Pestisori... pestisori... (20)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
pe aici.
Nally,ma bucur ca sunteti bine.In ceea ce priveste angajarea , nu iti fa griji, nu a fost sa fie si asa cum ai zis si tu tot raul spre bine.Profita cat mai mult de timpul de acum.NAZDRAVANULUI SEBI si lasa cupilul sa vb ....si vino mai des pe la noi...
Alina, eu am tinut ac regim cam 1 luna jumate si am slabit vreo 8 kg...dupa am pus la loc cam 2 kg...succes!
Mirela, asteptam vesti si poze de la bairam.
Pupici la toti pestisorii si o zi minunata !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Criss, m vazut toate pozele, superba fetita !Sa va traisca !
Am vrut sa complteze in carticica dar nu am reusit
Dany
criss1902 spune:
Neata fetelor!
Cum ati trecut de weekend? La noi a fost foarte cald, am stat la soare aproape tot timpul si visam la piscinuta Anei plina cu apa.
Daniela - trebuie sa merg la o nunta la inceputul lui iunie si cred ca am sa incerc si eu regimul pe care l-ai tinut, daca zici ca nu e greu..
Nally - sper ca totul sa se rezolve cu serviciul..
Crig - aveti serbare de sfarsit de an scolar? La noi nu s-a anuntat nimic.
O saptamana buna va doresc
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
In wk-end a fost tare bine, am si muncit dar m-am si distrat!Pacat ca a fost cam scurt!Am fost in parc cu bicicleta, terasa si ieri intr-un club unde se canta live, cover-uri dupa anii 60*70..etc.
Va doresc o saptamana usoara!
HOROSCOP :PESTI -Luni, 15 mai 2006
Tot ceea ce intreprinzi astazi poarta amprenta stagnarii sau cel putin rezultatele vor aparea cu o oarecare dificultate. Atentia este indreptata in primul rand catre munca, spre oficializari de acte si semnari de contracte . Ai putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere.
Dany
crig72 spune:
si o saptamana cat mai placuta!!
Da criss de sfarsit de an scolar.Mariuca termina gradi pe 26 mai.
nally pentru Sebi vorbaretul.
Dany in guestbook poate la vizionarea urmatoare.
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
Ok , Crig, data viitoare!
Ce pregatesti pt. serbarea?Adika ce rol are Mariuca?
Dany
Nally spune:
Buna fetele...
Crig multumim de pupici si vi-i intoarcem mai ales pentru Mariuca ...AM vazut pozele... o adevarata printesa aveti! Sa va traiasca sanatoasa si sa va aduc anumai bucurii...
Sebi e racit cobza... nu ii mai trec mucisorii saracu... abia respira cand doarme! Si noi suntem busiti de raceala! Dar ma doare tare ca se chinuie puiul mic! Suntem pe tratamente toti!
De Maruta mai stiti ceva?
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
daniela_daneza spune:
Nally, imi pare rau ca sunteti raciti!Hai fa-te bine!Pupici lui Sebi, sa se faca sanatos!
Maruta , nu a mai dat nici un semn de viata de mult timp, cred ca e bine.
Dany
Nally spune:
Daniela multumim fain ... noi suntem increzatori a vor trece repede zilele de raceala...
Ce liniste la pestisori!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
daniela_daneza spune:
Nally,sper ca sunteti deja mai in forma...Ce face Sebi? Ce mai zice?
Mirela, te asteptam cu poze de la party !Pupici lui Robert!
HOROSCOP PT .PESTI : MARTI 16 MAI
Este o zi cu toane, in care aveti parte si de bucurii, si de deceptii, pe parcursul aceleiasi zile. Daca la serviciu ati putea primi vesti bune si laude binemeritate, nu la fel de norocos sunteti in viata personala, unde pot sa apara mici neintelegeri cu cei dragi. Functioneaza perfect legea compensatiei, deoarece atunci cand ceva nu merge bine intr-o directie, primiti altceva excelent din alta parte. Nu fiti suparat, trece.
O zi minunata!
Hai ca va ofer o poate va treziti , mai repede!
Dany