Pestisori... pestisori... (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Am reusit sa pun si poze...im link-ul 1 sunt cu ziua lui Cosmin si in link 2 cu Robert...sper sa va placa...va dulce ,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Am vazut toate pozele noi... cu Robert la ocean... cu Robert texanul pe el de baiat mamos si haios foc.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Am intrta repede sa va salut , dar nu am timp acuma sa vad pozele Mirela, le vad si sa dau si horoscopul putin mai tarziu!

pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Alina de fiecare data cand ii dau mandrei sa pape ma gandesc la ce ar mai putea sa pape Mihnea al tau...
Si mi-am mai amintit:
- ciorba de perisoare din carne de vita
- ardei / dovlecei umpluti + iaurt / smantana
- mamaliguta cu branza, unt, galbenus de ou, smantana
- pilaf + carne de pui
- 2 cartofi fierti, zdrobiti + galnenus de ou + branza rasa + iaurt + unt

Asta mi-am amintit... am zis sa scriu repede, pana nu uit...

Mergi la inceput

Mirela , gata am reuist sa vad pozele .Faine! Si Robert un scump, iar pe fata ta se vede ca esti fericita cu tati akolo.Pupici!

Horoscop Pesti :HOROSCOPUL ZILNIC PENTRU PERIOADA 18-28 MAI

JOI 18 MAI - Fiti extrem de prudent in tot ce este legat de bani si afaceri, pentru ca exista riscul unei erori din neatentie sau din graba. Ati putea da o suma mare de bani pentru un obiect stricat sau pentru o afacere nerentabila. Sunteti nevoit sa cheltuiti bani multi pentru a repara niste defectiuni neprevazute sau pentru a restabili echilibrul in cazul unor greseli majore.

VINERI 19 MAI – Desi ar fi trebuit sa fie o zi linistita, fara iesiri din ritm, apare un detaliu la care nu v-ati asteptat ce va strica putin planurile. Aveti solutii imediate pentru a repara problema si a reveni la normal si la calmul initial.

WEEKEND 20-21 MAI – Nu va puteti abtine sa nu cheltuiti banii pe care ii aveti la dispozitie. Poate incheiati o afacere profitabila – vindeti sau cumparati ceva cu pret bun - sau consumati o suma mare pentru a plati o datorie sau a face o investitie.

LUNI 22 MAI – Desi de felul dv. sunteti linistit, azi apar aspecte ce va dau peste cap tot calmul. Va enervati cam repede si impulsivitatea cu care va implicati in unele situatii ii irita si pe ceilalti, starnind tensiuni inutile, mai ales de la bani.

MARTI 23 MAI – Motivele de satisfactie sunt multiple, pentru ca va prezentati excelent in orice situatie. Aveti o atitudine superioara si aroganta, pentru ca totul merge atat de bine azi si deci nu aveti de ce sa nu va mandriti sau laudati cu realizarile dv.!

MIERCURI 24 MAI – Riscul de a fi atras intr-o directie gresita este mare, de aceea nu trebuie sa aveti incredere in tot ce auziti. Verificati informatiile din mai multe surse si cereti un ragaz pentru a da un raspuns, ca nu cumva sa fiti influentat de o minciuna.

JOI 25 MAI – Planurile facute pentru azi cunosc o schimbare drastica, de aceea nu trebuie sa va bazati pe o singura directie. Trebuie sa aveti si o solutie de rezerva, ca, in cazul in care una da gres, sa iesiti repede din starea de deruta. Ceva se strica...

VINERI 26 MAI – Banii sunt la un nivel satisfacator pentru a va permite sa iesiti la cumparaturi. Va vor tenta mai ales lucrurile moderne, scumpe, ce tin de imaginea si reputatia dv., de aceea nu va veti refuza un bonus costisitor pentru placerea dv.

WEEKEND 27-28 MAI – Intrati in contact cu persoane cu functie ce joaca un rol important in planurile dv. Un profesor, un oficial, un preot, un medic, oricare poate sa va ofere in particular un sfat, un raspuns, o idee.

Elly , succes la aeorobic!Sper ca mergi?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Dragi pestisori,
Va salutam cu drag pe toti.
Micuta mea a fost tare bolnavioara ...si am fost ingrijorata asa cum e o mama cand puiul ei e bolnavior.
A avut febra o zi si apoi timp de o saptamana a tinut-o in scaune diareice cate 5-6 pe zi.
Mititica de ea a avut cateva zile cand nu a mincat aproape nimic.
Tare ingrijorata am fost.
Acum e bine...inca nu stiu ce a fost daca a avut ceva la stomacel sau a fost de la dintisori.
Ai vostrii pui au facut asa cand au iesit dintisorii?
Parca tot nu-mi vine sa cred ca asa simptome sa aiba de la dinti.
Am incercat gingiutele si parca simt ceva jos...o aschiuta mica care ar vrea sa iasa...dar nu sunt sigura.
Tati a incercat si el dar zice ca nu simte...s-ar putea sa nu fie dintisor...
Vedem in urmatoarele saptamani daca apare ceva la suprafata.
Am citit asa pe sarite din urma..va pupacesc pe toate si va trasmit numai bine.

Acum tre sa plec sunt doar eu cu Anastasia zilele astea...al meu sot e plecat pe meleaguri americanesti....asa ca timp de 8 zile si 8 nopti sunt deserviciu non stop....dar vine el acasa poate prind si eu o pauza...ca deja simt ca-s moarta de oboseala.
Pup fetele din si pe puiii lor!

Mergi la inceput

Salisa imi pare rau ca Anastasia a fost bolnvioara!Sper ca acum ii este bine si iti inteleg ingrijorarea de mama ...Numai bine !

Dany

Mergi la inceput

Elyana,azi nu aveai program de aerobic?Sau esti atat de obosita , incat nu mai poti nici sa scrii .

NALLY, CE FACI DRAGUTA?Am inteles ca v-a treut raceala, sau acum ca e frumos afara stati mai mult pe akolo? Pupici nazdravanului de Sebi!

Crig92, ce face fetita mea preferata ,MARIUCA ?Pup si voua!

Criss,cand are ANA SERBAREA?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

abia acum am reusit sa termin si eu roboteala prin casa.
dany "crig92"face bine la fel si mariuca cu toate ca in seara asta a dat-o in bara.A mancat dansand si nu i-a fost prea bine.
Mirela ma bucur ca petrecerea a fost faina.Stiu ca ploile deja si-au facut aparitia p-acolo.Aveti grija de voi!
patricia nu cred ca de la dinti a fost.pupici si sanatate Anastasiei!.Stiu ca e posibil sa se deranjeze dar nu atat de mult timp.La Mariuca a fost ok.Nici nu stiu cand au iesit toti.
maruta sarcina usoara in continuare!
ely ce fain ca mergi la aerobic.Eu abia astept sa merg cat mai mult pe jos ca poate mai scap si eu de cateva kg.
hehe vorbeati de luna plina ...stiu si eu ca afecteaza pestii dar eu pot sa spun ca am insomnii mai mereu...uff.
va pup pe maine!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Buna dimineata!

pe aici pe la voi, pe .

Ieri am fost plina de nervi, dar azi sunt mai calma, asta ca nu am ajuns inca le servici..dar mi-am propus sa tratez totul la rece, sa fiu de gheata....

Va doresc un wk-end plakut si mult soare!

Dany

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Elyana,azi nu aveai program de aerobic?Sau esti atat de obosita , incat nu mai poti nici sa scrii .

Dany

Esti cu ochii pe mine... S-a amanat pt. sambata

Sunt pe fuga asa ca n-am timp sa mai scriu
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput