Cluj rulz (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mache imi pare rau ca nu ti-am dat nr. meu de telefon ca poate ne intalneam. Stiu, eu merg des la Zoo dar mi se rupe inima cand vad custile leilor. Ucisi pur si simplu. Pacat. Iti trimit nr. meu pe PM poate ne vedem.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oana io vreau sa fiu consilier de imagine in viata asta sa ma angajeze cineva sa-l ajut sa-si ia hainite...

noapte buna gagici!!!

Svety, nu uita sa-mi pui un in loc de cavaler ca grasu' meu nu intra in armura aia

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Deci insisti Roxa...fie precum vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by svety

Deci insisti Roxa...fie precum vrei tu.

R

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Ma duc la culcare. Va pupez pe toate si sa ne "vedem" maine,k?

Noapte Buna, Noapte Buna...vine luna sa va spuna si sa toarca la feresti, din fuiorul cu povesti...Noapte Buna, Noapte Buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

`neata.
Foarte pe scurt ca nu stiu cand se trezesc mandrutzii!
Daca intrerup brusc stiti de ce

Svety, f bine ca mi-ai schimbat cavalerul, ca al meu , numai fatza de cavaler nu are! Inca nu-s sigura ca asta il vreau; ma mai gandesc . Felicitari pt listutza.

Roxana, soro, multam pt atentionarea Svetkanei legata de icon. Motoristul e muuuult mai potrivit. Cand am timp sterg poza ; ma gandeam ca nu o sa-ti placa, dar trebuia sa o pun ca sa te vezi in ce ipostaza te-am prins.
Trimite-mi prin PM "fericitul" vizat de semnatura

Simona, sa-ti traiasca zanul! Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti, sa va bucurati de casutza voastra si sa faceti macar un bebel!

Cristiana, ma gandesc la voi! Maine ai zis ca mergeti la operatie?

Ioana, pufymic, felicitari pt samburel-feciorel! eu ti-am zis! forma burticii nu minte. Cum o sa-l cheme?

Am o veste trasnet sa va dau! Numai ca posesorul de drept al ei nu a imprastiat-o inca, asa ca trebuie sa tac inca cateva zile! De-abia astept sa va spun ca-s tare happy!

Dupa cum vedeti mi-am facut tema .
Zilele trecute nu am avut net ; aseara si-a revenit, dar nu am avut chef de voi .
Ieri am fost la padure cu pruncii si cu nasii lui Simon. Ne-am simtit tare bine; copiii mi-au fost chiar cumintei; am si poze, dar inca nu am intrat in posesia lor (noi nu am avut aparatul la noi, bineinteles ca l-am uitat).

Stanca, Cristiana, diseara pun pozele din gradina.

Daniela, vreau si eu la munte numai cu sotu`...

Na, trimit, ca nu stiu cat imi mai tine binele!
si o zi buna tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

waw, ce "scurta" am fost

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

A! Roxana, felicitari pt abonamentul la masaj! Dar tot nu am inteles: iti place ori ba tipa? Electro nici eu nu o suport din aceleasi considerente ca si tine; nu mai fac niciodata!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Neatza! mariano erai p-aproape cu numele meu: nu-i k ci l

Mi-am trimis sotu' la lucru si acum is tare deprimata...o sa va pove mai multe cand imi vine chefu'...cred ca plecam la socrii ca-si face Mihai firma. Da eu nu vreaaau. Eu vad deja the endul casniciei mele ca io nu ma duc...si asa de tare se necajeste, si-mi zice ca-i numai pt. 1 sau 2 ani, dar mai venim in Turda. TEXTE.

Mergi la inceput

Cristiana sa stii ca-ti tin pumnii pe maine si o sa ma rog sa scapati cu bine.
Mariana, noi astea cu cezariana, mai scapam de burtik? De chestia aia flasca ce atarna peste cusatura...btw tie de ce ti s-a facut cezariana

Mergi la inceput