Nu m-am ticnit....dar am mare nevoie de...

Nu m-am ticnit....dar am mare nevoie de... | Autor: Andries

Link direct la acest mesaj

o informatie: unde pot sa impaiez un papagal perus??

Papagalul bunicii mele a murit si bunica-mea plange non stop ca il vrea impaiat... ajutati-ma daca stiti unde se poate impaia, pe google nu am gasit nimic, imi cer scuze daca nu trebuia sa postez aici.

Andries

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Andries, ce ar fi sa dai tu un telefon la Muzeul Antipa si sa pui acolo intrebarea?!?...ma gandesc ca aia ar trebui sa fie in legatura cu cineva care se ocupa cu chestii de genul asta...ce zici????E doar o idee...alta solutie nu prea vad.
Succes!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si eu tot de Antipa vroiam sa-ti zic...cauta un taxidermist...si cred ca o sa te ajyte...ca sunt oameni de treaba e acolo...

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

la un muzeu de zoologie, daca ai asa ceva prin oras... (ca nu stiu in ce oras esti). daca esti cumva in cluj, te trimit eu la cineva la muzeu.
sau cineva care sa aiba legatura cu vanatoarea/trofee de vanatoare... da' habar n'am unde gasesti asa ceva...
mult succes oricum

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mai, in primul rand baga zburatoarea la congelator pana gasesti omu' care s-o impaieze.
ideea mea : decat sa umfli animala decedata cu calti, mai bine ii faceti o imormantare crestina si ii faci cadou alt papagal; sau mai bine un pisoi, tine mai bine de companie.
salutari bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Va multumesc de sugestii, mi-au folosit, am vorbit la Antipa si azi dimineata am dus papagalul acolo. Dureaza 1 luna jumatate si costa cca 60RON. Eu i-am propus alt papagal, ba chiar doi, dar nu si nu, ea il vrea pe ala impaiat si gata. Plangea ca un copil asa ca am decis sa ii impaiez zburatoarea si cu asta basta.

Chestia mai amuzanta este ca taxidermistul de la Antipa nu s-a mirat deloc de cererea mea, e o chestie frecventa se pare sa primeasca tot felul de cereri de impaiere.

Andries

Mergi la inceput