Oradea (11)
Raspunsuri - Pagina 3
nimeni2011 spune:
Bun venit Oana!
Simina,condoleante!
Tuturor o zi buna!
Daca sunt nevoita sa ma duc la stomatolog,desi am un singur dinte cu probleme...ma duc pe strada Leaganului.E un Domn,Sanyi bacsi,mai in virsta,ca un bunic... :)!!!
Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!
http://360.yahoo.com/trixicovle
gabibarta spune:
Bine ai venit, OanaT!
Si mie mi-ar trebui un stomatolog care sa fie si bun si ieftin si sa respecte si programarea... exista o astfel de specie?:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
szivarvany spune:
Bine ai sosit Oana
Eu am o doamna doctor stomatolog (culmea, eu merg la doctori de obicei, ca am mai mare incredere) dar si-a mutat cabinetul in Velenta Are o mana de aur, o duc si pe Giulia sa-i verifice cei 12 dinti
Daria & Giulia (2004 08 16)
AdelaP spune:
Fetelor sunt. Ieri ne-am cumparat o parcela de teren pt casa in Livada de Bihor, ii super zona. Chiar daca nu ne mai raman bani pt casa, eu sper ca nu ne vom pensiona pana ne mutam de la bloc.
Maine merg la Cluj sa-l iau pe Tudor de la mama si ne intoarcem credem numai luni, marti e ziua de vaccin dar de miercuri, daca nu intervine ceva neplacut, semnam condica de prezenta in parcuri. Abia astept dar asta cu conditia sa va recunosc.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
adi2003 spune:
Ati simtit vreodata dorinta acerba de a fi intr-un loc anume dar sa va fie imposibil acest lucru???
Sora mamei, aflandu-se in Canada in momentul de fata, nu a putut venii la inmormantarea fratelui sau. Dar a fost o portita - pe calea undelor.
Momentul a fost emotionant - slujba de inmormantare a ascultat-o live, la telefon.
Cu aceasta inchei mesajele triste de saptamana asta si va multumesc inca o data pentru mesaje.
Florile mele
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Salutare tuturor.
De un an de zile bantui pe forum, abia acum am gasit acest subiect.
Cu bunavointa voastra ma alatur si eu oradencelor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
Bine ai venit Oana! Ti-am admirat in dimineata asta pozele din luna de miere.
Florile mele
Mercedes spune:
Oana - bine ai venit !!!!
Adela - cat a fost m p de teren? si noi vrem sa luam undeva in apropierea orasului dar tatonam terenul
Mai voi nu mai iesiti din case dupa masa? sta omul(adica eu cu trupa) prin parcul Artima si nu mai dau de nimeni
Ia mobilizarea Daria, Gabi,Marius,Simina pe unde sunteti? ce exemplu dati noilor veniti
Glumesc ... astept sa ne intalnim toata trupa prin parcuri
gabibarta spune:
Oana, m-am uitat si eu la pozele voastre... pt. un astfel de voiaj de nunta m-as marita inca odata!!! Cred ca v-ati simtit foarte bine!
Incercam sa iesim zilele astea si noi in parc, la noi e mai greu sa-i organizez pe amandoi, dar ma voi stradui.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
AdelaP spune:
Mercedes, terenul e in Livada de bihor la intrare in sat (de fapt cam la 250-300 m de prima casa)si pretul e de 10 euroi/mp. Zona e v-am spus super, e exact ceea ce am cautat. A fost o suprafata mai mare pe care proprietarii au parcelat-o si pe strada vor rasarii cat mai curand cel putin 9 vilute. M-a incantat ideea ca nu voi avea vecini care sa creasca porci si alte minunatii, toti suntem tineri.Am uitat sa-ti spun ca acum exista numai curent pe teren.Tipa mai are o parcela de 1000 mp, pe care insa e dispusa sa o si imparta daca e cazul. Daca te intereseaza iti dau nr d-nei. Hai, poate vom fi vecine.
PS: daca dispuneti de bani nu merita sa mai asteptati, preturile terenurilor cresc de la o sapt la alta.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
marius spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Oana - bine ai venit !!!!
Adela - cat a fost m p de teren? si noi vrem sa luam undeva in apropierea orasului dar tatonam terenul
Mai voi nu mai iesiti din case dupa masa? sta omul(adica eu cu trupa) prin parcul Artima si nu mai dau de nimeni
Ia mobilizarea Daria, Gabi,Marius,Simina pe unde sunteti? ce exemplu dati noilor veniti
Glumesc ... astept sa ne intalnim toata trupa prin parcuri
Eu sunt tot pe aici ...aaaaa...adica peste tot ca deh trebuie sa si rezolv probleme administrative (tehnice etc.) Dar va citesc oricum ... nu e DC-ul cu un picior jos si in Oradea?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro