Prietenii Omului 20

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor.
Nu mai am timp de intrat pe la animalute pt. ca a mea urecheata are o noua stapana: bebelusa noastra. Abia asteapta sa mai creasca un pic sa se joace cu ea. Deocamdata e ft. protectoare si grijulie cu bebe.
Tina noi suntem babute, am implinit 6 anisori. Nu avem si nici nu o sa avem puisori de la ea, ne pare rau dar e mai bine asa.

quote:
Originally posted by viorela hoff
Am aflat ca solutia cu care o dam pe Tina impotriva capuselor, are repercursiuni asupra rinichilor, intre timp am auzit de o solutie homeopata asa dar pana sa facem rost, Tina nu are voie decat pe asfalt!
Vio und Tinchen

Cu ce o dadeati pana acum si care e solutia homeopata? Se gaseste si in rom?

Multa sanatate animalutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Buna dimineata,

N-am mai intrat de multa vreme, dar deh... purcelusii sunt de vina. Si-au facut un program de eu sunt mai tot timpul cu ochii lipiti de somn.
Vio, puiutii sunt bine, plini de energie, mancaciosi si pupaciosi. Maine implinesc 2 luni si e vremea sa plece la noii lor stapani, cei la care le-am gasit.
Un baietel a plecat de acum doua saptamani si are o stapana foarte buna si iubitoare, de fapt toata familia il iubeste si il rasfatata.
Miercuri va pleca baietelul care va ajunge in California la stapanii lui care de abia il asteapta. Pe 18 va pleca Fulga in Canada, unde la fel toata lumea o asteapta cu nerabdare.
Mai am sa gasesc stapani buni pentru un baietel si o fetitam, apoi ma pot declara multumita ca puiutii Azarei au ajuns in familii care ii vor aprecia si vor avea grija de ei.

Vio poate ne spui si noua de solutia homeopata impotriva capuselor.

Multa sanatate animalutelor si voua. Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Daria, urecheata voastra nu-i babutaaaa!la 6 ani ein plina forta! sti ca aici am intalnit cokeri de 15, 16 si chiar 18 ani! e adevarat ca cea de 18 ani pe care am vazut-o pleznea de reuma si alte boli, dar cu tratamente si dragoste e un caine fericit.
fetelor, noi am folosit "expot", este ca un fel de frontline, dar actiunea principala o are asupra capuselor ca v-am spus ca eu aici nu am vazut pureci. in ro, foloseam frontline ca ucidea mai degaraba purecii.
fiecare zona cu specificul ei , v-am mai spus eu parca odata ca in Italia de ex. pericolul cel mare nu sunt purecii si capusele ci tantarii.
nah, firar, am vrut sa scriu denumirea solutiei homeopate si cand m-am uitat pe biletel, sunt 3 denumiri acolo, ca am si contra arsurilor de soare si pt. o boala de piele si acuma nu stiu care din ele este.
revin diseara si va spun dupa ce vine sotul sa il intreb pe el.
Danna, ma bucur ca ai gasit stapani buni la flocosi, sper si in continuare!
pusilici
Tina doarme aproape toata ziua la umbra, aici e f. cald si nu prea ii place sa iese, merge rpd la pipi si dupa aia tusti inapoi in casa.
Ce am observat eu la ea este ca nu prea bea apa, culmea, acum cand este cald. nu vrea sa bea apa din castron, dar sare in vana si linge dusul, sau cand ma spal pe maini se cocoteaza la chiuveta, eu cred ca se prosteste doar, pt. ca in castron are mereu apa proaspata.
Vio und Tinchen

Mergi la inceput

Dana: bafta la gasit stapani buni si pt. puitii ramasi.

Vio, asa facea si a mea cand era mica chiar daca avea apa proaspata in castroane dar de fata cu ea, sa vada ca-i pun apa de la chiuveta umpleam iar un castronel si bea cu pofta. Cred ca i se parea mai buna apa.
De ce sunt periculosi tantarii? Stiu ca transmit diverse boli dar pisca si cateii? Pe asta chiar nu o stiam.
Of si daca ar ajunge la 14 anisori sa se joace si bumbuslica noastra cu ea tare bine ar fi.

Mergi la inceput

Hallo fetelor, am revenit cu informatia, cam tarziu.
solutia homeopata se numeste "SCALIBOR". urmeaza sa o cumparam de la veterinar.
pupici
Vio und Tinchen

Mergi la inceput

Vio: multumesc pt. informatie. Scalibor cred ca se gaseste si la noi ca am auzit de ea dar nu stiam ca e homeopata.

Mergi la inceput

Darria, scuze ca nu am observat pana acum, felicitari pt. bebelusaaaa!
vad ca toata lumea pe la noi care are animalute este impotriva "expot-ului" de care eu eram f. incantata pt. ca nu am avut treaba anul trecut cu capusele.
din cate stiu eu zgarzile homeopate sunt cam slabute, sa vedem acum cu "scalibor" ce rezolvam. deocamdata Tinchen zace pe unde apuca ca e f. cald la noi!
in 2 sapt. ne mutam, imi pare rau de ea, iar va fi dezorientata, dar acolo la noua locuinta avem padurea linga noi, asa ca spern ca o sa-i placa.
va pupicesc si mai vorbim
Vio und Tinchen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor am revenit si eu dupa o vacanta in desert. .. Vara, dar am prins o vreme super si nu ne-a topit caldura.
Am avut casa fumigata pentru termite, si am evacauat domiciliu cu mic si mare si cu tot ce era de mancare. Pe Oreo l-am lasat in vacanta la bunici, noroc cu socrella, ca altfel mergeam la hotel a la gradina zoologica.
Am avut mare noroc ca resortul la care am stat accepta si animale. Pisicile au fost ca turbate. Intai au fost speriate cand s-a pus cortul pe casa, ca s-a schimbat lumina in casa, devenise albastra si rosie, si era foarte stranie. Le-am pus in cusca, dar Mishu nu a vrut sa o accepte pe Sasha sub nici un fel, si o a doua cusca nu o aveam. Sasha a dormit in brate la baiatul meu, tot drumul, nu s-a miscat si nici nu a aratat semne ca ar vrea sa exploreze masina. Mishu daca o simtea o hasaia si scuipa in directia ei. Cand am ajuns la hotel nu am putut sa le scot de sub paturi in prima zi. Habar nu aveai ca sant pisici in camera, asa de ascunse stateau. Dupa prima zi au prins curaj, au inceput sa manance de parca nu mai vazusera mancare de luni de zile si au explorat totul. S-au cocotat peste tot, Mishu a intrat pana si in safe. Cand eram la piscina stateau in geam si ne pandeau. Cand am venit acasa au fost mai calme.
Asta a fost prima vacanta cu animale dupa noi, si vreau sa zic ca a fost o aventura placuta.

Mergi la inceput

Sanca, termite? sper ca ati scapata de ele sau o faceti doar preventiv?
ma bucur ca sunteti cu totii bine!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Vio, in California, se da pentru termite ca si pentru gandaci. Aici toate casele sant cu wood frame, nu sant facute din caramida ca pe East coast sau Europa. Noi ca nu mai dadusem de termite de cand am luat casa, si am refacut un deck din curte mancat de termite din curte, am zis sa facem si casa, ca d-ne feri sa nu ne cada tavanul in cap .
Culmea e ca vis a vis de casa mea au construit un cartier de case noi (proaspete) si am aflat ca tot lemnul folosit a fost deja infestat de termite. . .
Pe scurt, santem bine cu mic, cu mare.

numa bine la toti,

Anca

Mergi la inceput