Copilasi din 2002 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani si tie GabbrielaSa fii sanatoasa si fericita, sa iti creasca baiatul santos si puternic!LA MULTI ANI!Elena, nu e problema, ai vazut ii spuneam si Cristinei, nici eu nu apuc sa urez tuturor de zilele de nastere. Asa ca nu e nici o suparare!Multumim de urari, si iti dorim si noi sanatate multa!Ziua lui Liviu a fost pe 24 mai.PUpici si sanatate la toata lumea!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, si David la fel pateste pe drum...stii tu bine...si cand stam la hotel...nu mai vrea sa manance...
Las ca recupereaza acasa...sa imi mai dai si mie rete de-ale tale (poate vii cu unele noi!!! hihi)

Elena...vreau si eu 18kg...hhahaha!! Cine stie cand o atinge greutatea asta!!! Acum ne multumim cu 14kg!!! E ca o balerina!!!

Lucia am vazut si eu pozele!!! Serios Liviu ca de obicei...Si prietenul lui ce veselie pe capul lui!!! hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Nicole!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi tie!Aveti grija de voi!
Elena sigur ca va asteptam.Abia astept!!
Iman drum bun!
Lucia unde mergeti la cercul de desen?
Alina asa e ,ma bucur ca pot s-o plimb pe Mariuca cat mai mult pe faleza .Ii place si ei foarte mult la plaja si incearca sa ma convinga sa stea cat mai mult in apa.Inca nu e de baie dar am lasat-o cu picioarele.
Azi Mariuca a intrat in vacanta siduminica are serbarea.Abia astept.Ieri pe scena de la cazino mi-a spus toate poeziile si cantecelele colegilor ei.Am avut si spectatori.
In rest plange de cateva zile dimineata ca ziua ei nu a fost la gradi si duc lupte s-o lamuresc ce si cum.Cam atat despre noi.
Va pup si va doresc un weekend cat mai insorit!La noi vremea se pare ca nu va tine cu noi in acest weekend.Ramane de vazut.

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Cristina asteptam poze de la serbarea Mariucai.Ma intrebai unde mergem la desen. Nu stiu daca ai vauzt aparuse un subiect pe forum, la generale despre "oferta educativa gratuita" facuta de o fundatie non-profit prin care am reusit si noi sa ajungem la atelierul de desen. Locatii sunt mai multe, in general la magazinele Diverta din Plazza si Mall Bucuresti dar se fac si in alte orase. E sponsorizata de RTC.Luuuuuuuuumeeeeeeee luuuuuuuuumeeeeeeeeee, Liviu are prima sa masina. Fiind atat de pasionat am zis ca e pacat sa nu ii facem o asa mare bucurie de ziua lui si i-am luat-o desi e cam mare, nu prea avem unde sa o depozitam si imi va fi cam greu sa ma lupt cu ea 2 etaje urcata si coborata, are 16 kile. Dar merita, pentru bucuria copilului nostru. E mult prea pasionat asa ca i-am luat-o desi multi ne-au zis ca suntem nebuni.Vedeti ultimele poze de aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/63abre2&urlhint=actn,ren%3as,31%3af,0

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Sa o stampaniti sanatosi!!! E cu baterii sau cu pedale???
Si eu sunt fan masinute cu pedale...aveam si noi tractorul in Romania...aici insa nu gasesc cu pedale decat pt 2-4 ani si David nu mai incape in ele...
Cele de 3-7 ani sunt toate cu baterii!!!! Si vreau sa faca sport sa dea din pedale!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Multumim Sinzi!Sa stii ca m-am gandit si la asta, la faptul ca nu face sport, pentru ca e electrica, insa era mult prea innebunit dupa astfel de masini asa ca o sa alternam cu bicicleta ca sa nu se leneveasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Va salut ca de obicei la aceasta ora tarzie dar vroiam sa va spun ca azi la serbarea Mariucai totul a fost la superlativ.Ne-am simtit excelent,o organizare care merita un "A" si copii dragalasi foc.
Ca parinti ne-am simtit cu adevarat fericiti...Abia astept sa va arat si poze.
Va doresc o saptamana cat mai placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Hop si eu cu ceva poze noi de ieri din parc:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=aa76scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/my_photos

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Lucia super pozele!!! Cum de a lasat Liviu masina sa se joace cu mingia?
Si mi-a placut ideea cu pungile la roti!!! Cat noroi am bagat si noi in casa cu rotile de la tractor...dar nu mi-a trecut prin cap sa le protejez cu ceva!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Ehe poza cu pungile la roti o bagasem sa ii arat unei prietene cat de dusi cu pluta suntem incat tinem masina asta in sufragerie ca nu avem unde.Da, pai cam se plictisise Liviu de plimbare, si am propus sa cumparam o minge ca sa il facem sa alerge un pic prin iarba, sa faca miscare si a mers figura...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput