Pestisori... pestisori... (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CRIG ,multumim mult de urari,dar nici tu nu cred ca esti mult mai mare,nu?!...oricum ai o frumusete de fetita,are niste ochi superbi!!!!! multi gazei!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Crismir, La multi ani! pentru al tau sot!

Crig f. frumoase pozele, prezentarea... dar mai ales Mariuca

Dany asteptam cu interes sa ne dai vestea ca esti ... Daca se poate, cat mai repede

Alina bine ai venit printre noi

Eu imi beau cafeau de dim. pe DC... cat ma lasa mandra, ca de multe ori urla ca nu o las si pe ea la calculator ... astept sa apara tatai... ca a fost plecat vreo 3 zile... Si pe urma la treaba cu mine, ca am o gramada...
Vineri ma duc la aerobic, abia astept sa vad cum e, sa dau suncile jos... sper...

Cum va spunea, a aparut mandra, care ma cearta ca nu o las sa apese pe butoane...

si sa aveti o zi frumoasa... chiar daca pe alocuri e fara soare.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata! Se vede ca nu m-am trezit inca, deoarece am scris un mesaj , dar nush pe ce tasta am apasata si l-am sters...soarta...si era frumos colorat...acum o sa scriu fara alte semne....

Elyanne, mersi de urare , imi doresc sa fac o fetita , s cand se va intmpla veti afla primele.....Spor la treburi si succes la aerobic! Sa nu abndonezi dupa prima sedinta, cand vei avea o mare febra musculara!Pupici mamicii si Elenei...Dupa ce postez ma uit si la poze...

Mirela, ce zici tu akolo de sotul tau , ca e batran...he-he...si la 100 ani cum o sa fie ...verde...Pup ! Ce face naszdravanul de Robi?

Alinuta, banuiesc ca tu inca faci nani cu puiul mic?

Crig, acum zbor catre pozele noi.

Horoscop: Joi, 11 mai 2006
Pesti

Cu putina vointa ai putea scapa de problemele care te asalteaza sau de gura unor persoane de acasa. Astazi, ar trebui ca nimic sa nu te mire si sa te astepti la cele mai surprinzatoare lucruri. Este bine sa eviti cheltuielile exagerate.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Crig72, am ramas muta de admiratie.Doamne cat e de frumoasa...are cu cine semana....superb.....haioasa foc ...iar cele de pe plaja m-au dat gata ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY,....multam de horoscop!
ELIANA si multam de urari,ce mai face gaza ta,am vazut poze undeva,dar nu mai stiu unde...a,da,acolo unde manca singurica....super dulce!
Weekend placut pestisori dragi!

Gata fug,va pe toata,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Buna pestisori!

Ce faceti? Deja ati intrat in wk-end? Hai mai asteptati putin..

Horoscop : Vineri, 12 mai 2006
Pesti

Evenimentele sociale te vor conduce catre stabilirea unei relatii. Felul tau amuzant de abordare a vietii va atrage tot felul de admiratori. La munca incearca sa fii pe faza. S-ar putea sa ai de castigat din punct de vedere profesional.

Pupici pe solzisori!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

Dragele mele, ce-ati mai gatit? nu mai am nicio idee. Am noroc cu sotul ca nu-i pretentios, dar totusi nu mai stiu ce sa fac de mancarica. Si pt pustiul de noua luni ce sa mai gatesc (pana acum i-am dat supica de pui, piure de legme, ficatel, galbenus fiert, gris cu lapte)? Voi ce mai faceati de mancare pt pustii vostrii cand aveau 9 lunutze?

pupici

Mergi la inceput

Alinuta , in ceea ce priveste mancarica pt. bebe nu te pot ajuta ca nu am inca si nu stiu..poate mamicile existente sa iti mai dea idei...

Nici eu nu mai stiu ce sa gatesc , dar nu ma omor prea tare.Aseara am facut ficatei de pui cu sos de vin , piure si salata .
Maine cred ca fac o ciosrba de pui si piept de pui cu mazare ...

Hai sa va descretesc fruntile putin :

Prinde unul pestisorul de aur.
Pestisorul: "Hai zi, sa nu pierdem timpul, cat de lunga o vrei, ce marca de masina si cati bani?..'reatzi ai dracului, unu nu cere o carte, un bilet la teatru..."

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Prinde unul pestisorul de aur.
Pestisorul: "Hai zi, sa nu pierdem timpul, cat de lunga o vrei, ce marca de masina si cati bani?..'reatzi ai dracului, unu nu cere o carte, un bilet la teatru..."

ce tare bancu'!!
super!!
pana la urma am facut o mancarica de fasole verde (fideluta) cu pui.. mai ales ca a ajuns aviara in brasov. Si supa cu galuste pt pitic, piept de pui cu maioneza si andive, si eu peste (ca vreau sa slabesc)

Mergi la inceput

Foarte bune mancaruri Alinutza!
Pieptul de pui cu andive cum l-ai facut? Sau ai facut separat andive cu maioneza?

Pestele, bunnnnnnn !Si mie imi place !
Pofta mare !

Vrei sa slabesti? Eu am slabit cu regimul disociat...

Dany

Mergi la inceput