Pestisori... pestisori... (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna pestisori!

In primul rand va spun ca am vazut pozele cu superba Mariuca si sunt topita toata..ufffffffffffff......este superba....sa va traiasca !

Mirela , multumesc de urari!O saptamana calma si tie!Cu Denisam nu am mai vb, cand o voi face va relatez imediat si voua.

Eu am avut un wk-end linistit, m-am odihmit, am facut putin , putina mancaricasi am fost si la shopping , mi-am luat o pereche de sandale aurii.....imi doream de mult

Va pup si sa fiti iubite!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna pestisori,
Multumim, suntem bine .
Anastasiei i-au trecut problemutele cu diareea fix dupa o saptamana....nu i-am dat nimic...doar ceai de menta si incercam din cand in cand sa fac laptele in apa de la orezul fiert...
Sunt multumita ca e bine...tot nu stiu de la ce a fost.
Acum lucrez din greu la diversificare, pentru ca odata cu problemele am intrerupt si diversificarea.
Mirela, in final se pare ca vom fi vecine...chiar daca vom fi la distante mari...
si la toate fetele!

Mergi la inceput

Gabriela e asa de bine cand ai ajutor, mai ales de la mama.
Si mama mea a fost cand avea Anastasia 1 luna si a stat o luna...a fost tare bine, eu nu am mai stiut de gatit sau alte treburi casnice...nu mai zic ca o scotea si pe Anastasia la plimbare.
Am fost si eu alintata de mama si cocolosita.Acum mergem in tara ...., va trebui sa o cocolesesc eu pe ea.
Partea proasta a fost ca atunci cand a plecat am ramas cu 4 kg in plus.
Inca muncesc sa le dau jos...abia 3 din cele 4 s-au dus.....

Aici sunt catevade sambata aceasta cu buburuza mea.
Sper sa o recunoasteti.
= http//http://pg.photos.yahoo.com/ph/alozneanu/slideshow_end?.dir=/72a8re2&.src=ph&.tok=phI8s5EBHnqq7uli ]Anastasia and her friends

Mergi la inceput

Scuze pentru ce a aparut...era un mesaj pt Gabriela in care ii spuneam ca e minunat sa ai ajutor, mai ales din partea mamei.
Si mama mea a fost la mine pt o luna de zile...in ianuarie se intampla asta, doar ca atunci cand a plecat am ramas cu 4 kg in plus pe mine.
Acum inca muncec sa le dau jos.
Gata va las ca trebuie sa plec.
O saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si multumim pentru urari... Ieri a fost nebunie la noi... musafiri, rude si prienteni... Azi mandra vad ca se reface dupa petrecerea de ieri, ca le doarme si la ora asta... dar mi-emi convine ... Cam asta ar fi pe scurt, iarasi sunt pe fuga...

si o saptamana frumoasa.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Salisa , ai o mandrete de fetita !Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!Imi plac ochelarii tai !Cand plekati in America?

Ely, asteptam poze !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Salisa ce bine ca si-a revenit puiuta micape obrajori.
Ma bucur ca v-au placut pozele cu Mariuca.
Dany si eu m-am topit dar de caldura de afara.Sa porti sanatoasa sandalele!!
Eu mai stau un pic si fug la gradi.Apoi cred ca mergem pe plaja sa facem dinozauri,ratze si stelutze.

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Crig 72, ce fericita esti ca ai marea aproape...norocoasa ...sa faci castele frumoase ....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

In sfarsit a venit si la noi vremea frumoasa.Astazi este foarte cald asa ca am trecut la costumatia de vara: tricouri, pantaloni scurti si sosete in loc de ciorapi..

Am vazut pozele puse.
Salisa - Anastasia arata ff bine, e o bombonica
Crig - reusesti sa o ti pe Mariuca departe de apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SALISA puiutei bine ca i-a trecut diareea...si drum bun spre America!
DANA sa porti cu placere sandalutele
CRIG sa aveti o zi frumoasa la mare
CRISS ma bucur ca a venit vremea frumoasa si la voi,e fain sa fi toata ziua in sandale

La noi azi e cam innourat,e cald afara ca aici as e tot timpul dar fara soare...sper ca maine si poimaine sa fie frumos ca vreau sa mergem la ocean ca e tati liber...Robert e super incantat de nisip si apa,ma tot intreaba"mama apa?" si se uita afara...hehehhe...adica cand mai mergem la apa aia mare

ELIANA si voua si vorba Danei vrem pozeeeeee!

pestisorii si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput