Ingineri, fosti, viitori...:) (4)
Raspunsuri - Pagina 14
iepumic spune:
Iata ca am ajuns acasa.
Azi am avut activitate intensa de contactare a firmelor de la care am nevoie de documentatii tehnice.
Kuki, eu cred ca in orice colectiv, dupa ce petreci ani de zile cu aceiasi oameni, la un moment dat apare o atmosfera antipatica...bine, depinde foarte mult de oameni. Si ca sa te fac sa te simti mai bine...si eu mi-am uitat umbrela la servici azi! Daca ploua luni...
Otilia, sper ca in weekend ai de gand sa te odihnesti!
Va pup si va doresc un weekend placut pentru ca in seara asta eu plec din Bucuresti. Sper sa nu ne ia vantul pe sus pe sosea, ca e aproape furtuna aici.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
katik spune:
salutare inginerele!
am aparut si io un pic, ca acum e liniste acasa. toti copiii dormi (si cei mari si cei mici).
pai sa stii "babo batrina alias KUKI" ca voi fi tare cuminte: saptamina viitoare ma duc pe la Personal sa vad cum ii cu concedii, acte, etc si-mi voi lua concediu cit de repede. la noi e o nebunie la servici de numa': cladirea noastra a fost revendicata, cistigata etc si pina la 1 iulie cica trebuie sa ne mutam! da' eu imi iau concediu, ca tot nu pot face nimic
la noi de citeva zile toarna, aproape non-stop, nici umbrela nu mai ajuta la debitele astea! mai buna-i pelerina, da' io n-am
iepumic, felicitari! vezi ca ai facut alegerea cea buna!
otilia, si eu am avut cu d-l sot da' la mine exista o explicatie: hormonii. asa ca ne-a trecut in final la ambii amindoi
ioana, hai sa ne luam de minute si sa ne cumintim ca altfel chiar ne paste o bataitza zdravana la funduletz! au fetele-inginerele grija de asta!
mona, linusa pe unde umblati?
na, in gashca, cred ca se trezeste una bucata copil ca tuseste tare. sa vad ce mai bag in ea...
28+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
katik spune:
buna dimineta!
gata cafeaua!!!
luati cit e calda( se poate si incalzi la nevoie).
la noi e ingrozitoare vremea: e frig, ploua non-stop, e vint puternic, si, normal, pitica vrea afara. am ajuns sa luam pelerina si sa mergem putin afara, sa vada ca ploua. din pacate de doua zile tuseste de numa', nici nu mai stiu ce sa-i dau. cred ca luni o duc la dr, o fi vreo bronsita, ca de mirare nu-i cu vremea asta.
va doresc in we placut, cu mult soare si caldura!!!
iepumic spune:
Buna seara dragele mele!
Katik, ma bucur ca in sfarsit te-ai cumintit! Ai grija cu tusea celei mici pentru ca am auzit ca circula un virus respirator de care se scapa greu odata ce te-ai captusit cu el.
Stiti ce face un inginer care vrea sa se relaxeze in weekend? Sambata vopseste garduri si duminica bate toata tara ca sa faca un releveu! Adica asta am facut eu in weekendul asta in care chiar n-aveam chef de altceva decat sa zac! Si ca "tacamul' sa fie complet, nasa mea- inginer si ea si membra DC- si-a rupt mana stanga rau de tot sambata seara, asa ca la ora 11 noaptea se urca frumos in masina si pleca de la Cheia direct la Spitalul Floreasca. Maine o opereaza, se pare ca e destul de grav, dar b...aia de la Camera de Garda n-au fost capabili sa ii faca o radiogragie ca lumea si sa ii spuna clar ce are.
Va doresc o saptamana frumoasa si fara belele....prea mari! ( ca "deloc" nu cred ca exista..) fetele destepte si frumoase.
Iepumic
Otiliav spune:
Iepumic, albinutza harnicutza, bag de seama ca tu te-ai pus pe strans banuti, vrei sa aranjezi cuibusorul pentru bb mic ce va sa vina?
Katik, Ana aproape nu mai tuseste. Am tratat-o cu Ibucesig, ceai de ceapa si sirop de muguri de brad facut in casa, s-a nimerit sa fie brazii inmuguriti aici si i-a placut foarte mult siropul. Multa sanatate!
Cu sotul este grava problema. Noi acum stam despartiti din cauza ca el nu si-a terminat facultatea, este al treilea an cand a platit taxa integral. Am ajuns eu sa sun la secretariat la Civile sa aflu cand este sesiunea, of, si tot nu stiu ca nu mi-a raspuns nimeni. Nu stiu cat mai rezist, sufar prea mult din cauza unor examene de metal pe care nu a fost in stare sa le ia . M-am stresat cu facultatea lui mai mult decat pentru mine si degeaba. Oricum daca pana in toamna nu-si ia examenul asta de metal, va fi exmatriculat si degeaba s-a chinuit 8 ani in scoala .
Fetele eu m-am relaxat, joi si vineri am lucrat 8 ore fix, azi avem liber ca este sarbatoare la ei, ultima zi nelucratoare pana la Craciun . Si sigur o sa mergem la plimbare mai tarziu, eventual cu barcuta pe fiorduri ca nu am fost niciodata pana acum in cele 5 luni de cand sunt aici, am tot asteptat vremea buna si sa am o companie placuta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Otilia, m-am pus pe munca pentru a avea si familia noastra un trai decent....ca nu stii cat de greu e sa fii tanar absolvent si cu familie, casa, credite in Romania in ziua de azi.(de fapt sunt convinsa ca stii). Daca am face un copil acum, n-am avea nici bani de Pampers si lapte praf.
Imi pare rau de problemele cu sotul tau. Sesiunea incepe saptamana care vine la UTCB (acolo e, banuiesc) msi dureaza 4-5 saptamani. Pana acum au fost colocvii.
Sunt ingrijorata de nasa mea ca trebuie sa faca o operatie complicata la cot.
Iepumic
katik spune:
buna seara inginerele!!!
ce liniste e prin zona...
otilia, imi pare rau ca ai pb cu d-l sot si mai ales ca trebuie sa stati despartiti cu totii din cauza asta, dar sunt sigura ca se va rezolva si cine va fi atunci cea mai fericita??? cu tusitul parca stam mai bine, bem ceaiul de ceapa si sirop Plantusin si vit C, ziua nu tuseste deloc, doar in toiul noptii cind ne trezim cu totii.
iepumic, stiu f. bine cum e cu bget, apart. etc. etc. si noi am tot asteptat cu bb din cauza asta si cind am vrut noi, n-a mai vrut el. drept urmare am mai asteptat o tura (lunga) pina a venit si am ajuns la concluzia ca daca e sa astepti sa fie totul perfect, ajungi sa iesi la pensie, si de la munca si de la facut bb. drept urmare, am hotarit sa vina bb2, ca degeaba mai asteptam (salariile de bugetari nu vor creste si deocamdata nu se arata schimbari majore). tinem pumnii pt. nasa ta, sa fie totul bine!!! totusi cum a reusit sa-si rupa mina "asa zdravan"?
linusa, mona pe unde sunteti voi? mai luati si voi o pauza de la munca si mai pove un picut!
ioana, ce face locuitorul burtik-ului? l-am vazut si eu si azi pe bb2, e bine, cica cu o sapt. si ceva mai mare decit calculul, cam 1440g, f. activ. cica va fi bine mai mare decit sora-sa. mai vedem pina in ziua Z cum o fi. sa fii cuminte si sa-ti iei concediu!!
KUKI, pe unde esti? de citeva zile n-ai mai dat pe aici. da' tot n-ai incotro ca trebuie cineva sa deschida capitol nou
na, noapte buna va doresc, incerc sa merg si eu la nani la o ora rezonabila, ca la noapte sigur vom avea program de "latrat".
KUKI spune:
Buna dimineata
Trec in fuga pe aici, cat sa fac cafeaua si sa aduc subiectul pe prima pagina, desi vad ca voi sunteti harnicutze foc si aveti grija de asta.
Ajung mai greu la calculator, de cand miropase a vacanta nu mai pot dezlipi copilul de computer, iar la serviciu am un lung sir de zile foarte incarcate, nu mai reusesc sa dau o tura de DC ca pe vremuri.
Dar mai vin eu pe-aici, nu va las de capul vostru.
Pup inginerele
iepumic spune:
Neata, fetelor!
Katik, si noi ne-am dat seama ca daca asteptam sa ne fie bine dpdv financiar, s-ar putea sa nu fie niciodata momentul de . Dar un an totusi cred ca mai asteptam
Nasa mea a testat un leagan care nu era inca terminat si a cazut cu toata greutatea de 80 kg in cot....aseara am fost la spital si ii era foarte rau, abia joi o opereaza si ii pune proteza la cot.
Kuki, si eu ajung mai rar pe DC. Aseara am ajuns acasa la ora 22.00, plecata de la 8 dimineata.
Sa aveti o zi buna!
Iepumic
Otiliav spune:
Neata la inginere!
Iepumic, sa-ti prezint niste strategii de reducere a cheltuielilor ? Cand am luat apartamentul am avut un buget foarte redus urmatoarele 4 luni am trait cam cu 100$ pe luna amandoi, dar eram foarte fericiti de realizare. Cam in 15 luni am scapat de datorii, intre timp nascandu-se si Ana. Nu ne-a fost usor, dar a meritat din plin efortul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana