fetitele se nasc mai devreme
stiti cumva daca fetele se nasc mai devreme?
imi spune o prietena ca fetitele toate se nasc dupa 35 de saptamani , ca baietii stau mai mult ca sunt mai puturosi 

MIT sau ADEVAR????
eu zic ca este mit dar vreau sa ma conving 
28+
Raspunsuri
Ana68 spune:
Nu...vorbind din experienta personala... Baiatul meu trebuia sa nasca in 26 februarie si a venit pe lume in 18.Iar fata mea ar fi trebuit sa apara pe lume in 22 octombrie,dupa calculele medicului si a venit pe lume in 28 octombrie.
Fiecare copilas,zic eu,vine pe lume cand e timpul sa vina pe lume,nu cand spun unii si altii...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
geliza spune:
eu am nascut in sapt 41, cu cezariana, dupa ce am incercat natural provocat...pana atunci nici un semn de nastere
Eliza
25+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mariana_1976 spune:
Adelapop,si eu cred ca e mit.
Fetita mi s-a nascut cu 6 zile mai tirziu,iar baieteii amindoi mai devreme...Ceea ce se stie insa,din pacate,dupa mai mult de 3-4 sarcini uterul nu mai are asa mare putere sa tina bebele si sunt mai frecvente nasterile inainte de termen...
numai bine
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
iren spune:
Mit ![]()
Plozii mei s-au nascut amindoi- shi nu-s gemeni
- la exact 39.5 saptamini.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Lya spune:
Fetita mea s-a nascut la 41,3 saptamani......acum astept sa vad baiatul daca e mai harnicut ca surioara lui care s-a cam lasat asteptata.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
amiss_zip spune:
Buna Nico sa inteleg cai ai fetitaaa
.
Mai si noi avem fetita (32 sapt) si am auzit si eu ca fetitele se nasc mai repede.
Sincer eu ma astept si la asta
.
Cred totusi, ca niciodata nu poti fi pregatita cu adevarat pentru o nastere, mai ales daca e prima, si asta pentru ca nu vei stii niciodata ce te asteapta in caz particular
. Eu una sunt optimista (azi cel putin
) si sper ca va fi bine. Avem emotii
si abia asteptam sa o cunoastem pe cea mica
.
Te pup!
32 Petra
gabibarta spune:
e mit fara sens!!!!La mine amandoi provocat la 41 sapt., eu neprovocata un pic dupa 42
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
dj_mama spune:
eu sunt doar in vizita pe aici ...
fata mea care e acum mare s-a nascut cu 2 saptamani inainte decat socotisem impreuna cu dr.; ea mi-a spus ca DA fetele in general se nasc inainte de baieti cam cu 2 sapt
Sa fiti fericite cu bebeii vostri !!

Giulia (2004 08 16)