Perle de-ale sotilor (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

am si eu una. il trimit pe sot la cumparaturi, cu lista. vine acasa fara pesmet. il intreb unde e pesmetul si zice ca nu a gasit. buuun. la urmatoarea runda de cumparaturi ii pun iar pesmetul pe lista si ca sa fiu sigura, il sun cind era im magazin sa ii amintesc sa cumpere pesmet. imi zice ca nu l-a gasit. ok, inteleg, banuiam ca stie cum arata pesmetul dar daca e ambalat poate nu il vede. ii spun sa intrebe pe cineva unde il gaseste. ma intreaba: cum spui pesmet in engleza, ii raspund: Bread Crumbs. mi-a fost clar ca nu va intreba dar se va chinui sa vada daca gaseste cutia pe care scrie Bread Crumbs. ajunge acasa, evident fara pesmet, zice ca nu l-a gasit. il las in pace si decid sa cumpar eu data viitoare. dezleg misterul a doua zi cind gasesc lista de cumparaturi. pe ea a scris linga pesmet: Red Crumbs. normal ca nu l-a gasit. stau acum si ma gindesc daca chiar stia ca pesmetul provine din piine sau stia doar ca e "ceva" in care tavaleste nevasta snitzelele. nu cred ca s-a uitat vreodata in cutie sa vada cum arata.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu am doua...
Incearca al meu sa-mi demonstreze ca poate gati. Face mazare scazuta, toate bune si frumoase. In loc de sare pune bicarbonat. Nu intelegea ce e cu gustl ala si de ce "creste"

A doua, se trezeste noaptea la copil cu ochii tricotati de somn. Ia sticla de ceai si in loc sa scoata capacul desurubeaza biberonul cu totul si-i tranteste lui fiu-meu un ceai in plina fata... La ora 2 schimbam pat, copil... Nu l-am putut culca pe bb alte 2 ore nu stiu daca de soc, de inecat sau de fericire ca in sfarsit se misca lumea si noaptea ca si el.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Hai ca mi-am amintit si una de-a sotului: acum cateva luni ii povesteam eu ca am vb. cu vara-mea in Germania si apoi ii spun "Am vb putin si cu Vanessa..." El: "Cine-i Vanessa?" Eu: "Pai, cum cine? Tu nu asculti ce vb.? E fetita verisoarei mele." El: (sotul meu NU vb. romaneste! asa ca cititi cu atentie!) "AAA, pai eu credeam ca e vreo fata de pe <descrepopii>..." Normal ca m-a pufnit rasul.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am si eu una dar cu mine sa intimplat nu cu el.

Mergem noi in romania in vizita dupa vre-o 7 ani de stat in canada si aveam un apartament de inchiriat,mama daduse zvon in tara si ma tot sunau agenti imobiliari si la primul agent sa vezi faza.
Suna tipul si ii zic eu povestea la care el ma intreaba aveti mobil(a)( se referea la telefonul mobil eu care stiam de telefon celular nici prin cap nu imi trecea ce ma intreaba ala. )
Zic da domne avem si mobila
Tipu zice- puteti sa-mi da-ti numarul?
da domnule si am inceput sa enumar cu ce e casa mobilata In bucatarie avem frigider,aragaz canapea , pat...... toate alea)
Tipu zice da-ti doamna nr
eu zic pei nu le-am numart( cei din jur radeau de se prapadeau si eu nu prea intelegeam dece)
Agentul cred ca era asa de frustrat o fi zis ca vorbeste cu o tuta a inceput sa tipe la mine nu doamna vreau nr de mobil( eu tot mobila intelegeam si deja ma frustrasem si eu ca tipu e idiot nu intelege.
Zic pei eu ti le zic domnule tu numarale...(ca in filmele cu prosti!! ne-am conversat noi asa el crezind ca eu sunt timpita eu ca el si tot asa oricum nu ajungeam nicaieri cu conversatia noastra norocul meu ca
tipa sormea la mine si zice nu fata cred ca se refera la nr de la telefonul mobil atunci mi-a cazut si mie fisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

sotul meu e mai cu picioarele pe pamant dar tatal meu e destul de aerian.
asa ca sa-l fii vazut cand a spalat rufele inchise la culoare si le-a scos mai mult albe decat negre: in loc de detergent pusese var (doar e tot un praf alb, nu?)
tot asa de Pasti la noi exista obiceiul ca barbatii sa stropeasca femeile cu parfum. asa si tata s-a hotarat sa ne stropeasca si fiindca nu avea parfum lua un spray la intamplare si ne stropi pe cap pe mine, pe mama si pe sora-mea sa fim frumoase. dupa ce termina ne uitam cu ce ne-a dat si era sprayul pt. arsuri. acu sa vedeti ce frumoase suntem

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

hai sa va spun si eu una:
Aseara ma durea urechea din nou,gandul la inca o noapte nedormita ma determina sa-mi iau sotul de o aripa si directia spital,la Municipal nu au sectie O.R.L asa ca ne indreptam catre Panduri.Odata ajunsi acolo aflam ca dr este in sala de operatii pt ca are o urgentza.Buuun,ne punem pe asteptat.La un moment dat apare o perechesi din vb in vb intelegem ca ei sunt cei care l-au insotit pe pacientul aflat in sala de operatie.Ajung sa ne povesterasca ce s-a intamplat:"....facea baie si apoi s-a curatat cu betisoarele de urechi si i s-a parut ca mai are ceva in ureche asa ca a lovit cu podul palmei in betisor si acesta i-a perforat timpanul" si eu intelegatoare dar cu gura totusi cascata "pai asa-i cu copiii doamna" si ea siderata "care copil doamna!!! ca e barbat la 40 de ani,e frate-miu" abia atunci mi s-a cascat gura la maximum si pe barbati-miu il apucase rasul dar incerca saracu sa se abtina ca bietii oameni erau chiar ingrijorati.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

desi sint maritata cu cel mai bun si mai dulce sot din lume,am sa va spun o faza de-a fostului sot...era seara si ca de obicei,dragul de el intirzia sa apara acasa...pina cind tirziu in noapte,se aude cheia rasucindu-se in usa...aud pasi;tip-til,tip-til..ca vorba aia era simtit omu'sa nu ma trezeasca la ora aceea...deschide usa la camera incet asa sa nu scirtaie si cu pasi de pisoi intra in camera...aprind lumina brusc si ce-mi vad ochii??? ....il vad in toata splendoarea,purtind un puloveras galben plin dantela...luat pe dos.....la intrebarea de unde ai achizitionat asa "frumusete"de pulover..imi spune ca a facut schimb cu un prieten...normal a doua zi se plimba madam tantosa(zisul prieten) cu noua bluza achizitionata de la omu'...ca deh...oamenii erau grabiti..trebuia sa se intoarca omu' la casa lui..si cum au iesit la "plimbare in natura" s-au gindit si ei sa-si schimbe bluzele......

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:
Originally posted by hanako2004

si al meu sot acum cateva saptamani facui gafa
eu eram cu fetita in camera si ne jucam iar mama mea se duse sa faca un dusintre timp veni sotul meu acasa crezand ca eu sunt la dus se dezbraca si intra la dus crezand ca eu oi fi acolo si a dat peste msaraca mama care se speriase cand il vazu dezbracat si intrand asa calm in baie si pt el a fost un soc el foarte convins ca eu voi fi acolo ,pt ca mama intodeauna intra mai devreme pana sa vina el de la lucrusaraca mama a plans vreo cateva zilesi nici el nu a fost prea bine a doua zi a plecat fara sa mai intre in living ia fost rusine sa mai dea ochii cu mama
mi-a fost mila de saraca mama dar am ras cu lacrimi

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Si noi-si noi cu perle!

Acum cativa ani, studenta, ma mutam din camin cu tot calabalacul meu. Camera plina de bagaje, eu nervoasa la culme (urasc mutarile). Il trimit sa aduca un taxi, ca nu aveam cum sa ducem bagajele pana la taxi si intre timp incep sa duc bagajele jos. Incet-incet le duc pe toate si - intr-un tarziu - apare si el, ca o floare, cu o ciocolata in mana. Zic "unde e taxi-ul?" Zice: "pai m-am gandit ca n-are sens sa chemam taxiul inainte sa coboram toate bagajele jos"

Alta: faceam curatenia generala si - in incercarile mele disperate de a-l implica si pe el in activitatile casnice, il rog sa-mi bata un cui in perete, ca sa pot agata snurul de la draperie. Zis si facut, il vad ca se duce la dulapul cu scule, se duce la perete, incepe sa bata, si bate, si bate, si tot bate... La un moment dat, uitandu-ma mai atent la el, observ ce batea: un ditamai holz-surubul (e drept, fara capul ala de plastic) si facuse o gaura in zid de toata frumusetea!!!!

Alta: si-a luat intr-o zi o pizza semi-preparata. Vin seara acasa, gasesc casa plina de fum, tigaia plina de arsuri in chiuveta si cateva bucati de pizza arsa pe o farfurie. Explcatia: "stiam ca se face la cuptor, asa ca am pus-o in cuptor pe gratarul de acolo, dar am vazut ca incepe sa curga branza de pe ea, asa ca am pus-o in tigaie. Dar in tigaie a durat mai mult pana s-au colorat si mezelurile de deasupra..."

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

I s-a intamplat unui prieten:

Facea omul dus , cad deodata se da usa de perete si intra fetita lui de 3 ani , care il privea concentrata din mijlocul baii:
- Tati ce ai acolo?
Prietenul nostru , ca sa salveze cat de cat situatia , se intoarce cu spatele si ii spune :
- Uite are si tati fundulet , ca si tine
La care fetita ii raspunde foarte serioasa :
- Da tati, da eu n-am codita!

Mergi la inceput