Rahova sau apropiere..... (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dory, sanatate micutei si felicitari pentru "tata" si kk
lexi sigur vremea este de vina...eu ama vut acelasi program( ca in ficare vineri) dar ma simt de aiurea...obosita rau...sper sa ma odihnesc la noapte
cristina, ai gasit instructor pana la urma?
vio, am vazut pozele cu binecutza( de la mamici de nov-dec)...macar in poze sa-i mai vad si eu pe copialshi ca altfel nu va mai recunoasc cand ne intalnim pe strada
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica ieri am vorbit cu 2, azi am primit de pe forum un numar si l-am sunat si pe asta, toti sunt cam ocupati, cred ca nici nu se omoara sa ia 1-2 sedinte in loc de unul cu scoala intreaga, cert e ca pentru saptamana viitoare nu avea nici unul liber. Mai caut.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetelor, iar ma-m trezit cu noaptea-n cap, de la 5, se pare ca progresez...., sa-i fac lapticul Alexei si bineinteles ca mi-a fugit somnul.... si uite-ma ce bantui pe-aici....

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

neatza fetele, si eu sunt treaza de la 6,30 de unde ziceam ca dorm de rup...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Am pus si eu la repezeala o poza cu burtica in albumul lui bebe din semnatura. Pentru cei interesati Poze mai artistice o sa facem cand vom avea mai mult timp.
Aissa, ai retinut bine doar ca e vorba de week-end-ul viitor...
Week-end placut tuturor!

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

lexi, am vazut burticutza...sa fii sanatoasa

monica

Mergi la inceput

Fetelor in sfarsit e vreme ca lumea. Sper sa o tina asa, sa nu se mai strice.
Am gasit loc la un instructor abia pe 22, asa ca mai stau si weekendul viitor fara sa merg, desi sincer ma apuca cateodata asa o oftica pe mine... Asta e.
Lexi tot e bine si saptamana viitoare, mai e putin.
Eu am facut aseara o miscare nu stiu cum, de ma doare incheietura unei maini si asa nasol e, ca trebuie sa urc/cobor tricicleta la fiecare bordura...
Va pup, mai bantui si eu putin forumul cat doarme Ale.

Mergi la inceput

a venit vremea buna!!!
ieri am umblat toata ziulica, la 22 am ajuns acasa...noroc cu mama ca i-a scos ea pe astia mici.
cristina, ai incercat sa-ti dai cu vreo crema ceva sa nu te mai doara mana?
va pup, duminica placuta

monica

Mergi la inceput

A venit vremea buna si noi stam pe afara multicel. Din pacate nu ma simt prea bine, cred ca racesc desi nu inteleg de unde. Ma cam freaca pe gat si ma doare capul. Sper sa nu racesc ca lumea ca mor de nervi.
Monica o sa imi dau cu ceva la mana, credeam ca imi trece asa....dar uite acum tineam un castron in mana si dintr-o data am simtit o durere puternica de mi-au dat lacrimile.
Va pupic, intram cand mai avem timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor. Eu azi s-ar putea sa fiu in parc (Sebastian) pe la ora 15. Asa ca daca vedeti o burtica cu salopeta de blugi si tricou visiniu si cu o carte cu coperti rosii in mana, eu sunt aia. M-am gandit ca pana iese sotul de la servici sa stau si eu pe bancuta in parc sa citesc. Asta daca oi gasi vreo bancuta libera:)

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput