Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, la multi ani fratelui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Multumesc de urari.
Azi mi-am petrecut vreo 3 ceasuri pe balcon, profitand ca nu a fost asa de cald. Ce puteam sa fac decat sa ma ocup de flori.

Florile mele

Mergi la inceput

Tocmai am savurat tortul.
Iar aici e fratiorul si cumnata mea.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, multumim pt. tortul delicios!!! Sunt tare draguti, cumnata si fratele tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Apoi, Simina eu sunt cinstita si directa: nu-ti multumesc deloc pt foto cu tortul.Arata asa de apetisant si de bine (apropos e facut de voi?)ca mi-a lasat gura apa in conditiile in care toata ziua mi-a trebuit ceva dulce . As putea improviza ceva dar tocmai mi-am terminat salata (goala) de varza asa ca trebuie sa rezist oricarei ispite ...culinare.
La Multi Ani! fratelui tau si distractie faina in continuare.

Mergi la inceput

Scuze Adela, dar Sileriki mi-a cerut poze.
Tortul e de la cofetaria Pigalle.
Consoleaza-te cu ideea ca eu am mancat dar adaug la kilograme, in schimb tu cu salata, iti mentii silueta.
Strudelul nu are aspect comercial, dar e delicios. Gata am terminat cu dulciurile pe azi.
Ah..si scuze pt mesajul de la "nume ciudate".

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Multumesc Simina pentru poza , intradevar arata foarte delicios tortul , noi marti tinem un mic chef si vroiam o idee , vine o prietena de a lui Eric la noi si fetita face 6 anisori , hai Pa si numai bine

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Simina draga nu este nici o problema cu prenumele.Important e ca sotul meu nu simte nimic deosebit in asta, nu o priveste ca pe un "handicap", daca pot spune asa (eu pe bune ca as fi complexata daca as purta un nume mai ciudat). Paris dimpotriva e tare mandru, mai ales ca datorita prenumelui il tine minte toooata lumea (asta daca reuseste sa-l inteleaga).
PS. Al doilea prenume pt el trebuia sa fie ION . Imagineaza-ti ce bine suna: Paris Ion. A scapat din fericire si e Paris Laurentiu
Ei bine, daca pt nume te iert (glumeam)nu scapi pt tort. Si noi am comandat tortul la Pigalle atunci cand Tudor a implinit 2 anisori si am fost super incantati si multumiti de el (mai putin de pret dar ce sa faci nu le poti avea chiar pe toate)

Mergi la inceput

Sa spun si eu o glumita adevarata pe tema asta. Colega mea imi tot spunea ca vrea sa mearga la Paris, in Franta. Era doar o dorinta. Dupa o saptamana, seful ne aduce o noua firma pt contabilitate, a carui nume de familie: "Paris". Bineinteles ca am ramas surprinse cand am auzit numele, dar ne-am obisnuit pe parcurs.
Mai tarziu i-am spus colegei mele sa aibe grija ce-si doreste ca se poate implinii. Si-a dorit sa mearga la Paris si pana la urma a venit Paris-ul la ea.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Ceau dragilor, ma primiti si pe mine...please..Am citit tot ce ati scris si deja imi place de voi . Am si eu niste intrebari..
1. vreau sa-mi duc fetita-Sara- la dentist si nu stiu unul bun, adica unul incarcat cu multa rabdare...
2. ce stiti despre gradinita 23 de langa magazinul Crisu'..,anul trecut a fost 2 luni la gradi de langa antena 1 si a fost crunt..
Noi stam in centru si nu am gasit loc la gradi de pe langa noi, pt. ca sunt ocupate de copiii pilosi, adica ai functionarilor care isi lasa copiii la gradi si cand pleaca acasa ii scot...imi vine sa plang.
Astept parerile voastre sincere.
va tzuck

Mergi la inceput