Minunatele Scorpiute (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Gabbriela dragutz Julian! vazut pozele... de unde din Alba? si eu sunt de pe acolo...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la fete!
Noi am revenit din excursie! Am fost la Clung. Moldovenesc sa sfintim masina la unchiul, care preot si... ne-am simtit super fain. E asa de frumos acolo, e la munte, e aer curat, e asa de... linistit. Aveam nevoie! George s-a distrat de minune cu fetele, l-am pazit sa nu fie in curent, de teama, acum vrea iar acolo, cred si eu!
Daca e si duminica viitoare asa de frumos iesim la iarba "albastra", era astazi super plin in zona, a iesit lumea in sfarsit la soare!
Va pupam, vad ca George deja vrea sa doarma, de maine o noua saptamana! Energie sa avem, ca in rest... treaba este din belsug!
O noapte buna, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce fac scorpiutele?
eu azi am stat mai mult pe-afara si prin parc cu astia mici cu exceptia programului de somn de la pranz...acum chiar ma vait de picioare
va pup, sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc

eu am crescut chiar in Alba Iulia, in cetate, la iesire din alba, spre micesti...

Sanatate si toate cele bune

quote:
Originally posted by Ella2000

Gabbriela dragutz Julian! vazut pozele... de unde din Alba? si eu sunt de pe acolo...

ella2000 si printesele

poze

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pup si io scorpiutele mele pe ziua de azi ca n-am trecut deloc pe la voi.Am fost la tara si cand am venit am tras un pui de somn si apoi iar am iesit ca era pacat de vremea asta.Am ajuns acasa pe la 21.30 si parca tot nu-mi venea sa intru in casa.

Gabriela ma bucur ca ne dai vesti bune despre Cristina si maine o sun si eu.O sa o sun in jur de ora 19.00 sa nu ma suprapun cu tine.

Elena vreau si io la munteeee....Nu ma mai ofticaaaaa....

Monica si la tine si la minunilem tale.Te admir ca te descurci asa bine cu amandoi.

Va pup deci pe toate si o saptamana faina va doresc.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
tocmai citesc un articol in ev zilei ref gripa aviara si eu tocmai am cumparat 5 pachete mari de piept de pui de la firma zanfir(firmala care se presupune ca ar exista gripa aviara)
ma duc sa arunc carnea
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare... salutare!

Monica, da cu virusu' la gunoi! mama lor... se gandesc numai la avere... ca cica, stiau ei... si tot au comercializat!

Gabbriela, eu din Aiud!pana la 14 ani pe-acolo mi-am trait fericita copilarie! ai fost la Cheile Rimetului?

o saptamana excelenta!
e asa o vreme de cacao ca nu-mi vine sa ies... si musai azi trebuie sa-mi achizitionez o mas de spalat haine! ca banii se duc...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Neatza scorpiute

Io am prostul obicei de a nu verifica mesajele si acum am vazut ce varza l-am facut pe ala de aseara.Dar l-am reparat acu.

Ella fugi si ia masina...mai stai pe ganduri?O sa devina cea mai buna prietena a ta .Io-ti zic de pe acum sa o stapanesti sanatoasa.

O sa ies si eu la cumparaturi ca nu am mai fost de ceva vreme si ma cam mananca degetele...

Va si va doresc o saptamana super.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

georgi,distractie palcuta la cumparaturi.si noi am fost ieri prin oras,am vrut sa ne luam niste costume de baie mai ales eu nu de alta dar dupa nunta ne ducem la mare in luna de miere.
Ella,du-te si ia masina de spalat ! Sa o stapanesti de pe acuma sanatoasa. Si noi o sa primim masina de spalat cadou de nunta de la socru.ce mai e chiar super! Abia astept sa o vad acasica!
pupici la toate scorpiutele !

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Sal'tare.M-am intors.Ce credeti ca am cumparat?
2 perechi pantaloni de vara pt maimu
1 pereche blugi tot pt maimu
2 tricouri pt aceeasi maimu
1 sarafan de blugi bineinteles, tot pt maimu...

Pt mine?Un iaurt si 1 pachet de tigari.Imi ajunge nu?

Fug sa-i dau sa pape si sa o bag la nani.

Avem si POZE

Mergi la inceput