca am consumat bugetul alocat diamantelor...asa ca sper si eu sa-mi faca cineva cadou

PS: Sotul meu imi spune 'Diamantina'

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Rapid ....pupaturi de-acasa va transhmit ...studentu' mananca ...cum care student? ala care ma ia in august de nevasta
ah..mda..cred ca ar trebui sa ne numim "culbul zapaucelor" ..io cotizez daca e vorba de "din aia" lunara, ca in partide (uitai cum ii zice [:D)..

Hm...Cumile, ma duc la Ovidiu sa-i cer o lacrima...vrei si tu? ....ma-m molipst..da' pana n-o termin, nu ma las ..asa...batraneste, 1, 2 pe seara...

cat privesc bulgarii...un coleg m-a sfatuit, evident, sa avem niscaiva bancnote de 1, 5 $ pt vama si sa fim deja plecati pe la 6 de acasa, astfel incat pe la max. 7.30 (dim.) sa fim iesiti din vama de la giurgiu...inainte ca ei sa-si skimbe tura...o sa mai iau detalii...saru'mana pt informaciones

ptiuuu..nah ca termina....hai ca va iau cu mine in gand si vorbim asa, pana maine, da?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iupiiiii....am sora!!! Toata viata mi-am dorit! Pup la tine Fla!
Diamantinoooo....m-ai bagat in sperieti! Da' hai ca incercam pana pe 26 sa ne mobilizam...din fondul zapaugelor!
Cumile....io trecui pe martini roshu...ca cica am tensiunea iar mica! Nu simt, da' la cat de groghi sunt eu parca vad ca mor cu zambetul pe buze! Da' nu scapati voi asha ushor...ne ne ne...
Geolindaaaaaaa......cocoroacaaaaaa....haidi bre de deschide capitol nou!!!
Cadouri retroactiv???? Hmmmm...o sa analizam in consiliul zapaugelor!!!

Mergi la inceput

Geirgica, cred ca e la plimbare.Asa zicea.

AM O PROPUNERE, DECENTA... SI TRE SA VA CONFORMATI CA SUNT VETeRENA...o intalnire a optimistelor....ce ziceti?
Stiu ca pt. unele este mai greu sa ajunga....dar macar noi cele din Bucuresti....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Martini???!!!! ...ma duc repede sa vad ce gasesc de ....
pt cine mai doreste

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Bai, dar ce avem toate in seara asta, ca si eu mi-am pus un pahar cu vin....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Peste tot e cu intalniri! hai ziceti cand, cum, unde? Desi daca vreti sapt viitoare tre sa va fac cinste....si diamant n-am TIMP sa cumpar! Pe bune acum....io-s de acord! Numai ca weekendu viitor o sa imi aniversez ziua...intr-un bar frumos!

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Geirgica, cred ca e la plimbare.Asa zicea.

AM O PROPUNERE, DECENTA... SI TRE SA VA CONFORMATI CA SUNT VETeRENA...o intalnire a optimistelor....ce ziceti?
Stiu ca pt. unele este mai greu sa ajunga....dar macar noi cele din Bucuresti....

Dany

Mergi la inceput