buna fetelor,
am vazut ca sunteti multe aici care va ocupati cu croitoria.
am o prietena care e in ultimul an la arte, si are ptr diploma niste papusi de diverse marimi de facut.
are nevoie de cineva care sa ii traga la masina materialele - ea va da schitele, desenele papusile cu mostre de material pe desen ca sa stiti ce si cum sa coaseti, marimile, etc.
ar fi in jur de 30 de papusi... papusi e mult spus ptr ca nu trebuie dacat cusute materialele, ea le va umple si le va coase apoi ochii, nasul, gura, de mana.
bineinteles, contracost!
ideea e ca e cam urgenta treaba, i-ar trebui pana la sfarsitul lunii (ii promisese cineva ca o ajuta dar a lasat-o balta in ultimul moment)
ar fi cineva interesat de un castig suplimentar, si o experienta inedita? nu tb neaparat sa stiti sa croiti ca la carte (sunt admise si greseli ptr ca v-am spus e ptr proiect de diploma la arte), doar sa trageti la masina bine... si va puteti pune la treaba si spiritul creator (intr-o anume masura, bineinteles )
va multumesc mult!!!
rog mult moderatorii sa imi lase topicul aici, chiar daca e "contracost" ptr ca e langa topicul de croitorie. la anunturi nu stiu cat ar fi de vizionat, si e cam urgent! multumesc!