Ingineri, fosti, viitori...:) (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerelor!
am trecut si eu sa va salut un picut, ca n-am timp nici un pic!
la mine e un bangladesh continuu: de 4 zile am mesterii la mine, se schimba tevile de incalzire in toata scara si e nebunie (constructoarele stiu de ce). curat de citeva ori pe zi si tot degeaba.
revin mai tirziu, ca mesterii astia se tot invirt pe aici, trebuie sa-i urmaresc ce fac
pupici la toatele!!!

26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Linusa, eu stau in sud, de aceea nici nu este frig si nici zapada prea multa. Iar ca preturi am inteles ca cea mai scumpa zona este capitala Oslo, urmata de zona unde stau eu, Stavanger fiind zona petroliera. Iar in Nord se percep impozite mai mici la salarii, pentru a incuraja popularea zonei mai fiind si alte avantaje. Ti-a placut excursia? In ce perioada a anului ati fost?
Katik, tu ai grija de burtica, nu are sens sa exagerezi cu curatenia.
KUKI, ne-ai cam uitat cu cafeluta.
Iepumic, daca vrei la caldurica iti recomand Dubai (si nici nu platesti taxe )!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Iepumic, daca vrei la caldurica iti recomand Dubai (si nici nu platesti taxe )!

dar nici nu primesti nimic pe gratis (sau subventionat din taxe)
Tromso ne-a placut, mai ales dupa ce am vazut aurora (in Noiembrie)! Planuim sa mergem iara in Februarie, ca cica atunci ar fi aurora + zapada + sanii trase de caini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Dragele mele, se vede treaba ca inginerele nu au stare si muncesc mereu cat 10!Kuki, Katik, nu va mai spetiti atat, mai fetelor...
Otilia, sper sa ajung si in Dubai in viata asta....dar pana una-alta, daca ajung 2 zile la Mamaia anul asta, e bine.
Mona, ai reusit sa predai oferta?

Hop si eu, m-a apucat gatitul ....in virtutea faptului ca de la 1 iunie o sa vin mai tarziu acasa si n-o sa mai am timp...am zis sa imi satisfac pofta nebuna de placinta cu ciuperci si sa ii fac sotului surpriza cu clatite...si am stat 2 ore in bucatarie...sunt terminata. Dar va servesc si pe voi cu placintele si clatite.

Ia ziceti, cand stabilim o intalnire virtuala pe noul chat DC? Merge binisor....desi yahoo-ul bate tot.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

noul chat pe DC? ia sa intru sa vaz despre ce e vorba acolo!!
iepumic, da am reusit , dar azi mi-a mai varat inca una pe gat, care tre terminata pana luni.
Acum am ajuns acasa si maine merg sa continui ca altfel nu termin la timp.
Daca m-ar plati astia macar cu 0.001% din valoarea devizelor.Sau daca banii aia ar fi ai mei.......
Iinusa, lasa sa nu prinda gustul computerului, ca dupa aia nu o sa mai am loc de el.
Katik, spor la treaba si stai cu ochii pe baietii ca altfel trag chiulul.
Kuki...vezi ce greu e sa fii sef ???? Lasa ca te descurci tu.Nu te lasa. Dupa ce ti-l acrediteaza se mai linistesc apele....pana la urmatoarea.

la toate inginerele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza

M-am trezit cu noaptea-n cap ca azi lucrez, asa incat...poftiti la cafeluta.
Cat despre sefie...acum vreo trei ani, lucram la o firma din Iasi, in productie si aveam in subordine vreo 20 de barbati. Hehe...ce vremuri !
Nu e deloc usor sa lucrezi in industrie, sa fii femeie, blonda si sa le spui ce au de facut la 20 de barbati, care ca si acasa, ei le stiu pe toate.
Dar din toata cariera mea perioada aia mi-a placut cel mai mult si in perioada aia am invatat cel mai mult. Si faceam si munca de inginer adevarat nu hartogaraie, proceduri si instructiuni de lucru ca acum.

Ia te uita ce ma mai vaicaresc eu aici sambata la 7 dimineata !

Iepumic..mmmm...placinta cu ciuperci, clatite...mi-ai facut pofta. De mancat bunatati, nu de stat 2 ore in bucatarie

Linusa, am 3 jardiniere mari cu petunii si una cu muscate, plus alte plante mai mult sau mai putin curgatoare in alte ghivece.
Am pus un pic de frana cu gradinaritul, caci tocmai imi caut un apartament sa ma mut si n-am mai avut nici timp si cum nici nu stiu unde ma mut si cum o fi acolo...deocamdata e suficient atat.
Katik, ti-au plecat meserii ?
Mona, azi e 20, azi predai oferta?

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerelor!

meyyyy, a inebunit lupu'. de la 7.30 dimineata cineva sparge ziduri la mine in bloc. e crunt, m-am trezit cu o durere de cap care nu-mi trece nici macar de la o oala mare de cafea. vad ca taifunul mic inca doarme, nu stiu cum poate...
nu, nu mi-au terminat mesterii, stau cu casa intoarsa, praf peste tot ca degeaba sterg, ca peste 10 minute isi aduc aminte ca mai au de facut ceva la mine si o iau de la capat. cred ca trebuie sa ca altfel nu merge.
iepumic, ia sari pe aci cu niste retete, ca daca scap de mesteri si curatenie, si intru in concediu, poate ma aventurez si eu pe tarimul gusturilor.
mona, cred ca pe baieti trebuie sa stau cu ca altfel nu merge!
kuki, nu tragi o poza cu gradina ta? a linusei am vazut-o, e super! vreau si euuuu....da' o sa cresc eu mare si o sa imi fac si eu din nou...
kuki, multam de cafeluta, e . acum o so beau...
va pupic pe toate, sa aveti we placut (cele care nu lucreaza azi, la servici), la celelalte e valabil de dupa-masa

26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, dragi inginere.
M-am trezit cu o durere de cap de zile mari.
KUKI, MONA,imi pare rau ca mergeti azi la servici, meritati si voi un weekend intreg dupa saptamana grea pe care ati avut-o.
KATIK,poate o sa scriu si aici cateva retete, nu ca as fi eu mare bucatareasa, insa mi-e sa nu zica moderatorii ca sunt prea off-topic.

Va uitati diseara la Eurovision? Fata care va prezenta din spatele camerei in Romania este Witchie, moderatoare la noi aici, pe DC. Asa ca avem motive in plus sa urmarim concursul.
Weekend frumos va doresc, eu maine merg la un botez asa ca azi trebuie sa ma fac frumusica, sa nu le stric pozele alora pe acolo. Mi-e teama insa ca nu mai incap in hainele din septembrie, ca de atunci nu le-am mai probat.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Din pacate nu am poze noi cu florile.
In album am doar pozele din prima zi cand le-am cumparat, acum sunt mult mai frumoase si mai multe, promit sa le imortalizez azi, maine.
Pana una alta le puteti vedea aici :

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

neata. Ca eu acum m-am trezit.
Am muncit pana la 15, am venit acasa si directia PAT, pana la ora asta. Wow, da ce bine m-am odihnit.
Kuki, luni le predau. Am fost informata gresit, sau poate era intentionat. Conteaza ca din pct. meu de vedere sint gata .
Da n-am reusit sa vad nici o poza.
Si eu am pe balbon 2 jardiniere in care am pus petunii, dar habar n-am ce culoare sint. Roz inchis+mov+rosu+ dungi negre. Ati inteles ceva? Nu? Nici eu.
Si mai am pe celalalt balcon, ca acolo e sera de flori. Anul asta am renuntat la muscate. Am spus NU hotarat.
iepumic, am scos din congelator niste ciuperci.Mersi de idee.
Distractie placuta la botez.
otilia, katik,Iinusa voi ce faceti?

Mergi la inceput