Oradea (11)
Oradeni, poftiti la un nou capitol !
Sa aveti o saptamana super faina si sa ne vedem si noi pe undeva
Pupici la gasca !
'neata, dragii mei, va multumesc pt. urari!!! Adevarul e ca nu prea am stat acasa, am fost in cetate si sambata, si duminica dimineata. Ieri la pranz am fost la mc la o zi de nastere, iar dupa aceea am iesit cu doua prietene de-ale mele si am hoinarit pana seara, am facut un prigram de fete:) Singurul meu regret era ca sambata seara n-am stat la concertul Elit, Bon-bon si la artificii, ca nu mai puteam de frig si de oboseala
Mii de pupici tuturor si va doresc o saptamana usoara si cu mult soare!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
adi2003 spune:
Cred ca trebuie sa punem de-o intalnire intr-o seara, in cursul saptamanii, ca vad ca in weekend lumea are program.
O saptamana buna va doresc!
Florile mele
cristina22 spune:
LA MULTI ANI, GABI!
Cu intarziere, ... dar la sfaristul asta de saptamana n-am deschis deloc calculatoru'!
Da', poze de la intalnire nu aveti?!!??
O saptamana cu soare, va dorim!!!
cristina si nazdravanul Andrei
nimeni2011 spune:
Buna tuturor!
Mai demult v-am promis,de fapt cred ca la Daria,sa va anunt,daca gasesc crema Lander,cu vit E!!!Ei,AM GASIT!!!Si pe deasupra la Selgros,pe raftul cel mai de sus,la creme.Doua sunt intr-un pachet,la 100 de mii de lei.Daca aveti o cezariana veche ,rosiatica,va recomand cu mare placere.Dar e bun si ptr buze crapate,zgiriieturi,si vergeturi proaspete.
Apoi am si o intrebare.Ati auzit vreodata de capsulele AyurSlim de la Himalaya???Ieri am luat,s-o incerc si pe asta,ca de Clarinol nu m-am dat pe spate...
Dar spre uimira mea,am gasit in cutie o brosura,despre alte produse de ale lor...si m-a uimit in mod deosebit Septilinul.Cica ajuta mult in problemele respiratorii(inclusiv alergia),si este exclusiv din plante medicinale.Cred ca ma risc sa o incerc,ca am incredere in firma asta.Cit era fiu-meu mic,non-stop am luat Bonnisan,si am fost foarte multumita de ea.(si Bonnisan e produs de firma asta)
Cineva stie ceva ???
Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!
Mercedes spune:
Salutare oradeni!!
La multi ani Gabi!!!
Noi am fost plecati afara din localitate la sfarsitul de saptamana dar in schimb ieri dupa masa am trecut prin parc si nu v am zarit.
Pe unde umblati??
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by cristina22
Da', poze de la intalnire nu aveti?!!??
Nu. Cand ne vom vedea mai multi, vom face si poze. Sper ca intr-o zi sa ne adunam.
Florile mele
AdelaP spune:
Trixi, te rog sa-mi spui daca gradinita de care aminteai tu e nr 31. Nu intentionez sa sufoc pe nimeni cu subiectul "Gradinite" dar pt mine e o chestie care arde. In ceea ce priveste med ginecolog nu vreau in mod deosebit cine stie ce. V-am spus ca e un control de rutina, asa ca prefer pe cineva care are cab particular si sa fie bun ecografist.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
nimeni2011 spune:
Azi m-am uitat mai bine,si e vb de gradinita nr 31,cum ai scris si tu,Adela.Ai aflat ceva?
Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!
gabibarta spune:
Adela, nu sufoci pe nimeni cu gradinitele... mi se pare normal sa te interesezi cat mai mult si de la multa lume, si noi asa am facut la randul nostru cand eram in cautare de gradi.
Iar chestia cu ginecologul iar nu cred ca deranjeaza, macar mai schimbam pareri despre ei...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
AdelaP spune:
Multumesc pt intelegere. E tare greu cand aterizezi intr-un oras in care nu cunosti pe NIMENI si constientizezi de cate ai nevoie si ce schimbari majore sunt in viata ta.
Am fost personal la gradi 31 si am vorbit cu d-na directoarea, care e o femeie simpla (a se intelege exact ceea ce am scris)foarte usor abordabila dar in acelas timp mi s-a parut sufletista.Gradinita este una clasica din punct de vedere al dotarilor, curateniei cu plusuri si minusuri iar programul e unul normal, fara intensiv engleza. Mi-a spus ca intr-adevar exista o grupa de engleza dar nu din primul an, iar incepand din grupa mijlocie se poate face optional (contra cost)initial de 2, ulterior de 3ori /sap engleza. In ceea ce priveste inscrierea nu ar fi ridicat nici o prob, in sensul ca numai acum au inceput "inmatricularea" picilor si locuri sunt. Eu nu l-am inscris pe Tudor (apropo D-na directoare va avea nepotul in grupa mica din sept, tot un Tudor)si nici nu cred ca o vom face. Pendulam inca intre gradi 26 (Antena 1)si 54 (cred)din Rogerius.
Mai trebe sa merg la gradinita primariei despre care am inteles ca este o gradi buna, cu copii selectati (sa vedem daca om face fata)
La celalat capitol NU Chitulea (sper ca nu i-am gresit numele)fara a jigni pe nimeni si fara alte comentarii.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos