"Propunere indecenta"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni ...dar aici intra mult mai putina lume ...eu spre ex ,deschid acest forum o data pe luna (daca o fac si atunci),in schimb pe femina,pe generale su la parintii intreaba...intru de nspe ori pe zi.Subiectul parea interesant pt o mica barfa,ar fi adunat cateva paginute care bine dispunea lumea...asa ca plssssssss daca se poate sa fie mutat la loc ,ca sa am si eu ce citi din gand in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu cred ca intrebarea lui Yank din celalalt subiect era " da sa nu fie Robert Redford...", in sensul ca sa fie unul...nasol...naspa..bleahhh..Vanghelie paregzamplu ( scuze, asta mi-a venit in minte si mi s-a strans stomacul..)ma rog, unul care va repugna...ei, atunci ce ati face? Filmul "Propunere.." ar fi fost cu adevarat interesant, si retinerile/nazurile/procesele de constiinta ale cuplului ar fi fost mult mai justificate in cazul unui milionar respingator, decat in cazul lui Redford ( ca mascul, mai misto ca cel care a jucat rolul sotului, oricum, pe ala nu l-a tinut nimeni minte..)

Ei, ce ati face?

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naca spune:

Sunt atatea purtatoare de nuri pe metru' patrat, incat nu vad de ce un octogenar cu o grosime de cont invers proportionala cu a prohabului tre' sa arunce milioanele de dolari pe-o noapte care si asa.......nu se stie daca o poate duce la capat au ba.
Nu mi se pare verosimil, da' daca ma uit in jur s-ar putea ca-n locu' lui brad pitt sau al lui vanghelie( care pare ca-i cam tremura mana cand scapa vreun leu pe jos ) sa fie domnu' columbeanu.
Da' ce te faci daca vrea un menaje a trois cu tot cu monica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Victoria ca mare dreptate ai frate cu Robert nu e corect, ca e barbat bine, e inteligent (asta o deduc din privire ca n-am stat de vorba cu el)...oricine ar vrea, dar cu vanghelie sau cu columbika[voma]

valeleu, chit ca nu-s de aruncat un milion de para, vorba aia: ii faci un viitor copilului, dar la oribilitatile alea cred ca nu se arunca nimeni...asa ceva

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Mai, asta e subiect bomba.
Care o fi procentul d "c...ve" pe DC?
Nu va alarmati, e doar o gluma, eu personal nu cred in categorisirea asta. Dar cred ca multa lume citeste cu interes sa vada cine a postat si ce si asta mi se pare f haios.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

1 mil $ sau 1 leu eu cred ca tot prostitutie se cheama .

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Nu poti spune despre cineva care-n vis are o fantezie cu traian basescu( na! ) ca detine o moralitate indoielnica si ca-si tradeaza sotu', saracul de el. Totul se petrece la nivel oniric si catalogarea femeii respective ca fiind "usoara" este un procedeu superficial.
La fel si cu "propunerea" asta. Nu cred ca cineva s-a gandit intr-adevar ca situatia poate lua si forme reale, astfel incat procentaju' raspunsurilor pozitive a fost pe masura.
In cazu-n care ti s-ar pune sub cei 2 ochisori purcoiul de bani s-ar modifica balantele. Chiar daca pare grea ispita, ideea inselarii abia atunci va prinde contur si doar in acele momente raspunsul te poate duce spre o extrema sau alta.
Deocamdata e doar un de-a v-ati ascunselea cu fantasmele doamnelor sau, ma rog, domnilor( nu se stie niciodata care dintre cei 2 parteneri din cuplu il viseaza mai abitir pe brad pitt ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daca accepti de doua ori se dubleaza suma? Sa-mi fac si io calculele...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Daca accepti de doua ori se dubleaza suma? Sa-mi fac si io calculele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

mey...io/mi vand creieru' in fiecare zi pentru mai putin...dc n/as da/o si pe "dansa" o data pentru 1 mil.de dolari????

adica se spala si e ca noua....

si oricum sunt pro legalizare bordeluri (nu ca as vrea sa lucrez io acolo...ca nu as vrea!!!!)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput