Ingineri, fosti, viitori...:) (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare la inginerele harnicutze(toate!)

kuki, multam de ajutor!!!. io acum am apucat doar sa beau cafeaua si e yammmmyyyy!. ioana, portia ta o iau eu ca mie nu-mi ajunge numai una. tensiunea imi revine la normal numai dupa cel putin 2 cafele!
ioana, io nu stiu cite kg am pus, sigur multe ca le simt. de umflat nu ma umflu deloc (inca). de fapt nu m-am umflat deloc nici prima data, nici in toiul verii toride. cu tensiunea stau bine (dupa cafele), in rest, burtikul e mult mai mare decit prima data la aceeasi virsta. cit despre kg, prima data am ramas doar cu 3kg surplus, recunosc ca nici nu m-am chinuit sa le dau jos. vedem ce-o fi dupa bb! la control ii tot spun la dr de kg si el ma intreaba daca ma simt bine. eu spun ca da, asa ca nu se leaga de ele. a spus ca daca asa e constitutia mea, le voi da jos, daca nu, atunci pot sa ma chinui mult si bine. deocamdata nu-mi fac pb. bb sa fie bine.
iepumic, fain ca te-ai distrat bine! cu gindul la vacanta ta ne incarcam si noi bateriile
va pup acum, revin daca mai apareti careva!

25+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Si eu tot 2 kg vreau sa dau jos. Mi-a zis medicul ca beau prea putine lichide, asa ca acum cand mi-e foame, mai beau o dusca de apa Nu prea cred ca tine smecheria, dar incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello!
Pai, Ioana si Katik, voi sunteti gravi!!!!!!!! E normal sa mai puneti ceva pe voi...dar eu nu am scuza asta...si retin si la apa, de zici ca nu-i adevarat...azi nu puteam sa-mi scot de pe degete inelele care de obicei imi cad.

Linusa, sa stii ca tine smecheria! Eu cred ca m-am ingrasat tocmai pt. ca in ultima vreme am baut mai putina apa, de obicei beam peste 2 l/ zi, dar nu prea am mai apucat la servici in ultima vreme.

M-au sunat cei la care am fost la interviu...ca s-au hotarat sa ma ia si sa ma duc maine la ultima discutie , sa vedem conditiile salariale. Nici nu m-am bucurat...am avut o reactie de indiferenta totala, poate chiar de usoara panica: daca schimb serviciul acum, o iau de la capat cu acomodarea, un nou stil de lucru, lipsa concediu pe vara asta...in fine, nu poti sa le ai pe toate in viata, nu??? Sunt curioasa de nu se poate ce oferta imi fac...

Hey, mai usor cu munca, inginere-gravidute!

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai, dupa ce ca suntem injinere, vad ca mai avem puncte comune: kg in plus si retentia de apa.

La kg cred ca sunt campioana, mi-e si rusine sa zic cate am peste.
Dar am o perioada agitata si la serviciu si acasa si dupa cum ma stiu, de la stres, sigur le dau jos fara nici o dieta.

In schimb chestia cu apa, o resimt si eu. Beau prea putina si intr-adevar cand beam 2 litri pe zi ma simteam mai bine si parca si tenul era altfel.

Eu azi sunt libera, dar ma o multime de treburi de rezolvat care implica o multime de cozi la care trebuie sa stau. Ahhh ce urasc chestia asta !

Va pup pe toate, sa avem o zi buna si usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

iepumic, pari cam agitata. Stai calm si gandeste-te "Ce se poate intampla in cel mai rau caz?" si iti vei da seama ca nu-i chiar asa de neagra situatia. Si cu luatul de la capat, care-i problema? Inca ceva, de ce scri cu rosu? Nu de alta, dar pentru ochii mei miopi e cam greu de citit..

kuki, sper sa impusti toti iepurii pe ziua de azi!

Mergi la inceput

Linusa,draga mea, ai dreptate, sunt cam agitata...pt. ca am schimbat multe joburi in decurs de 2 ani si pentru ca actualul job imi place (ca activitate+atmosfera+ program de lucru) si singurul inconvenient (din pacate, esential) este salariul. Asa ca am oarece strangere de inima..dar o sa treaca. Azi am fost la ultima intrevedere si de pe 1 iunie ar trebui sa incep la noua firma.Acum sunt mai optimista.
Scuze pentru culoarea de font, si sotul meu m-a certat (a zis ca-si scoate ochii ca sa citeasca)...rosul e culoarea mea preferata. Uite, pentru tine, incerc altceva....e mai bine?
Apropo: de ce sa impuste Kuki iepurii? Nu ne simpatizezi????
KUKI,si eu am mare alergatura zilele astea si ar trebui sa imi schimb si permisul de conducere, ca e pe numele vechi...dar numai gandul de analize medical si de stat la cozi la Udriste imi face rau...

Va pupicesc!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad

Mergi la inceput

Ati vazut ca v-am pus poze????

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, ai niste poze , ce va iubiti mai si cat sunteti de tineri. S-o tineti tot asa ca tare va sta bine impreuna!

Bafta la noul job, sa fie la inaltimea asteptarilor tale. Deja ai semnat contractul cu ei?

Ioana, daca retii apa trebuie sa eviti sarea. Eu nu am reusit sa elimin sarea din alimentatie, am luat in total 24 de kg in sarcina. Partea buna este ca apa retinuta se elimina in scurt timp dupa nastere. Eu am pierdut 10 kg la nastere si restul in vreo 15 luni. Dar sunt tare fericita ca am ajuns la greutatea initiala fara diete, nu ca nu as vrea sa am mai putin !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

KUKI, doamna inginer sef de laborator, nu am apucat inca sa te felicit. Sa-ti fie de bine numirea si multe felicitari, te cred ca fiind la inceput ai ceva emotii, dar pe parcurs vin si implinirile. Si daca ai fost numita inseamna ca si-a dat cineva seama ce inginer valoros esti, asa ca si la mai mare daca se poate!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai, Otilia tu cauti motiv sa ma pui sa dau de baut ?
N-am primit inca decizia, dar e pe-aproape.

Anca, frumoase poze. Va doresc sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti la fel de mult.
Si succes la noul job, lasa ca te acomodezi repede ca vad ca esti o fire prietenoasa si deschisa. Ai sa vezi ca o sa fie bine.

Linusa,sper ca esti in continuare mai frumoasa ca secretareale

Eu mi-am pus bigu o data, de doua ori dupa care...m-am puturosit si m-am lasat asa cum sunt de la natura. Tot e bine, ca am parul ondulat, dar sta cum vrea el nu cum vreau eu

Pup fetele.
Sa avem o zi usoara

Mergi la inceput