Mamici casnice (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

dana frumusetea cere sacrificii

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata si multumesc de cafea.

dragutelor am inteles cand este intilneala.noi pe 1 iulie plecam inapoi,ca noaptea dormim la unguri(avem 1500km si nu poate conduce atat si mai trebuie sa faca si pauza cu gravida lui)pe 2 suntem acasa.pe 3 al meu este deja la munca.
ce rau imi pare mai fetelor.sper ca voi sa aveti vreme buna si sa va distrati.

ange dar ce te-ai pus la gatit mama,eu nu mai am chef de nimic de la caldura asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by gegea

dana d, eu nu am pierdut nici un episod din "Stapana destinului", e prima oara in viata cand sunt atat de devotata unui serial. E foarte diferit de telenovelele la moda, reuseste o transpunere a realitatii drestul de precisa, nu e asa cusut cu ata alba precum altele.
Intrebai de Isabel. O inteleg oarecum, erau bune prietene, avea incredere in ea si o idolatriza pe vaca aia (Doamne, dar tare bine au mai ales-o; cand o vad cum merge si rade ca o proasta imi vine sa o iau la pumni, joaca asa bine ca sadeste samanta de ura in tine). Toate astea tin acum flacara aprinsa sa-i mai faca jocul inca. Apoi, ea de ce sa se afiseze prin restaurante/magazine cautand loc de munca cand poate foarte bine sa faca o raita noaptea si ii ies bani cat fiica-sa reuseste in cateva luni...
Asa... ma intrebai de cine imi place. Perfect de acord cu Duda (fina, delicata, dulce) si Viriato (superb barbat, am citit ca are vreo 40 si ceva de ani...). As mai adauga-o pe Angelica, pe DoCarmo (si ea cica are vreo 64 de ani; nu pare la prima vedere dar daca o studiezi mai atent, cam da...) si pe Claudinha. Mai sunt multi, dar astia fac parte din top.
Hai ca mai scriu, dar maraie Daria

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Stii de cuine mai imi place? De Dirceu dar si de Giovanni. Parca Giovanni e chiar un personaj pitoresc, pana la urma are minte mai multa si mai mult bun simt decat altii de la care ai avea mai multe pretentii. Nu-mi vine sa cred cum a acceptat el relatia ficasii cu doctora. Eu nu as fi inghitit asa ceva nici o mie de ani.
Si de cei doi batranei imi place. Pacat ca doamna Laura are probleme, imi placeau mai mult inainte cand rezolvau problemele altora.
Asa sunt toate telenovelele braziliene, realiste si ataca probleme adevarate ale societatii. Cum a fost cu drogurile in Clona, relatiile de familie si dragoste in Legaturi de familie, invatamantul in Femei indragostite, istoria in Terra nostra.. Apropo, ziceau ca exiata o urmare, cand ne-or da-o?
Eu acum plec afara la nisip cu Ilinca. Tocmai am venit de la o gradinita unde ma gandeam sa o inscriu. De fapt nu prea vroiam ca e cam departe dar am fost in recunoastere ca prea o lauda lumea. Are o curte superba (in comparatie cu aia la care o sa o dau) dar atat e in plus, in rest la fel. Oricum, ne-a spus directoarea ca au primit foarte multe vizite de copii de grupa mica si ca nu au decat maxim 50 de locuri. Inscrierile incep pe 5 iunie, au prioritatea copiii care au frati care au mai fost acolo, cei care stau mai aproape... Aici am iesit din discutie. Dar daca as fi hotarata sa o dau acolo sigur s-ar rezolva cu "ceva".

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

http://www.danielaclinciu.inmoeciu.ro/

Dar de asta ce ziceti? Nu-i super?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mai arata mortal...alea, cum se numesc??? bulgari din mamaliga cu branza de burduf la mijloc

Da la tarife zice asa: "Tarifele sunt negociabile!

Va rugam sa ne sunati pentru o oferta concreta si pentru a stabili modalitatea de plata."

Vreti sa sun?

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Asa se numesc "Pregatim bulz ca la stana si miel la protap.
"

mmiha

Fetelor mi-e imi place rau de tot....ce peisaje, si sunt muuuuulte flori si gradina e mare, pt copii...e minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si mie-mi place, numa sa vedem ce tarife au.
mmiha suna daca vrei si ai chef, sa vezi ce zice cucoana:)

Svetlana hai sa bagam noi o intalnire unde vrei tu, in Alba, in Cj ca avem locuri frumoase aici:) Sau daca nu, poate vin eu in zona, sa vad ce planuri au ai mei sa-i prind pe acasa.

Maica-mea acuma cica sta 2 saptamani la munte in Retezat, oare de ce nu m-oi fi dus si eu?

Dana_ch nu-i de glumit cu vasele, sport national :)

Adriana da dc facem o intalnire aici in zona sa fie aproape de voi, ce zici?

Io am glumit prima data cu 2 intalniri, da parca tot mai tare imi surade ideea, ca vreau sa va cunosc pe toate, poate va iau la rand

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

tu, Flavia stai linistita si nu te mai gandi asa mult la mine ca chiar ca ma faci sa ma simt prost :)
Mergeti si va intalniti unde vreti voi, ca eu sunt cu gandul la voi...
Nu trebuie sa pregatesti o "intalneala" pe aici prin zona ca la mine e "cu cantec", depind f. mult de Andrei care atunci cand mi-e lumea mai draga nu e bine... ma refer la starea lui de sanatate. De exemplu, duminica trecuta ne-au invitat niste prieteni din alta localitate la gratar, la padure, dar Andrei avea restrictie sa nu iese la padure ca e rece(racoare), si nu era pe deplin vindecat...
Asa ca nu pot garanta nimic. Cand mai creste, poate la un an jumate, doi, mai pot promite, dar acuma nu pot!
S-a intamplat ca atunci cand am iesit undeva, seara sa fug la urgente cu el ca incepuse sa o ia razna... E prea sensibil, desi crede-ma ca stau cu el numai pe afara, si iarna stateam pe gerul cel mare afara, sa il calesc si tot degeaba... Adevaru e ca uite astept sa ii de-a dintele ala minune si nu ii mai da. Febra nu face, numai nu mananca, iti dai seama ca capiez!!! Gingia nu pare inflamata... In rest e vesel, ca de obicei... Ce sa fac? Oare sa aiba giardia? Sa-i fac o coprocultura, ce zici? PS: Pana sa faca faringita aia manca fff bine orice!!! Acuma abia mai mananca lapte de doua ori pe zi, cantitate f mica!!!
fetele care ma pot sfatui, rog sa o faca!
Sunt un pic cu nervii la pamant si din alte cauze!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Of Adriana imi pare rau ca esti in starea asta. N-ai de ce sa te mai simti prost si din cauza mea
Sper sa isi revina Andrei, chiar daca nu stiu cum e sa ai copil bolnavicios, imi dau seama ca e greu sa scapi de una si sa dai de alta.
Calitul asta e cu doua taisuri, incearca sa-l lasi sa intre in contact cu lumea (dar nu bolnava), sa nu-l infofolesti prea tare... Cel putin eu asta fac, nu stiu daca se aplica la fiecare copil.
Si neaparat da-i ceva sa-i creasca imunitatea si ii face si pofta de mancare (catina, echinaceea...)

Cami uitai sa te intreb, cum stai cu podoaba capilara, ai facut ceva tratament?

Dana cum e masajul?:) Las ca sa vezi ce mumoasa te faci pana la vara, vrei sa te invidiem toate?

Geani imi pare rau ca tocmai in wk ala vi la Cluj si te ratez, da parca ziceai ca stati cateva zile...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

flavia esti o draguta.noi si la moeciu veneam daca era week-end-ul dinainte.dar cum majoritatea isi iau concediile atunci nu este nici o problema.snatosi sa fim.daca vrei sa ne intilnim o putem face si la timisoara sau pe unde esti tu atunci.este nasol ca stam asa putin acasa,eu o luna as fi stat dar depind de analize si de ecografii pentru bebelica.
hai ca v-am pupat,am vorbit o ora cu mama in romania si am uitat mancarea pe foc.noroc ca era la redus.

Mergi la inceput