Cluj rulz (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ceau fetili

Roxa pupici ptr pont nu am apucat sa ajung la gecutze si pina pe jopi nici o sansa.

multumesc de incurajari, maine mergem la analize si miercuri la operatie si sunt mai terifiata ca la inceput ptr ca am auzit ca sunt proaste conditiile si ca asistentele se poarta urat cu micutii ceea ce ma enerveaza la culme.sper sa nu bat pe nimeni!

cred ca maine nu mai intru ca deja numa de asta vorbesc, astept sa treaca si sa revin optimista.

am avut un week-end tare placut da umbrit de stress asa ca nu-s ff relaxata!

Roxa, nu ma uita cu nr de la dr Coman, plizz!

va pup pe toate scuze ca nu va raspund punctual

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Alexa, no hai sa te tuc ca esti scumpa! Si eu in locul tau eram paranoica, ca asa mi-e felu'; tare ma stiu impacienta. Lasa ca om vedea poze mai tarziu.Iaca de la noi:

Mariana, eu am avut probleme cu sarcina si deja era suprapurtata, dar doctorul tot zicea ca o sa nasc eu. Asa ca dupa ce mama nu a mai avut loc de nos-pa in buculitzele mele, l-a sunat pe doc - coleg se generala cu ea si fost elev al bunicii mele, deci plia - si i-a zis sa-mi faca cezariana. Si gata. Da mie mi-a placut, mi-am revenit super. As mai face 10 asa. Unu tot mai fac.

In privinta mutatului eu stau in cumpana : ma duc dupa Mihai sau raman aici si mai vine Mihai, mai merg eu. Voi ce ziceti? Vreau sa-mi dati sfaturi ca-s cumplit de nauca si deprimata. Mai sunt si dependenta de voi

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu ma duc la noi in camera acum, ca mama lui tata - bunica-mea (cu care sunt in relatii la fel de divortate ca mama de tata)doarme noaptea asta aici ca are ceva treaba in Turda.
NOAPTE BUNA

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Marianadin pacate mama mea s-a stins acum doua luni dupa zece saptamini de stat in coma.Incercam sa ne revenim pt ca viata merge inainte .....

Eu sunt de acord si cu intilnirea afara desi parca am emotii la gradina botanica sa nu se apuce al meu sa faca stricaciuni pe acolo ca tare fuge in tate directiile si parca ar trebui sa fugim tot timpul dupa ei si nu avem timp de-o poveste .

Deci lista :

Roxi cu Serban
Florina cu Elise
Mariana cu Stefan
.....

Asteptam inscrieri.Locatia o stabilim miercuri.

Carrie va tinem pumnii sa scapati cit mai usor si mai repede de operatie si sa fie totul spre binele gizutei .

Creola ma surprinde placut sa stiu ca a fost recunoscut cupilu si tata-so in parc numai dupa pozele de aici.Deci trebe neaparat sa ne si cunoastem live ......tu stai in Manastur?

Svety nu tragi o fuga pina la Cluj?

Ma duc sa mai uit la pozele voastre sa vad puiutii frumosi ce au mai facut in ultimul timp

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetele mi-e somn...
Svety, fati, nu ti du la tzara, stai aicisha cu noi ca-i bine si vine el si Mihai acas' ca are cic dragutz! Atata'i trebe!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Schimbul de noapte e prezent cu forte proaspete ; am planuri mari pt seara asta .

Mihaela, imi cer scuze daca te-am suparat cu intrebarea legata de mama ta! Condoleante! D-zeu s-o odihneasca . Eu nu am stiut. Ne-a zis Roxa ceva si nu am bagat eu de seama? Eram ferm convinsa ca s-a facut bine daca nu am citit de rau. Inca o data scuze.

Svety, multam pt icon. Grea decizie cu plecatul asta. Eu nu-ti dau nici un sfat ca habar nu am ce as face in locul tau.

Cristiana, Stanca, pozele de la gradina sunt aici. Sper sa va placa.

Erica, felicitari pt stelutza! La mai mare!

Alexa Ioana, abia astept sa va vad in poze! Inca o data felicitari si brovo pt reusita! Cand vor creste mai mari, vom face club de joaca si cu piticii, deci ne vom vedea des .

; daca sunteti care prin zona, dati de stire!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Roxa-soro, nu mi-ai trimis Pm-ul cerut! Astept!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Aloooooo! Chiar sunt singura in zona???

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Cristiana, miiiiii de multumiri pt piesa! Imi place la nebunie! Chiar nu o aveam pe nici un suport (nici caseta, nici cd).

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

La multi ani PETRA-ALEXANDRA! Codrutza sa ai parte numai de satisfactii si impliniri din partea puiului tau!

Svety, care e faza cu mututaul? cred ca am citit printre randuri! e musai? io nu m-as duce la tzara, asta e clar!

Mariana, am chiulit si sunt si acum buimaca dupa viroza urata ce am avut-o! Paula mi-a mai facut si febra!

Mihaela, imi pare rau ptr mama ta! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Carrie, sa auzim de bine! tinem pumnii!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput